Ke zboží prodejce přislíbil 2 dárky zdarma, které byly součástí faktury, nicméně nebyly součástí balíku. Na e-mail nereagoval.

• Rychlost dodání.

• Nízká cena a rychle doruceni
    • Velmi aktivní marketing - druhý den po objednání nabídka po telefonu k doobjednání příslušenství, které jsem nechtěla. Kdybych jej chtěla, objednala bych rovnou, považuji to za dotěrný přístup, který člověka překvapí. Zpětně hodnotím, že zbozi bylo o pár desetikorun levnější než na ověřenem e-shopu, který takto nepostupuje
    • Obchod nabízí rychlé doručení za příplatek, ale i když si jej nezvolite, doruci zboží do dvou dnů. Být člověkem, který zaplatí za rychlejší dopravu, ten přístup by mne naštval.
    • Bojim se, jak by obchod jednal v případě potřeby reklamace.

• Mobilní telefon mi došel bez nabíječky s tím, že si ji mám dokoupit jinde. Měli by to alespoň psát u produktů, jinak bych si ho nekoupil.

Reakce obchodu GSM-Market.cz

- Vybral jste si model telefonu, u kterého není v balení nabíječka a je nabízena v košíku. Výrobce nabíječku do balení nedává a proto v balení není, stejně jako u většiny modelů na trhu. Popisy zboží v detailu navíc obsahují obsah balení.

- V neposlední řadě máte možnost zboží vrátit v ochranné 14denní lhůtě.

s pozdravem Skupin
    www.gsm-market.cz

Žádná komunikace ze strany obchodu, objednávka nedorazila v termínu,tedy vůbec proto jsem ji zrušil a zakoupil u mironetu osvědčeného obchodu..

• Chcete někam zavolat - tak zavolejte do obchodu...
    • J jsem pořad ve práce, tak neměl čás volat a upřesnit objednávku. Na internetu je možnost objednat bez volání, ale fakt musíš volat. Tak bohužel...

• Nespolehlivy.

• Objednal jsem nové zboží, zasláno rozbalené
    • Tragická komunikace, napsali mi SMS ať jim zavolám ohledně objednávky, telefon poprvé vytípnou, pak už nezvedají, zpět nezavolají

Opravdu nestojí za to ušetření pár stovek a kupovat v takovýchto pochybných obchodech. Nikdy více. Hodil bych jim to na hlavu, ale s vidinou, že z nich budu tahat zpět peníze několik měsíců na to kašlu.

-------------------------------------------------------------------------------------
    Editace 26.10.: Děkuji serveru Heureka za možnost vyjádřit se ke lživému tvrzení prodejce:

Zaslané balení telefonu mělo roztrženou pečeť výrobce, telefon byl tedy rozbalený, ať už z jakéhokoliv důvodu. Pečeť je jediná žáruka, že telefon nikdo předtím nepoužíval. Člověk, co to balil samozřejmě moc dobře ví, že telefon byl při odesílání rozbalený.

Na stejný problém - tj. že zákazníci obdrželi rozbalené zboží - si zde na Heurece, i na konkurenčním srovnávači stěžovalo několik dalších lidí, nejde tedy jistě o náhodu a porušení při přepravě, jak se prodejce snaží u jiné recenze tvrdit. Pečeti výrobců jsou velmi pevné a nejde je snadno roztrhnout jinak, než hrubou silou nebo ostrým předmětem. Poškození při přepravě je naprosto nemožné.

Tvrzení prodejce, že peníze vrátí obratem věřím asi tak stejně jako tvrzení, že zaslali neotevřené zboží, tedy vůbec.

Reakce obchodu GSM-Market.cz

bohužel nemůžeme souhlasit. Vámi objednaný telefon Motorola Edge 40, rozbalen nebyl. Tento model je z CZ distribuce a všechny kusy, které máme jsou originál zalepené výrobcem. Co se týče komunikace, tak určitě nikdo telefon neodmítá a nemáme žádnou informaci o tom. že byste nás kvůli této věci kontaktoval.

Kontaktovali jsme Vás i nyní, abychom zjistili další podrobnosti a bohužel neberete telefon. Telefon můžete vrátit do 14dní (máte ještě týden čas) a peníze Vám budou obratem vráceny.

Litujeme, ale bohužel si nejsme vědomi pochybení z naší strany, stejně jako stovky dalších našich spokojezákazníku, kteří jsou našimi službami spokojeni.

tým gsm-market.cz

Nabízí něco, co nemá. Ačkoliv napsáno, že je zboží skladem.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• solidní nabídka za přijatelné ceny
    • Doručení přes Z-Box je krkolomné a obtížné

Koupil jsem lepší mobil, protože ten starý začínal být nefunkční. Předpokládal jsem, že z boxu si ho vyzvednu na základě kódu, který mi přijde jako SMS - stejně jako to má Alza, PPL a další. Jenže doručení na Z.Box vyžaduje stáhnout si do mobilu extra aplikaci a na místě pak ještě mobilní data a zjištění polohy. Takže jsem napřed musel ten starý telefon vyčistit, koupit si do něj data, stáhnout aplikaci a zapnout GPS, pak se mi konečně dvířka boxu otevřela. Tady já nakupovat nebudu.

• Prislo mi potvrzeni objednavky na zbozi z eshopu, nasledne objednavku zrusili s tim, ze zbozi se jiz nevyrabi

Objednávku som nedokončil i napriek tomu mi prišla žiadošt o hodnotenie eshopu..

Reakce obchodu GSM-Market.cz

objednávku jste na našem eshopu dokončil. Pouze jste nedokončil úvěrovou smlouvu na stránkách Homecreditu, zboží jste chtěl na splátky. ID Vaší stornované objednávky je 223200303 - můžete si ji prohlédnout v mailu.

Děkujeme www.gsm-market.cz

• U chladničky byl ulomený kolík,který drží víko.

• Rychle vraceni penez po reklamaci
    • Novy Mobil byl použitý

Sice originálne zabaleny mobil, ale kdyz jsem krabičku orevrela, bylo videt zjevne pouziti. Displej neměl ochrannou folii, kabel nebyl orig. zabaleny a krabicka uvnitr byla trochu pokrcena.

• Dloůhá doba dodaní.
    • Navíšení ceny.

ve smluvnich podminkach uvedeno dodani zbozi do 48 hodin, vyexpedovano ze skladu az po 2 dnech, zasilkovna dodavala dalsich 6 dni, jine zbozi , ktere jsem mel objednane ve stejne dobe az ze Spanelska, dorazilo o 2 dny drive, je to ostuda.....

• Balík přišel rozervaný, že byl vidět obsah balíku.
    • Nulová komunikace ochodu s případným řešením.
    • Ze tří položek přišla jedna v jiné barvě.

Hlavně, že zavolají v den odeslání a nutí Vám nějaký jejich skla za 500,- na to kapacitu mají,na místo toho aby tu objednávku překontrovali a pořádně zabalili, to ne.

Doporučuji si připlatit a poohlédnout se někde jinde, kde budete mít jistotu doručení toho co jste si objednali a taky, že Vám to přijde v rozumným stavu.

• rychlost vyčízení
    • nedodali slíbený dárak

Objednal jsem si telefon S21 FE 256GB s obalem a ochranným sklem. Sklo nebo obal mělo delší lhůtu (to jsem věděl) tak volal prodejce, jestli nechci místo skla rovnou na telefon aplikovat fólii, že je s ohledem na čtečku otisků výrazně spolehlivější. Nechtěl jsem ale, aby telefon již byl rozbalený, tak jsem to odmítl a po několika dnech zboží dorazilo. Překvapeně jsem ale zjistil, že krabička s mobilem má jednu přelepku porušenou, takže krabička šla otevřít a tím pádem tam mohl někdo klidně vložit používaný telefon. Zásilku jsem nafotil a poslal prodejci, že toto jsem si neobjednal. Druhý den se ozval telefonicky a začaly výmluvy typu: To je vyloučené, kolega to kontroluje, musel to přehlédnout, podívejte se dovnitř - telefon bude určitě v pořádku atd. Nakonec jsme se domluvili, že pro ně není problém poslat telefon znova a neporušený - mají jich mnoho, může mi poslat fotku s neporušenými nálepkami - tak proč by přece posílal otevřenou krabičku... Tak jsem to poslal zpět - ona se ta nálepka sama neroztrhne, to by musela být blbá. Další týden jsem dostal zprávu, že objednávku stornují, protože telefony už nemají a v dohledné době ani mít nebudou. S tím jsem nesouhlasil - když jsem se podíval na jejich shop, S21 FE 256GB tam nabízeli... (asi se toho vráceného kusu ještě potřebovali zbavit). Do mailu mi napsali "...telefon byl nový, plomba byla zřejmě porušena přepravou, telefon byl nerozbalený. Sám jste viděl, že jedna plomba byla neporušena. Momentálně nemáme tento telefon skladem, byl jste kontaktován, nedovolali jsme se Vám, proto Vám byly vráceny peníze"... Ať si udělá každý závěr sám.