včasné dodání
- Pohodlné a rychlé
- vzdálenost 20 km
zakoupeno v HobyNaradi.cz před 1 týdnem
- Super výrobek a rychlost dodání.
- Spokojenost.
Spokojenost.
Dobrý den pane Antoníne,
Vaše spokojenost s naším obchodem nás velmi těší, děkujeme za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s našimi službami a nabídkou spokojen.
Rychlost ochota
Dobrý den pane Jane,
děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání zboží. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
zakoupeno v HobyNaradi.cz před 1 týdnem
Dvě drobné položky.... a vše O.K.
Dobrý den pane Milane,
velice děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doporučení našeho obchodu. Budeme se těšit na další nákup.
Maximální spokojenost s obchodem
Dobrý den paní Věro,
První nákup v pořádku.
- Obsáhlý sortiment
- Rozumné ceny
- Časoakce
- Je-li zboží skladem, rychlé odeslání
- Snaha řešit problémy
Bohužel jsem narazil na technický problém, kdy po přidání zboží do košíku mi zmizely z nabídky dopravy některé služby, které jsem chtěl využít. Než e-shop chybu opravil, zboží mi vyprodali a tak čekám, až jej opět naskladní i když v době řešení problému přes chat bylo stále skladem. Nerezervovali jej pro mě. Bohužel.
Musím pochválit snahu, problém řešit. Což jim trvalo necelou hodinku.
Jinak výborný e-shop.Reakce obchodu HobyNaradi.cz
Dobrý den pane Milane,
vždy pracujeme na tom, abychom vyhověli zákazníkům, tak aby byli spokojeni. Ne vždy se to podaří. Děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doporučení našeho obchodu. Budeme se těšit na další nákup.
- Včasné vyřízení objednávky
Dobrý den pane Pavle,
zakoupeno v HobyNaradi.cz před 1 týdnem
Zde jsem nakoupil už pár věcí,a vždy vše v naprostém pořádku.
Dobrý den pane Zdeňku,
zakoupeno v HobyNaradi.cz před 1 týdnem
Výhoda je v obrovském sortimentu zboží.
Dobrý den pane Miroslave,
děkujeme za Váš nákup i za recenzi, velmi si Vaši spokojenosti vážíme. Jsme rádi, že se Vám zboží líbí a jste s kvalitou spokojen. Budeme se těšit na další shledání u dalších nákupů.
- Rychlé dodání zboží.
- Nic mě nenapadá.
Předností obchodu jsou časté slevy, rychlé dodání zboží a bezproblémové jednání.
Dobrý den pane Pavle,
zakoupeno v HobyNaradi.cz před 1 týdnem
Velice odborně a srozumitelně popsáno,jak a dle čeho si vybrat příslušný řetěz.Na dotaz zda by mi nevyhoivěli s dřívěším termínem dodávky mé objednávky mi vyšli velice vstříc (původně měl být řetěz dodán do deseti dnů) a dodali do dvou dnů.
zakoupeno v HobyNaradi.cz před 2 týdny
Příjemná a ochotná paní prodavačka
Dobrý den pane Jane,
Dobrý den pane Oldřichu,
- Rychlost, bez komplikací
zakoupeno v HobyNaradi.cz před 2 týdny
Super jednání vstřícnost a ochota. Děkuji moc
Dobrý den pane Miroslave,
mockrát Vám děkujeme za Vaši vřelou recenzi. Takové hodnocení je pro nás tou největší odměnou za veškeré úsilí, které vynakládáme k Vaši spokojenosti. Děkujeme a budeme se těšit na Váš příští nákup.
- dobrá cena
Dobrý den pane Romane,
děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete ceny zboží. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
Přejeme Vám hezký den. Andrea - HobyNaradi.cz