Objednal jsem dva settop boxy a dva HDMI kabely. Ještě ten samý den mi volali, že objednaný kabel už mají jen jeden, tak tam dají podobný HDMI kabel od jiného výrobce. S tím jsem souhlasil a říkal jsem si, že to asi bude solidní a dobře fungující společnost. Mýlil jsem se. Settop boxy dorazily, ale místo dvou HDMI kabelů došel jen jeden HDMI kabel a USB kabel. No nic, řekl jsem si, chyba se může stát, rozbalený balík i s obsahem jsem vyfotil a poslal na e-shop s tím, že mi místo jednoho HDMI kabelu poslali USB kabel. E-mail jsem odeslal 12.12.2019. Do této chvíle (16.1.2020) nedorazila z e-shopu žádná reakce. Nejde ani o těch pár korun vyhozených za zbytečný kabel, ale o princip - pro mě již tento e-shop skončil.
ačkoliv měl produkt stejný kód jako v jiných obchodech, chyběla fólie na displej (bylo jen pouzdro) ... bohužel z popisu to nebylo zřejmé
- Zboží přišlo v rozlepene a pomackane krabici, nebylo originálne zabalene
- LŽOU NEOBJEDNAVEJTE U NICH A KDYZ JO TAK SE MODLETE ABY DOSLO ZBOZI
- Zboží nebylo originalně zabaleno a evidentně používáno
Tento obchod již nikdy. Zboží nebylo originalně zabaleno v ovladači instalovany baterie u čidla část odlomena při reinstalaci s televize.
Reakce prodejny doslova zboží je expedováno z centrálního skladu
proto nemohlo být používáno ale možná TESTOVÁNO. Slyšel někto toto
v internetovém obchodě. Zboží jsem chtěl původně vrátit ale po této zkušenosti si myslím ,že bych neměl zboží ani peníze. -
- Cancelled order
I have ordered the phone and it was supposed to arrive next day so I waited 2 days and then asked them where is the phone and asked them to send the phone or I will cancel the order so there response was cancellung the order.
I don't recommend them no guarantees that you will receive your product -
Nevím co chcete hodnotit když zboží už mám 10 dní objednané a stále
nedošlo To si děláte ze mě srandu? -
- Objednavka byla vystavena na 3produkty. Po tydnu jsme se dotazovali na stav . Balik zapomneli odeslat. Vcera dorazil a jeden produkt chybi.
- Po objednání mě nikdo neinformoval, kdy zboží dorazí i přes opakované telefonáty a přislíbené termíny se situace opakovala a zpravidla balíček dorazil v jiný den neohlášeně na adresu, kde jej nikdo nepřevzal a nebo i když mohl převzít, tak řidič se neobtěžoval zazvonit ani na zvonek. V denšní době poněkud zvláštní.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
PO 10 -ti dnech jsem odobně objednávku zrušil a koupil jinde a okamžitě...nepsali netelefonovali...hrůza...
Nechápu, proč deklarovat "Dopravu zdarma", když při volbě teto moznosti mi naskočí poplatek za platbu "Převodem na účet", o rozměru poštovného???
Proč při osobním odběru naskakuje poplatek za platbu v hotovosti???
Je to prostě svinstvo: nalákat klienta a pak nenápadně podstrčit nějaký poplatek. -
na web stránkách neodpovídala info o ceně doručení a způsobu platby skutečnosti, místo 0 Kč naskočilo 109 Kč a po tel. upozornění se změnilo na 89 Kč :-( ….
Délka doručení
V balíčku měla být dle výdejního místa i faktura, což nebyla a zase jsem musela e-mailem vyžádat dodatečně... -
Zboží bylo označeno , že je skladem, ale fyzicky ho neměli. Kdybych se neozval tak bych na něho čekal asi dodnes. Objednávku jsem zrušil a zboží koupil jinde.
- Na stránkách uvedený model hodinek Galaxy Watch R800NZSAXEZ - česká distribuce a dorazily R800NZSAROM - Rumunsko..... To zamrzí. Protože to byl dárek a spěchal jsem s odchodem jsem to neřešil.
Pozor na to co inzerují a co Vám příjde...
- Zboží neměli na skladě,kdybych nezavolal tak čekám na zboží dodnes,ještě,že došli aspon peníze zpět
Objednávka byla připravena k osobnímu odběru v dopoledních hodinách. V tentýž den (po 13h)obchod objednávku zrušil z důvodu nevyzvednutí. Netušila jsem,že je nutné si objednávku vyzvednout do cca 4hodin??!! Na můj dotaz,proč byla objednávka zrušena, nikdo neodpověděl.
Katastrofa. Objednal jsem si akční zboží, ihned zaplatil a pak to zrušili a peníze neposlali. Nejhorší internetový obchod v ČR! Zlaté CZC!
- Nevěděli kdy mi doručí zboží
Objednané zboží vůbec nebylo doručeno s tím, že jsem nebyla zastižena. Naprostý nesmysl. Byla jsem doma a zásilku očekávala, protože to byl dárek pro vnučku. Řidič PPL mě nekontaktoval.
Reakce obchodu GSM-Market.cz
bylo by fér, pokud byste rozlišovala mezi službami dopravní společnosti a obchodem. Zboží Vám bylo vyexpedováno téměř ihned.
15 dní jste se ani nezajímala, kde zboží je, stačilo poslat mail a zboží byste obdržela znovu.
Navíc pokud bylo doručeno řidičem oznámení, tak musel na daném místě se zásilkou být.
3.4.2018 16:42 Zásilka přijata od odesílatele do systému PPL.
3.4.2018 20:14 Zásilka se nachází na vstupním depu.
4.4.2018 7:40 Zásilka se nachází na doručujícím depu.
4.4.2018 9:16 Zásilka je doručována.
4.4.2018 15:28 Zásilka nebyla doručena z důvodu nezastižení adresáta - zanecháno oznámení.
18.4.2018 20:06 Zásilka bude po dohodě s odesílatelem vrácena zpět