• Velice rychle dodání,, spokojenost, doporučuji ,, na dobírku pro mě plus.

Dobrý den Hanko,

děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená!
    Balíčky od nás odcházejí v co nejkratším čase :)
    Ať se vám mikiny příjemně nosí!

Tým Himalife

Zboží bylo velmi rychle doručeno

Dobrý den Vlaďko,

děkujeme za 100% hodnocení. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku!
    Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době :)
    Ať se vám oblečení příjemně nosí a budeme se těšit na budoucí objednávku :)

Tým Himalife

• rychlé dodání , krásné zboží

Je mi to moc líti ,ale zboží budu vracet . Bohužel nesedí velikost , i když jsem se pětkrát měřila : (
    4XL doopravdy je malé , moc mě to mrzí .

Dobrý den Jano,

děkujeme za hodnocení. Je nám líto, že oblečení nesedí. Tabulky velikostí kontrolujeme a oblečení přeměřujeme. V tabulce najdete většinou (kromě pár kousků oblečení) dvě míry. První je oblečení měřené "v klidovém stavu" a druhá míra je do maximálního možného natažení. Pokud byste si příště nebyla jistá, poprosíme kontaktovat nás a my vám s výběrem rádi pomůžeme a poradíme :)

Tým Himalife

Komunikace s obchodem (e-shopem) je bezchybná, perfektní. Velká výhoda je snadné vrácení nesedícího zboží.
    Nevýhoda jako u každého internetového obchodu - člověk si nemůže vyzkoušet vícero kusů, aby si vybral nejlépe sedící kus.

Dobrý den, Hani,

děkujeme za hodnocení na recenzi našeho eshopu a hlavně vaši přízeň..
    Máme opravdu velkou radost, že jste maximálně spokojená a náš obchod doporučujete. Na kvalitě našeho oblečení si zakládáme a na výběr látek velice dbáme. Naše oblečení má duši, svou cestu, svůj vlastní příběh. Je to originál, který nikde jinde nekoupíte.

Tým Himalife

Rychlost dodání, kvalita a pohodlné nošení.

Dobrý den, Jani,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme opravdu radost, že jste maximálně spokojená. Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si

• Nemají oblečení menší než velikost S

Dobrý den, Aleno,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Kdybychom měli kapacitu místa, šili bychom i velikost menší. Kdybychom měli kapacitu místa, šili bychom velikosti větší než nabízíme.. V tuto chvíli to v našich silách není a mrzí nás, že hodnotíte eshop podle něčeho, o čem víte, že není v jeho silách.

Pokud se nám podaří vyřešit kapacitu místa, posuneme se i s naší nabídkou. Děláme proto maximum.

• rychlost, solidnost,

tomuto obchodu důvěřuji. Nakupovala jsem již víckrát. Vždy rychlé dodání, dobrá komunikace a ještě poděkování za nákup, případně malý dárek.

Dobrý den, Iveto,

• Rychlost

Dobrý den, Iveto,

Tým Himalife

Rychlé vyřízení objednávky, dobré ceny

Dobrý den, Markéto,

Tým Himalife

• Krásné zboží, rychlé dodání, za dárek děkuji

Dobrý den, Jiřino,

• Velká spokojenost

Dobrý den, Renáto,

děkujeme za hodnocení a recenzi.
    Jsme také opravdu rádi, že se naše kousky a materiály, ze kterých je pro vás šijeme, líbí.

Všechny naše kousky jsou šité v Nepálu, ale vždy skladem a připraveny na okamžitou expedici. Pokud to lze, objednávky od nás odchází do 24 hodin od vytvoření.

Super e-shop, krásné zboží

Dobrý den, Marcelo,

děkujeme za hodnocení a recenzi.

Tým Himalife

Je to naprosto úžasný projekt a úžasný obchod. Zboží přišlo téměř okamžitě, v nádherné kvalitě. Mám ve skříni již několik výrobků Himalife.

Dobrý den, Ireno,

děkujeme za hodnocení na recenzi našeho eshopu a hlavně vaši přízeň..

Tým Himalife

Zboží vždy dorazí rychle, pěkně zabalené. Případná výměna je také bez problémů.
    Silvie

Dobrý den, Silvie,

Tým Himalife

• Rychlé a bezproblémové dodání.

Dobrý den, Evo,

Tým Himalife

Velice spokojena akorát jsem nevěděla že mám nárok na slevu na první nákup když se přihlásím . Šaty už jsem si objednala druhé moc děkuji

Dobrý den, Jano,

zakládáme, stejně tak, jako na komunikaci se zákazníky a rychlosti expedice.
    Pokud si nový zákazník přes vyskakovací okno udělá registraci, přijde mu slevový kód určený k prvnímu nákupu.

• Stylové věci
    • Velmi příjemné materiály
    • Nabídka velkých velikostí
    • Některé barevné vzory (u mě se jednalo o mikiny) velmi rychle po jednom vyprání vybledly, zářivá barva pryč.

Jsem ráda, že tu takový obchod máme. Materiály jsou kvalitní a příjemné. Líbí se mi, že už se obchod dostává i do elegantní módy jako lehkost šatů apod., kde už se nejedná jen o "teplákovinu" :)

Dobrý den, Zdeňko,

děkujeme za hodnocení na recenzi našeho eshopu.

Určitě doporučujeme kontaktovat zákaznický servis, který vám poradí, jak o oblečení pečovat, protože pokud se mikiny perou a žehlí dle našeho doporučení, potisk vydrží opravdu roky.

Tým Himalife

Rychlé jednání, kvalitní a příjemný materiál, nádherně se nosí.

Dobrý den, Martino,

děkujeme moc za Vaše krásné hodnocení a recenzi.
    Součástí naší nabídky jsou různé produkty, střihy a zároveň materiály. Pokud je potřeba s čímkoliv pomoci, jsme tu pro naše zákazníky každý všední den od 8-16 hodiny.. Máme nesmírnou radost, když vše klapne na jedničku a zákazníci jsou spokojení.

Ať už naše kousky vynesete kamkoliv a kdykoliv, přejeme vám, ať se v nich cítíte skvěle.

Tým Himalife

Oceňuji, že jsem mohla přes telefon zkonzultovat velikost.Bylo mi vše vysvětleno a velikost šatů sedí. Děkuji Vám.

Dobrý den, Jano,

děkujeme moc za Vaše krásné hodnocení a recenzi.

• rychlé jednání
    • když potřebuje vyměnit zboží, musíte udělat novou objednávku

Dobrý den, Zuzano,

děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
    Máme opravdu radost, že jste spokojená. Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si
    zakládáme, stejně tak, jako na komunikaci se zákazníky.

Z vrácení zboží i reklamace jsme udělali rychlý proces. Pohodlí a spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě, proto se snažíme naše služby pro zákazníky vylepšovat.
    Není přeci nic rychlejšího, než objednat nové zboží a než se vám dostane do rukou, peníze za původní zboží máte na svém účtu. Nemusíte na nic čekat.