- Vše v pořádku, kvalita výrobku
Dobrý den, Jano,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
Máme opravdu radost, že jste maximálně spokojená. Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si
Tým Himalife -
S doručením jsem byla spokojená, zboží přišlo během dvou dnů.
Dobrý den, Zdeno,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
Máme opravdu radost, že jste spokojená. Hodnocení 40% proto bereme jako ukliknutí.
Tým Himalife -
Vždy bylo všechno v pořádku.
Dobrý den, Anno,
děkujeme za hodnocení a recenzi.
Jsme také opravdu rádi, že se naše kousky a materiály, ze kterých je pro vás šijeme, líbí.
Všechny naše kousky jsou šité v Nepálu, ale vždy skladem a připraveny na okamžitou expedici. Pokud to lze, objednávky od nás odchází do 24 hodin od vytvoření.
Budeme se těšit na budoucí objednávku.
Tým Himalife -
- Nakupuji zde pravidelně, neb mají krásné, originální zboží z přírodních materiálů, slušivých střihů a vše (dodání, výměna, komunikace atd) probíhá ke 100% spokojenosti.
Dobrý den, Romano,
děkujeme za hodnocení na recenzi našeho eshopu.
Máme opravdu velkou radost, že jste maximálně spokojená a náš obchod doporučujete. Na kvalitě našeho oblečení si zakládáme a na výběr látek velice dbáme. Naše oblečení má duši, svou cestu, svůj vlastní příběh. Je to originál, který nikde jinde nekoupíte.
Budeme se těšit na budoucí objednávku.
V pořádku.
Dobrý den Andreo,
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Není pro nás větší odměny :) Ať se vám šatomikina Nayla příjemně nosí!
- Rychlost doručení přímo Mega
Dobrý den Lucie,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase, aby nemuseli zákaznici dlouho čekat :)
Ať se vám oblečení o nás příjemně nosí!
rychlá komunikace
Dobrý den Lucie,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase :)
- Dobrá komunikace
- Rychlé doručení
Dobrý den Jitko,
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Není pro nás větší odměny :) Ať se vám oblečení příjemně nosí!
- RYCHLOST
Dobrý den Šárko,
Tým Himalife -
Vždy naprostá spokojenost s nákupem, rychle vyřízení objednávky
Dobrý den Šárko,
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Děkujeme, že se k nám vracíte! Není pro nás větší odměny :) Ať se vám oblečení příjemně nosí!
Tým Himalife -
- Jednoduché a srozumitelné ovládání e-shopu, rychlé doručení.
Dobrý den Mirko,
Ať se vám šaty příjemně nosí!
Tým Himalife -
- Rychlé a příjemné jednání.
- Navíc velmi zdvořilý dopis-osobni
- Žádná,
Velmi příjemné až komfortní jednání s osobním dopisem,navíc malý suvenýr
Dobrý den Vlasto,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Jsme moc rádi, že je vše v pořádku a jste spokojená! Těší nás, že vás dopis potěšil! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase, aby na ně zákazníci nemuseli dlouho čekat :) Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!
Vše bylo OK
Dobrý den Ivo,
Tým Himalife -
Nádherné a originální oblečení, kvalitní a vydrží dlouho krásné.
Dobrý den Gabrielo,
děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Na kvalitě oblečení si necháváme záležet! Ať se vám všechny kousky od nás příjemně nosí!
- Rychlost dodání
Dobrý den Radko,
děkujeme za hodnocení! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době:) Ať se vám oblečení příjemně nosí! Budeme se těšit na budoucí objednávku :)
- Rychlost dodání
- Skvělá komunikace
- Kvalitní zboží, krásné barvy
Dobrý den Danielo,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu. Děkujeme, že se k nám vracíte!
Máme velkou radost, že jste spokojená a oblečení od nás se vám líbí! Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si
rychlé dodání, kvalitní zboží
Dobrý den Ivono,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste spokojená. Na kvalit si necháváme záležet :)
Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase. Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!
tým Himalife -
- Moc spokojená, objednáno už několikrát, nádherný oblečení, zajímavý materiál
Dobrý den Miluše,
Tým Himalife -
Potřebovala jsem výměnu zboží, vše proběhlo rychle a jednoduše.
Dobrý den Dagmar,
Tým Himalife -
- Originální krásné zboží za přijatelné ceny
- Nevím
Spokojenost