Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Reseni reklamace - jen same vymluvy. Mela jsem si precist recenze na tento eshop drive. Vedela bych, ze tady neobjednavat!

Reakce obchodu GSM-Market.cz

koupila jste si Xiaomi 4X, který měl za 4 dny vadný fotoaparát. Zboží jste mohla vrátit, bez udání důvodu, což jste neudělala a reklamoval jste vadu. Telefon byl přijat do reklamace s požadavkem na vrácení peněz (což se stalo 22. den od přijetí). Hned jste si u nás koupila druhý telefon a čekala jste na vrácení peněz, aby jste nám mohla udělit na oplátku tuhle hezkou recenzi.

Stejně jako Vy, si přejeme, aby jste u nás již nenakupovala.

GSM-Market.cz

• Nízké ceny
    • Rychlost dodání
    • Až napotřetí mi přišel telefon, který jsem si objednal
    • Dovolat se do obchodu je umění

Reakce obchodu GSM-Market.cz

bohužel zde se vloudila chyba a vše bylo expresně zdarma vyřešeno.

Omlouváme se.

www.gsm-market.cz

• Špatná komunikace, těžko někoho zastihnout.
    • Slib, že zavolají zpět, nezavolali.

Obchod nekomunikuje, nezájem o zákazníka

Pane Bouda,

objednával jste u nás 2x na firmu Cobet plus s.r.o. U první objednávky jste spletl telefon a spletl dopravu, proto nemohlo být expedováno hned, po týdnu jste napsal: Dobrý den,
    prosím o opravu objednávky, špatně jsem zaklikl dopravu, zašlete mi prosím telefon službou PPL na níže uvedenou adresu cenu 129Kč respektuji.

Hezký den
    Jan Bouda

Druhá objednávka objednána na parcel shop, zde výpis:
    Zásilku jsme Vám doručili na Vámi zvolený ParcelShop.
    Název: Autodíly HP
    Město: Louny 1
    Ulice: Husova 2513
    PSČ: 44001

ani jeden balík jste nevyzvedl...

takže jediné co jste nám přinesl jako zákazník, že jste nás stal 2x vyhozené peníze za poštovné a zcestná recenze. Jelikož jste objednával na firmu, je objednávka závazná a náklady je možné z naší strany vymáhat. Nicméně k tomu přistupovat nebudeme.

Přejeme hezký Nový rok

• rychlé dodání zboží
    • Telefon vypadal, jak kdyby byl vystavený. Ochranná folie displeye byla poškrábaná a telefon celkově působil "ochmataným dojmem". Našla jsem i malý šrábanec.

V nabidce jsou i polozky, ktere uz nemohou dorucit. Jedna se spise o nalakani zakazniku.

Za více než tři týdny po automatickém potvrzení objednávky (položka stále označená "skladem") jsem neobdržel zboží ani jakoukoli další reakci ze strany obchodu.

• žádné
    • velmi špatná komunikace a péče o klienta.

Tento int.obchod v žádném případě NEDOPORUČUJI! Už nikdy víc u nich nenakoupím. Dne 8.12 jsme objednali pouzdro na mobil Samsung A5 (16), doručeno bylo dle termínu koncem prosince, ale bylo to pouzdro na Samsung J5.Po telefonim rozhovoru s GSM Market jsem jim pouzdro odeslal zpět na VLASTNÍ NÁKLADY,a pak jsem čekal na jejich odpověd.Několikrát jsem se jim zkoušel neúspěšně dovolat.Nakonec jsem se jim dovolal a přislíbili, že odešlou spravné pouzdro. Dnes je 07/2/2017 a pouzdro stále nemám!
    Jestli chcete stratit nervy a peníze tak nakupujte v tomto obchodě.

• Na uvedený telefon se nelze dovolat.

Po mojí objednávce se zboží druhý den objevilo na stránkách obchodu jako nedostupné. Údajně se se mnou snažil spojit nějaký člověk z neznámého telefonu a toto mě sdělit. Ovšem zmeškaný hovor jsem neměl. Naopak jasem se celkem 5x snažil dovolat já, ale i přes vždy vyzváněcí tón, jsem se nikdy nedovolal. Obchod reagoval až za týden, až jsem napsal e-mailem dotaz. Velmi špatná komunikace !!!

• žádné
    • moje nejhorší zkušenost internetového obchodu

NENAKUPOVAT!!! Pokud se tak přesto rozhodnete, neplaťte nic dopředu, protože se Vám může stát, že o své peníze přijdete!!!
    Já na ty svoje stále čekám :-(

• Nízká cena mnou vybraného modelu
    • Zboží není skladem, i když na webu tvrdí opak

Objednal jsem si mobil, který byl na stránkách skladem. Po třech dnech mi přišla odpověď, že není skladem a už ani nebude.

• oproti jiným nevím o žádných
    • špatná komunikace

Přesto, že dostupnost zboží byla 1 týden, nikdo se ani po 10-ti dnech neozval. Asi po třetím zavolání, kdy mi konečně někdo vzal telefon a byl jsem ujištěn, že v mé záležitosti bude sjednána náprava, se mi už několik dní zase nikdo neozval.
    JE TO POPRVÉ ZA ASI 10 LET CO OBJEDNÁVÁM ZBOŽÍ PO INTERNETU CO MUSÍM NAPSAT TOTO HODNOCENÍ:

TENTO OBCHOD OPRAVDU NEDOPORUČUJI !!!!!!!!!!

• Nekomunikuji. Napsal jsem jim dotaz na zbozi a po 4 dnech nic. Pak jsem to tedy objednal a do 30min napsali, ze neni dostupni. Vpravo dolu maji funkci chatu se zakazniky, vzdycky je ale offline.

Dobrý den pane Hanudel,

níže přikládáme historii, která se váže k Vaší objednávce. Trvalo nám 11 minut, než jsme Vám dali vědět, že jste objednal nedostupné zboží.

2016-04-28 11:00:50 nezpracované Změna stavu objednávky na nezpracované
    2016-04-28 11:10:54 nezpracované Linzer Jan Email: Stav vaší objednávky
    2016-04-28 11:11:11 stornované Linzer Jan Změna stavu objednávky na stornované

• -
    • -

• Nedoporučíl bych ten obchod proto že před 10 dní byl mi poslan špatny vyrobek baterie,a po hovoru z reklamačním oddělením , poslal jsem zavaznou objednavku na spravynou baterie kterou do dnešní doby jsem nedostal, takže strata času , zbytečne starosti, a vysledek nulovy. objednavka první byla provedena v obchodě v Ostravě Porubě, a druchou jsem poslal emailem . zitra budu rušít telefonicky budu rušít mou objednavku a zajistim si spravnou baterii v obchodě v Novém Jičíně.

Reakce obchodu GSM-Market.cz

tak jen uvedeme na pravou míru. Přišel jste s lístečkem v ruce a požadoval objednaní baterie EVOLVEO EasyPhone EP-500. Tuhle baterii jsme Vám poslali. Pokud není správná, je to pouze Vaše chyba. Zásilka se nám vrátila nevyzvednutá.

30.3.2016 17:38 Zásilka přijata od odesílatele do systému PPL.
    30.3.2016 17:47 Zásilka se nachází na vstupním depu.
    31.3.2016 7:40 Zásilka se nachází na doručujícím depu.
    31.3.2016 8:49 Zásilka je doručována.
    31.3.2016 11:18 Zásilka nebyla doručena z důvodu odmítnutí příjemcem.
    31.3.2016 20:17 Zásilka bude po dohodě s odesílatelem vrácena zpět.
    1.4.2016 13:20 Zásilka doručena. Převzal linzer

• Slabinami jsou určite personál který je neschopný

Dobrý den paní Mihalíková,

pokud přijdete do obchodu a požadujete vydání objednaného balíčku PPL a my provozujeme i PPL parcel shop, tak prodavač není bohužel jasnovidec a neví, že jste si přišla pro objednaný telefon u naší firmy, který byl mimochodem nachystaný v době Vaší první návštěvy.

zdravíme, tým gsm-market.cz

• Zboží které je psáno "skladem" tak by snad mělo být hned dostupné. A ne že jsem musel několikrát volat, protože to furt nikdo nebral, a nakonec se dozvěděl že čekají na dodání.

• Nedodá objednané zboží i když jej inzeruje jako skladem. Po urgencích se vymlouvá na systémovou chybu.

Neobjednávat.

• Komunikace se zákazníky

Mnou objednané zboží zatím nedorazilo (byť bylo slibováno doručení do 2 dnů), na můj dotaz v emailu kde je problém dodnes nikdo neodpověděl....

Kdo nema rad zbytecne cekani at radeji oblita obchody okolo.sice nakup vyjde o par kacek draz ale porad lepsi nez cekat tyden a nakonec se dozvedet ze zbozi ktere vam poslali,vam vlastne neposlali a vy stejne musite jit a hledat

Objednané zboží nebylo týden dodáno, přestože na stránkách deklarovali, že je k odběru ihned na prodejně, na osobní a telefonickou urgenci žádná odezva, natož, aby se ozvali a popř. omluvili za prodlení sami.