• perfektní po všech stránkách
    • rychle, přesně, skvělá komunikace, včetně dárku

Když zboží tak z Helveti

Reakce obchodu Helveti.cz

Jirko, moc děkujeme za Vaše doporučení a připojené hodnocení. Vážíme si toho, že jste si pro nákup vybral náš obchod a máme radost, že jste s námi byl spokojený a potěšil Vás volitelný dárek.

• Rychlost dodání
    • Přehledné stránky s dostatečnými informacemi o výrobku

V obchodě jsem již nakupoval dříve. Tenkrát jsem musel výrobek reklamovat. Reklamace však proběhla bez problému. Obchod můžu doporučit.

Reakce obchodu Helveti.cz

Jane, moc děkujeme za provedený nákup, vážíme si toho, že jste se při výběru nových hodinek obrátil opět právě na nás. Máme také velkou radost, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. I u hodinek se bohužel může vyskytnout nějaká závada, vždy se však snažíme být při řešení problému našim zákazníkům co nejvíce nápomocni, a to i v komplikovanějších případech.
    Přejeme, ať Vám nové hodinky přináší jen radost.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Zbooží dorazilo na čas, skvělá komunikace, a rychlá reakce na dotazy a požadavky.

Reakce obchodu Helveti.cz

Pane Chlebovče, moc děkujeme za pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Těší nás, že jste byl s celým objednávkovým procesem spokojený a doufáme, že vybrané hodinky přinesly velkou radost.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Velmi rychlé reakce na dotazy.
    • Působí přátelsky.
    • Zajímavý výběr všeho, každý si najde to své.
    • Velmi rychlé dodání.

Nevýhody jsem žádné nenašel.

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která nám udělala velkou radost. Jsme si jisti, že stále je co zlepšovat, ale je dobré vědět, že jdeme dobrou cestou. V případě potřeby jsme Vám i do budoucna kdykoliv k dispozici.

• Výběr
    • Ochota
    • Rychlost
    • Vyšší ceny
    • Horší dárky zdarma

Reakce obchodu Helveti.cz

Dobrý den, moc vám děkuji za vaše hodnocení.
    Jsem rád, že jste byl spokojený s naší ochotou, širokým výběrem a rychlostí s přípravou objednávky (včetně gravírování).
    Co se týče dárků, mrzí mě, jestli vám vybrané cestovní pouzdro neudělalo radost (v objednávce jste ještě mohl zvolit pero Parker nebo nůž Mikov). Spoustě lidí dárek navíc udělá radost, ale chápu, že byste třeba volil ještě něco jiného, ale nemůžeme se zavděčit všem. A přeci jen.. je to dárek, který dáváme zdarma pro radost a potěšení. Odlišujeme se tím od naší konkurence, kde nic takového nenajdete.
    Ještě jednou děkuji za váš nákup a hodnocení. Věřím, že hodinky udělaly radost a kdybyste kdykoliv cokoliv dalšího potřeboval, ozvěte se nám.
    Zdraví, Jiří Štencek

• Profesionální a rychlé dodání zboží
    • Nic

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za udělené doporučení a připojenou zkušenost. Vážíme si toho, že jste si pro nákup vybral náš obchod a jsme rádi, že celý objednávkový proces proběhl k Vaší spokojenosti.

• Rychlé vyřízení
    • Nic

Reakce obchodu Helveti.cz

Jiří, děkujeme Vám za provedený nákup a čas, který jste si našel pro ohodnocení našeho obchodu. Máme radost, že jste byl s rychlostí vyřízení své objednávky spokojený. Přejeme, ať Vám nové hodinky skvěle slouží.

• NIC
    • Příkladná komunikace, rychlé dodání zboží.

Helveti je jeden z nejlepších e-shopu co znám. Jeden den odpoledne zboží objednám, druhý den zboží zasílají a třetí den je doručeno. Na dotazy okamžitá profesionální odpověď. Tímto bych chtěl celému týmu Helveti poděkovat.

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme, že jste si našel čas pro sdílení zkušenosti s naším obchodem s dalšími zákazníky a také za Vaše slova, kterých si velmi vážíme a jsou pro nás také závazkem nastavenou kvalitu služeb nejen udržet, ale ideálně ještě zlepšovat. Hodinky jsou pro nás radost a jsme rádi, pokud se tato skutečnost promítá do naší práce. Budeme rádi, pokud se na nás v případě zájmu o hodinky v budoucnu opět obrátíte a samozřejmě jsme Vám kdykoliv k dispozici i pro případné dotazy. Ještě jednou děkujeme.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Obchod doporučuji. Vše proběhlo v pořádku a rychle. Velký výběr.

Reakce obchodu Helveti.cz

Kateřino, moc děkujeme za provedený nákup a udělené doporučení. Vážíme si toho, že jste se obrátila právě na nás. Jsme moc rádi, že jste byla s rychlostí vyřízení své objednávky spokojená a doufáme, že hodinky přinesly velkou radost.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Super a jistě to nebudou poslední hodinky co jsem zde kupoval.

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc Vám děkujeme za provedený nákup a zpětnou vazbu. Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležitá, proto máme velkou radost, že ve Vašem případě proběhlo vše dle Vašich představ.
    Přejeme, ať nové hodinky skvěle slouží a budeme se těšit opět někdy v budoucnu :)
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Profesionalita pro-zákaznický servis, kvalitní zboží
    • Přiložené doklady.k.hodinkam od certifikatu přes záruční list....
    • Velký výběr hodinek, rychlé dodání zboží
    • Kvalitní zabalení hodinek pro expedici

Naprostá spokojenost s komunikací a zbožím. Bratr koupil stejné hodinky Bering u Žilka hodinky.cz. = bez dokladu, bez záruky bez kvalitní komunikace bez návodu bez medvídka, ale.usetril 1300 Kč. V rámci srovnání Helveti 10 :0 Žilkahodinky

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za Vaše doporučení a připojenou zkušenost. Vážíme si toho, že jste si pro nákup vybral právě náš obchod a jsme rádi, že celý objednávkový proces proběhl k Vaší spokojenosti. Jak nás zákazníci vnímají je pro nás velmi důležité. Přejeme, ať nové hodinky dělají pouze radost.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Všechno dobře, jenom delší doručení

Reakce obchodu Helveti.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení a provedený nákup. Omlouváme se za zdržení v dodání vybraného zboží. U dodavatele docházelo v době objednání k naskladnění zboží od výrobce, díky čemuž byla opožděna expedice. Doufáme však, že čekání stálo za to a hodinky přinesly radost.

Krásné zboží, kvalitní

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za sdílení zkušenosti s naším obchodem s dalšími zákazníky a také za vloženou důvěru. Vážíme si toho, že jste si pro nákup vybrala právě nás. Těší nás, že vybraný produkt splnil Vaše představy a přejeme, ať dělá pouze radost.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

V obchodě jsem již nakupovala vícekrát a byla jsem vždy spokojena. Obchod doporučuji.

Reakce obchodu Helveti.cz

Jano, moc děkujeme že jste se při výběru hodinek obrátila opět právě na nás. Moc si toho vážíme.
    Doufáme, že vybrané hodinky přinesly radost.

• Výborná komunikace a ochota

Reakce obchodu Helveti.cz

Jane, děkujeme za provedený nákup a doporučení. Velmi si vážíme Vaší osobní návštěvy. Přejeme, ať Vám nové hodinky skvěle slouží.

• Profesionalita
    • Výborná komunikace
    • Ochota řešit požadavky
    • Rychlost vyřízení objednávky

Reakce obchodu Helveti.cz

Justýno, i Vám velký dík za zpětnou vazbu. Těší nás, že celá objednávka proběhla k Vaší spokojenosti a především doufáme, že vybrané hodinky splnily a snad i předčily očekávání. :)

příjemné jednání

Reakce obchodu Helveti.cz

Romane, moc děkujeme za Vaše doporučení a připojená slova. Máme radost, že jste byl s naším přístupem při vyřizování objednávky spokojený.
    Přejeme dlouhotrvající radost z nových hodinek.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

V obchodě jsem nakupoval poprvé. Služby na úrovni, kvalitní. Doporučuji.

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za doporučení. Vážíme si toho, jak nás vnímáte a v případě potřeby jsme Vám kdykoliv opět k dispozici.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Rychlost vyřízení, skvělý výběr i ceny

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám, že jste si našla čas pro sdílení své zkušenosti s ostatními zákazníky. Máme radost, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti a přejeme, ať nové hodinky skvěle slouží.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Obsluha na prodejně je velmi ochotná a ihned si Vás všímá.
    • Obsluha je nápomocná a milá.

Reakce obchodu Helveti.cz

Milado, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste spokojená s naším přístupem na prodejně, ale zároveň nás mrzí, že poskytnuté služby nebyly z Vašeho pohledu stoprocentní.
    Co se týká čekání na dárkové balení, které jste zmínila v rámci kolonky "názor na výdejní místo", zboží dárkově balíme teprve poté, co si jej zákazník prohlédne a zabalení může opravdu chvilku trvat. Pro takové případy máme na prodejně k dispozici i židličky, aby si čekající zákazník mohl sednout a v klidu vyčkat.
    Je nám líto, že jste nebyla spokojená se způsobem zabalení vybraného řemínku. Některé zboží, jako třeba právě řemínky, nemají žádné speciální balení, takže se pro ně snažíme vybrat vždy nejvhodnější krabičku. Pokud u Vás balení nevzbudilo nejlepší dojem, chtěli bychom se Vám moc omluvit a jsme připraveni Vám za tuto službu vrátit peníze.
    Budeme vděční, pokud nám dáte při dalším nákupu šanci Váš názor na nás změnit.