obchod se ještě neozval a zboží jsem neobdržela.

• Dlouhé dodací lhůty

12.10.2020 objednáno, zboží bylo skladem,uhrazeno téhož dne,potvrzená platba až 21.10.2020.
    Do dnešního dne 23.10.2020 zboží nedošlo.Nespokojenost s obchodem.

• obdržela jsem slevový kód, se kterým byla cena nejvýhodnější
    • knihy zdarma v hodnotě objednávky
    • knihy jsem objednala 1. 10. a hned zaplatila kartou online, Grada mi platbu potvrdila až 12. 10., Česká pošta mě informovala 13. 10., že zboží převzala, a knihy mi byly doručeny 14. 10.!!
    • stejný problém jsem měla při objednávání na jaře 2019 (doručení trvalo 10 dní)
    • recenze, které jsem zde na jaře četla, a kterou jsem sama přidala, už tu nyní nejsou, nicméně dlouhé doručení spolu s recenzemi bohužel nezmizelo

• Cena
    • Dárek k objednávce
    • Dlouhé dodání

První objednávka mi přišla až za týden. Druhá objednávka mi po 11 dnech ještě nedorazila.

Zaplacenou kartou 1.10. A do 12.10. Zatim sni neodeslano.

• Dlouhá doba doručení

• Hodně dlouhá doba doručení, balíček objednán 28.9 přišel až 8.10...

inzeruje to co nemůže dodat

• Cena
    • Dlouhá doba dodání

snazila jsem se vas kontaktovat ohledne akce doruceni zdarma bohužel nic a knihy nemám. rada bych si je tedy jeste objednala. S pozdravem Šárka

• Zboží jsem objednával 24.9.Do dnešního dne (6.10.)nedorazilo.

• Nepřesné informace při objednání zboží. Špatně uvedený termín dodání.

Knihu jsem objednal dne 23.9.2020, když jsem objednávku urgoval, tak mi bylo sděleno, že bude expedována 1.10.2020, ale dosud zatím není k vyzvednutí.

Někde se staly 2 chyby. Kniha přišla do jiné "zásilkovny" než jsem si objednal, navíc nebyl přibalen dárek (objednal jsem něco o kočkách v uvedné ceně)

• Zboží přišlo v pořádku
    • Dlouhá doba dodání (více než týden)

Na webu je u knihy uvedeno "Knihu předáme dopravci maximálně do dvou pracovních dnů". To bohužel vůbec není pravda. Objednávku jsem odeslal v sobotu 19.9. a kniha mi přišla až 29.9. Obchod nestihl doručit knihu během jednoho pracovního týdne.

Stále odkládají vydání . Kniha měla už vyjít před 14. dny

Zadali špatné PSČ a dopravce to dvakrát vezl někam jinam. Knihy jsem nakonec po komunikaci s dopravcem dostal, ale s týdenním zpožděním.

Ke dnešnímu dni nemám e knihu, která je již zaplacena.

Po objednání knih mi obchod nabídl automaticky další knihy , jedna z nich mě zaujala a tak jsem ji dobjednal . Předpokládal jsem, že když reaguji na nabídku hned po objednávce , objednávky se spojí. Nespojí. Takže za tu druhou knížku, která v každém knihkupectví stojí něco kolem stovky jsem zaplatil s poštovným téměř 250 korun. Neporazí mě to, ale nepovažují to za seriozní jednání.

• Dobrá komunikace
    • Placení přes účet - nepřišla údajně platba, přitom zaplaceno už mnoho dní