• Originální krásné zboží za přijatelné ceny
    • Nevím

Spokojenost

Dobrý den Jani,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme velkou radost, že jste spokojená a oblečení od nás se vám líbí! Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si
    zakládáme, stejně tak, jako na komunikaci se zákazníky a rychlosti expedice.
    Těšíme se na budoucí objednávku.

Tým Himalife

Váží si Vaší objednávky, příjemný pocit z nákupu.

Dobrý den Šárko,

děkujeme za milé hodnocení! Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená! Je to pro nás největší odměna a moc si našich zákazníků vážíme!
    Ať vám oblečení od nás dělá radost a příjemně se nosí!

• rychlost dodání

Dobrý den Mileno,

děkujeme za hodnocení! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době:) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

Rychlé dodání.

Dobrý den Blanko,

děkujeme za hodnocení! Těší nás, že jste spokojená! Není pro nás větší odměny! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době:) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

Tým Himalife

• na webové stránce obchodu jsem nenašla informace k tomu, jak se řeší vrácení zboží

Dobrý den Ivo,

na našich stránkách najdete veškeré informace na vrácení úplně dole, nebo zadáte do lupy - vrácení zboží a také vám to najde :) Je to velmi jednoduché.
    Mrzí nás, že jste to nenašla, ale opravdu to složité není. Kdybyste potřebovala s čímkoli pomoci, jsme vám k dispozici každý všední den od 8-16 hodin.

Tým Himalife

Není co vytknout.Zboží dorazilo během dvou dní.

Dobrý den Anno,

Tým Himalife

• Rychlé dodání produktu.

Dobrý den Renáto,

děkujeme za hodnocení! Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době:) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

Tým Himalife

Velice krásné oblečeni nemá chybu. Obchod objednává jen od 15.hod.Nemaji čas balí výrobky. Ale jinak super.

Dobrý den Ladislavo,

děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojená! Standardně objednávky po telefonu neděláme, je to jen ve výjimečných případech. Máme toho opravdu hodně a primární je pro nás zabalit objednávky. Moc děkujeme za pochopení :)
    Ať se vám oblečení příjemně nosí!

Vše proběhlo jak mělo

Dobrý den Marto,

děkujeme za hodnocení! Těší nás, že jste spokojená! Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!
    budeme se těšit na budoucí objednávku :)

Super rychlé vyřízení objednávky

Dobrý den Zdeňko,

Tým Himalife

• Vše bylo v pořádku zboží kvalitní

Dobrý den Aleno,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    zakládáme, stejně tak, jako na komunikaci se zákazníky a rychlosti expedice.
    Těšíme se na budoucí objednávku.

Tým Himalife

• rychlost, spolehlivost, krásné zboží, velmi rychlé vrácení zboží (velká velikost) a ještě se slevou na jejich dopravu na vrácení

Dobrý den Petro,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme velkou radost, že jste spokojená a oblečení od nás se vám líbí! Není pro nás větší odměny. Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!

Tým Himalife

• krásné a kvalitní zboží, výměna za větší velikost rychlá a jednoduchá, nakupuji ráda

Dobrý den Katko,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme velkou radost, že jste spokojená a oblečení od nás se vám líbí a vracíte se k nám! Není pro nás větší odměny. Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!

Tým Himalife

• vše naprosto v pořádku, rychlé doručení

Dobrý den Andreo,

děkujeme za hodnocení! Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době a mohla si u nás vybrat každá žena:) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

• velký výběr
    • rychlost

Dobrý den Dagmar,

• Rychlé dodání
    • Kvalitní materiál
    • Zboží vypadá jako na obrázku
    • Uvnitř balíčku milé poděkování za uskutečnění obchodu

Dobrý den Jano,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme velkou radost, že jste spokojená a oblečení od nás se vám líbí a vracíte se k nám! Těší nás, že vás poděkování potěšilo! Není pro nás větší odměny. Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!

Rychlé doručení zboží.

Dobrý den Olgo,

děkujeme za hodnocení! Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době :) Věříme, že 70% bylo jen ukliknutí a nebyl žádný problém :) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

Rychlé jednání

Dobrý den Danielo,

děkujeme za hodnocení! Těší nás, že jste spokojená! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době :) Ať se vám oblečení příjemně nosí!

Tým Himalife

nakoupila jsem zde již podruhé,zboží je moc krásné

Dobrý den Dano,

Tým Himalife

• Vždy super dodání, výrobky superr

Dobrý den Jiřino,

děkujeme za hodnocení! Těší nás, že jste spokojená a vracíte se k nám! Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době :) Ať se vám oblečení příjemně nosí!