• Vše v pořádku, kvalita výrobku

Dobrý den, Jano,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme opravdu radost, že jste maximálně spokojená. Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si

Tým Himalife

S doručením jsem byla spokojená, zboží přišlo během dvou dnů.

Dobrý den, Zdeno,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme opravdu radost, že jste spokojená. Hodnocení 40% proto bereme jako ukliknutí.

Tým Himalife

Vždy bylo všechno v pořádku.

Dobrý den, Anno,

děkujeme za hodnocení a recenzi.
    Jsme také opravdu rádi, že se naše kousky a materiály, ze kterých je pro vás šijeme, líbí.

Všechny naše kousky jsou šité v Nepálu, ale vždy skladem a připraveny na okamžitou expedici. Pokud to lze, objednávky od nás odchází do 24 hodin od vytvoření.

Budeme se těšit na budoucí objednávku.

Tým Himalife

• Nakupuji zde pravidelně, neb mají krásné, originální zboží z přírodních materiálů, slušivých střihů a vše (dodání, výměna, komunikace atd) probíhá ke 100% spokojenosti.

Dobrý den, Romano,

děkujeme za hodnocení na recenzi našeho eshopu.
    Máme opravdu velkou radost, že jste maximálně spokojená a náš obchod doporučujete. Na kvalitě našeho oblečení si zakládáme a na výběr látek velice dbáme. Naše oblečení má duši, svou cestu, svůj vlastní příběh. Je to originál, který nikde jinde nekoupíte.

Budeme se těšit na budoucí objednávku.

V pořádku.

Dobrý den Andreo,

děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Není pro nás větší odměny :) Ať se vám šatomikina Nayla příjemně nosí!

• Rychlost doručení přímo Mega

Dobrý den Lucie,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase, aby nemuseli zákaznici dlouho čekat :)
    Ať se vám oblečení o nás příjemně nosí!

rychlá komunikace

Dobrý den Lucie,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase :)

• Dobrá komunikace
    • Rychlé doručení

Dobrý den Jitko,

děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Není pro nás větší odměny :) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

• RYCHLOST

Dobrý den Šárko,

Tým Himalife

Vždy naprostá spokojenost s nákupem, rychle vyřízení objednávky

Dobrý den Šárko,

děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Děkujeme, že se k nám vracíte! Není pro nás větší odměny :) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

Tým Himalife

• Jednoduché a srozumitelné ovládání e-shopu, rychlé doručení.

Dobrý den Mirko,

Ať se vám šaty příjemně nosí!

Tým Himalife

• Rychlé a příjemné jednání.
    • Navíc velmi zdvořilý dopis-osobni
    • Žádná,

Velmi příjemné až komfortní jednání s osobním dopisem,navíc malý suvenýr

Dobrý den Vlasto,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Jsme moc rádi, že je vše v pořádku a jste spokojená! Těší nás, že vás dopis potěšil! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase, aby na ně zákazníci nemuseli dlouho čekat :) Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!

Vše bylo OK

Dobrý den Ivo,

Tým Himalife

Nádherné a originální oblečení, kvalitní a vydrží dlouho krásné.

Dobrý den Gabrielo,

děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Na kvalitě oblečení si necháváme záležet! Ať se vám všechny kousky od nás příjemně nosí!

• Rychlost dodání

Dobrý den Radko,

děkujeme za hodnocení! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době:) Ať se vám oblečení příjemně nosí! Budeme se těšit na budoucí objednávku :)

• Rychlost dodání
    • Skvělá komunikace
    • Kvalitní zboží, krásné barvy

Dobrý den Danielo,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu. Děkujeme, že se k nám vracíte!
    Máme velkou radost, že jste spokojená a oblečení od nás se vám líbí! Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si

rychlé dodání, kvalitní zboží

Dobrý den Ivono,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste spokojená. Na kvalit si necháváme záležet :)
    Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase. Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!

tým Himalife

• Moc spokojená, objednáno už několikrát, nádherný oblečení, zajímavý materiál

Dobrý den Miluše,

Tým Himalife

Potřebovala jsem výměnu zboží, vše proběhlo rychle a jednoduše.

Dobrý den Dagmar,

Tým Himalife

• Originální krásné zboží za přijatelné ceny
    • Nevím

Spokojenost