- Spolehlivost
- Výborné ceny mobilů
- Český obchod
Nakoupila jsem tady dvakrát mobilní telefony, naprostá spokojenost, nabízejí nalepení ochranné fólie a pošlou telefon s fólií. Jen jsem si nevšimla, jestli jde fólie objednat rovnou, řešili jsme to až po objednávce telefonicky.
- Rychlost dodání.
- Pán mi nabídl i nalepení folie, což je super.
- Skvělé ceny
- Vynikají komunikace
- Bleskové zaslání
Objednala jsem telefon, druhý den mi volali jestli nechci nalepit i ochrannoé sklo. Nic nevnucovali, rozhodnutí bylo na mně. Protože bych stejně musela jít někam, kde mi to odborně nalepí, tuto nabídku jsem ráda přijala. Druhý den jsem měla telefon doma. Super obchod, super jednání. Děkuji a doporučuji
- rychlost vše ok
Rychlé dodání
- rychlé dodání, super komunikace
žádné
- Rychlé vyřízení objednávky
Objednávka byla ihned přípravné k odběru a se sklem, pouzdrem. Sklo nám zdarma nalepili na prodejně, perfektní prostup obchodu.
- Rychlost vyřízení objedenávky
Vše proběhlo OK
Bezproblémová spolupráce, rychlé dodání.
- Dobré ceny
- Rychlé bezproblémové doručení
- Vstřícné jednání a komunikace
Široký výběr za dobré ceny, velmi rychlé dodání.
- Rychlost odeslání objednávky
- Velmi ochotný personál
Velmi přívětivý přístup k kupujícím, zavolali předem, že mám zboží připraveno, myslím, že jsou profesionálové na svém místě.
- Vše bylo v pořádku
I když jsem se nejdřív bála negativních recenzí, tak jsem objednávku i tak udělala a všechno proběhlo jak mělo. Zboží přišlo do tří dnů, funkční a naprosto v pořádku
Rychlé dodání, vše v pořádku.
- Vstřícnost
- Rychlé odpovídání
Rozhodně příjemná zkušenost. Milá a vstřícná komunikace a snaha pomoct i nad rámec toho co bych považovala za povinnost prodejce
- rychlé dodání
- vstřícná obsluha
Prodejce mi ohledně objednávky zavolal a upozornil na možnost získat lepší nabíječku za stejnou cenu, kterou jsem velmi rád akceptoval.
Ok
- Jednani