• Vynikající obchod vždy spolehlivý
    • Krásné a hodnotné dárky k nákupu
    • Vynikající komunikace

Nic.

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za další provedený nákup, velmi si ho, stejně jako Vašich slov, vážíme a přejeme, aby Vám nové hodinky skvěle sloužily.

Vše o.k

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za další provedený nákup a udělení 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s vyřízením své objednávky spokojen.

• Dobrá komunikace,velký výběr

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za provedený nákup a také doporučení. Vaše spokojenost s naším přístupem nás velmi těší. V případě potřeby jsme Vám opět kdykoliv k dispozici.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Velký výběr a dobré ceny.

Reakce obchodu Helveti.cz

Jane, děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, jak nás vnímáte. Co se týká cen, jsme autorizovaným prodejcem všech značek, takže dodržujeme doporučené maloobchodní ceny.

• Rychle vyřízení
    • Velká ochota řešit požadavky i problémy

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za Vaše doporučení. Spokojenost zákazníka je pro nás jednou z priorit, i proto se snažíme být k dispozici nejen při výběru zboží, ale také kdykoliv po nákupu. Omlouváme se za vzniklé komplikace, doufáme, že nyní Vám bude vybrané zboží přinášet už pouze radost :)

• rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za doporučení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí vyřízení své objednávky.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Rychlé vyřízení, vynikající kvalita, spolehlivost (již několikátý nákup).

Reakce obchodu Helveti.cz

Martine, moc děkujeme za další provedený nákup, Vaší věrnosti, stejně jako připojených slov si moc vážíme.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• specializovaný sortiment za dobré ceny
    • vypadá to na nadšence do prodávaných hodinek

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za udělení sta procent a v neposlední řadě také provedený nákup. Nadšenci do hodinek opravdu jsme a těší nás, že je to vidět také navenek :)
    Přejeme, ať Vám vybrané hodinky skvěle a dlouho slouží!
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

dobrá komunikace s obchodem, super rychlé dodání

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za další provedený nákup a také doporučení. Vaše spokojenost s naším přístupem a rychlostí dodání zboží nás velmi těší a uděláme maximum pro to, abychom Vás ani v budoucnu nezklamali.

• Kamenná prodejna.
    • Široká nabídka hodinek významných výrobců.

Reakce obchodu Helveti.cz

Velký dík za Vaše doporučení, provedený nákup a čas, který jste si našel pro ohodnocení našeho obchodu. Máme radost, že jste s námi byl spokojený.

• Dobrý výběr
    • Velmi rychlá dodávka
    • Profesionálové a velmi vstřícný přístup k zákazníkovi

Vřele doporučuji. Je to již několikáté nákup v tomto obchodě

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za Vaše doporučení a připojená slova, kterých si, stejně jako Vašeho opakovaného nákupu, velmi vážíme. Spokojenost zákazníka je pro nás opravdu důležitá. Jsme proto moc rádi, jak nás vnímáte a bude-li potřeba, jsme Vám samozřejmě kdykoliv opět k dispozici.
    Doufáme, že vybrané hodinky splnily a snad i předčily očekávání a udělaly radost.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• dodání druhý den od objednání

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za udělení pěti hvězdiček. Je-li vybrané zboží v době objednání skladem, nic nebrání jeho okamžitému odeslání. Jsme proto rádi, že jste byla s rychlostí dodání spokojená.

• Výborná komunikace
    • Rychlost dodání
    • Dárky a nadstandardní doplňkové služby

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za provedený nákup a udělené doporučení. Vaše spokojenost nás velmi těší. V případě potřeby jsme Vám opět kdykoliv k dispozici.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Velmi vstřícné a slušné jednání.

Reakce obchodu Helveti.cz

Mockrát děkujeme za zpětnou vazbu a doporučení. Jsme rádi, že nákup proběhl k Vaší spokojenosti.
    Doufáme, že nové hodinky splnily očekávání a přinesly radost.

• velky vyber
    • cena
    • rychlost dodania
    • nenasiel som

Urcite tam budem nakupovat znova.

Reakce obchodu Helveti.cz

Martine, moc děkujeme za Vaše doporučení a připojené hodnocení. Velmi si vážíme toho, že jste si pro nákup vybral právě nás a moc nás těší Vaše spokojenost. Budeme se těšit na případný budoucí nákup :)

Normál

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení a provedený nákup.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Nakupoval jsem zde již poněkolikáté a jako vždy vše proběhlo perfektně. Rychlé vyřízení i dodání. Můžu jen doporučit.

Reakce obchodu Helveti.cz

Martin, moc děkujeme za Vaši recenzi, doporučení i další provedený nákup, kterého si moc vážíme. Jsme rádi, že jste s námi byl i tentokrát spokojený a v případě potřeby jsme Vám i v budoucnu kdykoliv k dispozici.

• Maximální spokojenost

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc děkujeme za doporučení, jsme rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ a doufáme, že vybrané hodinky splnily očekávání a přinesly radost.

• Rýchle dodanie
    • Skvelá komunikácia
    • Ochotný personál na infe

Reakce obchodu Helveti.cz

Miki, moc děkujeme za Vaše doporučení. Spokojenost zákazníka je pro nás jednou z priorit, i proto se snažíme být k dispozici nejen při výběru zboží, ale také kdykoliv po nákupu. Bude-li potřeba, jsme Vám samozřejmě kdykoliv opět k dispozici.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Skvělý obchod, komunikace i rychlé dodání

Reakce obchodu Helveti.cz

Veroniko, moc děkujeme za sdílení zkušenosti s naším obchodem a také provedený nákup. Těší nás, že jste byla s celým objednávkovým procesem spokojená a doufáme, že vybrané hodinky přinesly velkou radost.