- uvidíme po vyzkoušení
jsme rádi, že jste spokojen s nákupem na našem e-shopu HobyNaradi.cz
- Spolehlivost
- Delší doba doruceni
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
Vaši objednávku jsme přijali v neděli večer, v pondělí dopoledne ji předali dopravci a následující den v úterý jste ji měl připravenu k vyzvednutí na výdejním místě, ke kterému došlo po 3 dnech.
Rychleji už to bohužel neumíme :)
Děkujeme ovšem za Vaši kladnou recenzi a doporučení našeho obchodu. Budeme se těšit na další nákup.
Kateřina - HobyNaradi.cz -
- Snadno, rychle, dobře (cena).
- -----
Funguje hladce.
Kateřina - HobyNaradi.cz -
- Dobrá svitilna do mist kde není potřeba tahnout kabel sw el.
- nemám zatím vyskoušeno je to dárek
Já sam používam kolem celé zahrady a dvora spokojen
Dobrý den, Vašku,
děkujeme za Váš nákup i recenzi, velmi si Vaši spokojenosti vážíme. Jsme rádi, že se Vám zboží líbí a jste s kvalitou spokojen. Budeme se těšit na další shledání u dalších nákupů.
Kateřina - HobyNaradi.cz -
- Rychlé a kvalitní vyřízení objednávky zboží. Velmi dobrý přístup k zákazníkům.
Dobrý den, Josefe,
jsme rádi, že jste spokojen s nákupem na našem e-shopu HobyNaradi.cz
- Super komunikace
Dobrý den, Dašo,
Vaše spokojenost s naším obchodem nás velmi těší, děkujeme za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s našimi službami a nabídkou spokojena.
- Sortiment do dilny
Dobrý den, Mehaniku,
velice děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doporučení našeho obchodu. Budeme se těšit na další nákup.
ryhlost
Dobrý den, Honzo,
děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání zboží. Budeme se těšit na další shledání u dalších nákupů.
s
Dobrý den, Miloslave,
Vaše spokojenost s naším obchodem nás velmi těší, děkujeme za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s našimi službami a nabídkou spokojen.
Kateřina - HobyNaradi.cz -
Vše proběhlo bez problémů.
Dobrý den, Majko,
jsme rádi, že jste spokojena s nákupem na našem e-shopu HobyNaradi.cz
Kateřina - HobyNaradi.cz -
- Ptáte se v době, kdy jsem zboží ještě neobdržel. Ovšem, toto zboží je součástí většího balíku objednaného na Temu.
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
bohužel nerozumím Vaši recenzi, ohledně Temu.
Váš balíček již z naši strany máte doručen.
Děkujeme za Váš nákup.
mají to co potřebuji
Dobrý den, Jiří,
Tereza - HobyNaradi.cz -
- Super, spokojenost, výborný.
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
mockrát Vám děkujeme za Vaši vřelou recenzi. Takové hodnocení je pro nás tou největší odměnou za veškeré úsilí, které vynakládáme k Vaši spokojenosti. Děkujeme a budeme se těšit na Váš příští nákup.
- rychlost dodání
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání zboží. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
Kateřina - HobyNaradi.cz -
Dost velký sortiment s dobrými cenami, rychlé dodání
Dobrý den, Lenko,
Kateřina - HobyNaradi.cz -
vše došlo v pořádku a rychle.
- +++++
- +++++
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
mockrát Vám děkujeme za Vaši vřelou recenzi. Budeme se těšit na další shledání u dalších nákupů.
Tereza - HobyNaradi.cz -
solidní ceny, solidní zboží solidní komunikace
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkujeme za Váš nákup i za recenzi, velmi si Vaši spokojenosti vážíme. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
Vše v pořádku
- Vstřícnost, ochota a VELMI příjemný přístup
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkuji Vám za kladnou recenzi a věřím, že bude přínosná i pro ostatní uživatele. Hodnocení od zákazníků slouží ostatním nakupujícím při rozhodování a výběru vhodného obchodu a nám pomáhá zlepšit naše služby. Děkujeme.
Tereza - HobyNaradi.cz