- I když nabízíte titul , stále ještě není na skladě ?!! Opravdu si myslíte, že se takhle dělá dobrý obchod ??!
Žádná sláva. Máte li možnost, objednejte si požadované tituly v jiném knihkupectví
- problémy se stahovánim. U jiných nakladatelství to jde v pohodě.
Objednány v průběhu času celkem čtyři knihy. Z toho tři tištěné, jedna elektronická. Ze tří tištěných dorazila jen první v pořádku, druhou jsem reklamoval kvůli mechanickým poškozením, poslední přišla "alespoň" s pomačkanými rohy měkké vazby knihy. Netuším a nemám chuť zase zjišťovat, kdy a kde k tomu došlo, obchod bohužel neumí a navzdory poznámce při objednávce asi nechce knihy balit do kartonového obalu, ale posílá v měkkých bublinkových obálkách, které prostě nejsou dostatečnou ochranou proti mechanickým vlivům. Stačí pád během přepravy na roh knihy a je hotovo. Jenže když si objednám novou knihu, očekávám, že bude jako nová vypadat.
Reklamovat už nebudu, ale objednávat znovu už taky ne. -
Česká pošta zásilku nedoručila.
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, děkujeme za upozornění, kontaktujte nás, prosím, na [email protected] nebo na 234 264 511, 234 264 512, kolegyně se s Vámi pokusí dohledat, kde vznikl problém.
U Grady mi vadí, že nelze stáhnout e-knihy rovnou do aplikace Kindle. Musím si knihu stáhnout nejdřív do vlastního úložiště a odtud odeslat do Kindle. Škoda , jiné internetové prodejny knih to přes Amazon umí zařídit rovnou.
k dotazu, jak vyřešit potíže při instalaci audioknihy do telefonu mi první dáma, která byla velmi milá, dala obecné doporučení a přepojila mne na odbornou pracovnici, která byla velmi nepříjemná a výsledná informace byla, že aplikaci ke stažení, aby formát audioknihy fungoval na telefonu, záleží na typu telefonu. To je mi známo, ale neměla jsem s tímto postupem zkušenost. Pomoci se mi nedostalo, ale jednání vaší pracovnice pro mne bylo arogantní a nepříjemné. S pozdravem. R. Lukešová
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás vaše komplikace s audioknihami, celou záležitost jsme interně probrali. Pro jistotu ještě zasíláme aktualizovaný návod https://www.grada.cz/vse-o-nakupu/eknihy-rady-a-navody/kde-najdu-e-knihu/ kde naleznete doporučené aplikace a radu, jak postupovat, pokud telefon nepodporuje přímé stažení.
- Bez jakéhokoliv komunikace. Uvádí zboží skladem, nakonec zjistíte že není a čekáte na dotisk. Více než měsíc.
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, omlouváme se za komplikace s vaší objednávkou. Prověříme, kde se stala tato výjimečná chyba.
- mohu nakupovat v klidu a z domova, bez cestování
- velký problém s registrací... zkoušel jsem 3x a stále marně, počtvrté konečně ano, objednat a hned další problém... prý si mohu objednat ZDARMA k nákupu nějakou další e-knihu - zkoušel jsem 3x a také stále marně až jsem to raději vzdal. Komunikace s Vaším ROBOTem skoro nemožná...
- Přeji Vám lepší dny a spokojenější zákazníky. Josef Švankmajer
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás vaše špatná zkušenost. Zákazníci v drtivé většině případů procházejí objednávkovým procesem i registrací bez problému, je možné, že u vás došlo k nějakým výjimečným technickým komplikacím. Určitě bychom uvítali bližší informace a zároveň Vám pomohli s objednávkou. Pokud budete mít zájem, prosím, ozvěte se nám na [email protected]. Děkujeme!
Objednala jsem knihy, obchod potvrdil objednávku a už týden se moc neděje. Asi ty knihy ještě někdo píše, protože pokud by byly skladem, už bych je měla doma při dnešní rychlosti dodání.
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, prosíme, ozvěte se kolegyním na [email protected] nebo 234 264 511 aby s Vámi problémy s doručením vyřešily. Děkujeme!
- Inserované není k mání již 3. měsíc
Dodnes objednávku nemám, tedy po přesně 5 týdnech, ačkoliv jedna z publikací leží všude na pultech. Přes Vánoce zřejmě v Gradě nepracují a všichni mají volno. Nechápu.
Zboží vůbec nepřišlo !!@
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, kontaktujte nás, prosím, na 234 264 511 nebo na [email protected]. Objednávku s vámi dohledáme.
- Kniha je v dotisku,tak ani nevím jestli dorazí
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, pokud máme na webu uvedeno "Právě dotiskujeme", knihu vám pošleme, jakmile nám dorazí z tiskárny.
- Velmi dlouhá doba dodání
- Zatím nedoručeno
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, mrzí nás špatné hodnocení. Dlouhá dodací doba byla nyní způsobena inventurou, která probíhala mezi 2. 1. - 10. 1. O této skutečnosti jsme informovali jak na webových stránkách, tak v emailech s objednávkou.
Obchod informuje, že je omezený provoz v době inventury a to do 11. 1. 2024. Ve skutečnosti to znamená, že vůbec objednávky neexpedují a dojdou až po tomto datu. Objednáno a zaplaceno mám 8 dní a stále čekám na dodání. Objednala bych určitě v jiném obchodě.
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, mrzí nás špatné hodnocení. O inventuře (zpoždění s expedicemi) jsme informovali jak na webových stránkách, tak v emailech s objednávkou.
- Chování obchodu,
- Dodací lhůta
Objednal a zaplatil jsem 1.1.2024. Dnes je 9.2.2024, kniha mi dosud nepřišla a obchod mlčí.
Reakce obchodu Grada.cz
- Knihu prodávají za 412 Kč, já měl slevový kupón na 20%, ta k mi slevu počítali z doporučené ceny, zaplatil jsem za knihu 437 Kč + poštovné. Přesně podle vzoru nechci slevu zadarmo. Takže s touto firmou už nechci mít nic společného a celou záležitost předávám ČOI!!!!!!!
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, naše sleva (v jakémkoliv případě, nejen u slevového kuponu) je vždy počítána z doporučené maloobchodní ceny, jak uvádíme na webu. Technicky není možné, aby slevový kupon způsobil vyšší aktuální cenu knihy - počítá se vždy nejvyšší sleva. Jedná se tedy patrně o nějaké nedorozumění, nebo chybu. V případě zájmu se, prosím, ozvěte kolegyním na [email protected] nebo [email protected], rádi s vámi tuto záležitost vyřešíme.
Objednávka nedorazila, přestože je zaplacená
Reakce obchodu Grada.cz
Dobrý den, ozvěte se, prosím, kolegyním na [email protected] nebo na 234 264 511, pomůžeme s dohledáním objednávky. Děkujeme!
nelze doporučit, když objednávka ještě nedorazila do výdejního místa
- Složité posíláni e-knih do čtečky