• Množství dárků k objednávce
    • Objednávku, kterou chcete vyzvednout osobně, nelze zaplatit předem a v případě kombinované objednávky s e-knihami se tak načekáte
    • Rychlost vyřízení objednávky

Nakupovala jsem zde pouze kvůli dárku k nákupu, který je jinak samostatně neprodejný

Reakce obchodu Grada.cz

Dobrý den, omlouváme se, z důvodu Vánoc jsme nyní skutečně trochu přetíženi. Ohledně kombinované objednávky - bohužel toto zatím neumíme lépe technicky vyřešit. Snad na nás pro toto nezanevřete. Klidný předvánoční čas!

Dosud mi nevrátili peníze na účet.

Reakce obchodu Grada.cz

Dobrý den, omlouváme se za způsobené komplikace. Protáhnutí je způsobené čekáním na online platbu od našeho partnera. Peníze byste již měl mít na Vašem účtu.

Nelíbí se mi neustále prodloužovaná doba vydání knihy - kuchařky od Radky Vrzalové. Nakladatelství stanoví termín vydání, ten se neustále oddaluje. Dobře míněný dárek - kniha kuchařky zatím nedorazila. Velké zklamání. Slovo se má plnit.

Reakce obchodu Grada.cz

Dobrý den, omlouváme se, bohužel z technických důvodů se termín skutečně posunul. Knihu budeme mít skladem ve středu, 30. 11. Ještě jednou se omlouváme za komplikace a hezké svátky!

• Poškozená kniha

Kniha byla odeslána pouze v obálce z bublinkové folie.
    Kniha, kterou jsem chtěl darovat má potlučený hřbet.

Reakce obchodu Grada.cz

Dobrý den, děkujeme za upozornění a zpětnou vazbu. Chyba se mohla stát u našeho shipping partnera, obvykle je bublinková folie dostačující. Kolegyně se Vám ozvou a celou nepříjemnou záležitost dořešíme. Moc děkujeme za trpělivost a krásný předvánoční čas!

• Kniha nedodána, obchod nekomunikuje, dovolat se je nemožné...

Nakupovala jsem opakovaně, má poslední objednávka je ale bez reakce obchodu. Nevím, co se děje, telefon nikdo nebere. Koupila jsem u konkurence.

Posláno neobjednané zboží s rozdílem 1 400.- Kč v můj neprospěch . Objednáno a fakturováno : Švihovec Farmakologie ( 1 879,-Kč) .
    Posláno : Martínková : Farmakologie pro zdravotníky ( 479,-Kč).
    Bylo nutno urgovat pracovnici a reklamovat. Rozdíl v ceně 1 400 Kč lze z mého pohledu považovat za podvod

Reakce obchodu Grada.cz

Dobrý den, omlouváme se za způsobené komplikace. Chyba byla skutečně způsobena omylem - došlo k záměně zboží.

Kniha nebyla dodána protože již neni na skladě, proto obchod pošle peníze zpět. Kniha byla zaplacena téměř před 3 týdny a dodnes peníze zpět nepřišly.

Reakce obchodu Grada.cz

Dobrý den, moc se omlouváme za způsobené komplikace. Chyba se stala u jednoho z našich partnerů, proto navrácení peněz za nedodanou knihu trvá dlouho. Peníze Vám budou zaslány během zítřka. Věříme, že i přes tuto nepříjemnost nám zachováte věrnost.

• Kniha pohozena v obalce bez jakehokoli kartonu, vystuze. Poskozena kniha i obal.

• Obchod slibuje knihy zdarma (z nabídky) v hodnotě objednávky, bohužel toto není možné. Lze objednat pouze omezené množství.

Knihy přišly pomačkané, špinavé ořízky, přitom balení bylo v pořádku. Dříve jsem ráda občas nakoupila, po téhle zkušenosti už ne.

Katastrofalni doprava a zabaleni. Rozbaleny balik fakt nechcete...

• Bohužel velmi dlouhá doba dodání. Čekala jsem měsíc, než zboží dorazilo. :(

Nic nepřišlo

Vybraná kniha je skvělá, bohužel “obsluha” při vyzvednutí strašná.

• Špatná domluva

Objednané zboží nedorazilo a už mi knihu prosím neposílejte.
    Již jsem ji zakoupila v kamenném obchodě.

• firma není ani schopna mě informovat o tom, že knihu stále nemá na skladě.

je to neseriózní jednání

Slibovani terminu, nedodrzeni terminu ani dlouho po te. Cekani pres mesic. V jinych prodejnach kniha skladem.

• Po 8 dnech furt nic nepřišlo

Reakce obchodu Grada.cz

Dobrý den, omlouváme se, ale měli jsme, bohužel, od 3. ledna do včerejšího dne inventuru a nebylo tak možné ze skladu expedovat zboží. Objednávky začínají odcházet dnes, takže věřím, že Vám kniha dorazí již velmi brzy.

• Odmítli mi zrušit objednávku, nevrátili mi peníze, nekomunikují, co je tohle za obchod? Určitě nedoporučuji!!