• komunikace přes chat
    • rychlost dodání

Vyšší ceny než u konkurence.
    Poštovné ve výši 150 Kč.
    V zásilce byla brožurka, ve které je kód, který bych měla předat někomu, kdo chce investovat - dostane od firmy dopravu zdarma. Připadá mi to jako výsměch. Já jsem také nakupovala poprvé a poštovné jsem musela zaplatit, i když na Heurece měli napsáno, že doprava je zdarma. Je to samozřejmě moje chyba, měla jsem si udělat lepší průzkum trhu. Ale firma mi byla doporučena, tak jsem to podcenila.
    U konkurence jsem platila nižší cenu a navíc doprava byla zdarma. (podotýkám, že nákup jsem uskutečnila ten samý den). Na e-mail ohledně poštovného nikdo neodpověděl.
    Pro mě velké zklamání a další objednávky přes tuto firmu realizovat nebudu.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Před vaší objednávkou jsem s vámi komunikoval na chatu. Jedinou věcí, která pro vás v tu chvíli byla důležitá, bylo doručení zásilky do Vánoc. Bylo to pochopitelné v pátek 15.12. po 17 hodině. Měli jsme hodně práce s odesíláním zásilek před Vánoci. Zařídil jsem, aby vaše zásilka ještě ten den odešla. V 18:47 jsme vám odeslali e-mail, ve kterém jsme vás informovali o odeslání vaší objednávky, V 18:49 jsme obdrželi váš e-mail:

"Dobrý den,

trochu mě mrzí, že na Heurece máte napsané doprava zdarma a mě to započítalo cenu dopravy. :-(

Přeji hezký den"

Omlouvám se Vám, že jsem nepochopil, co jste tím e-mailem chtěla dosáhnout a omlouvám se, že jsem na něj nijak nereagoval.

Zde na Heurece jsou detaily podmínky dopravy v plné míře vidět po rozkliknutí detailních informací. Stejně tak je to našich webových stránkách a také v průběhu realizace objednávky.

Cena drahých kovů stejně jako kurzy měn se mění v reálném čase. Je tak možné, že i v průběhu několika minut můžete nakoupit za různé ceny.

Průzkum trhu naprosto schvaluji a všem vřele doporučuji. Právě Heuréka je jedno z takových míst, kde si můžete krásně srovnat ceny zboží.

Našim zákazníkům se snažíme vždy vyjít vstříc. Pokud jsem situaci špatně vyhodnotil a vy byste objednávku za daných podmínek, tedy dopravě za 150 Kč nerealizovala, můžete nám zboží vrátit zpět. Vrátím vám celou zaplacenou částku a také vám uhradím náklady spojené s vrácením zboží.

S úctou Ivan Slavický

• Dobré ceny
    • Mince jsou zoxidované

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Marně jsem se s Vámi snažil několikrát během měsíce od napsání Vaší reference spojit, jak telefonicky, tak e-mailem. Na žádný můj kontakt jste nereagoval.

Obecně lze uvést, že stříbrné mince podléhají oxidaci. Bohužel mince z mimořádné ražby ke korunovaci tímto trpěly více než ostatní.

Někteří naši zákazníci si tyto mince byli osobně vybrat na prodejně, vzhledem k omezené ražbě, aby měli bezvadné mince. Bohužel zjistili, někteří dokonce již po týdnu, že mince jsou zoxidované.

Dodali jsme tisíce těchto mincí naši zákazníkům. Všem našim zákazníkům, kteří o to požádali, jsme mince bez dalšího vyměnili s upozorněním, že situace se může opakovat, protože se jedná o stříbro, a to i při nejlepší snaze oxiduje (tvoří se na něm skvrny, povlak apod.), protože je to prostě vlastnost tohoto kovu.

Znovu Vám touto veřejnou formou, stejně jako jsem Vám napsal do e-mailu, nabízím, že Vám mince vyměníme nebo vrátíme peníze, pokud o mince nebudete mít zájem. Výměnou zboží nebo vrácením peněz, jsme řešili dosud všechny reklamace, jak je možné dočíst se v některých recenzích našich zákazníků, které jsou veřejně dostupné.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický