Reklama

Rychlost a poměr cena na množství kovu špičkový...

Vše ok

• Bezva funguje. Rychlost dodání.

• za mě nejlepší poměr kvality, ceny a výběru stříbrných mincí :)

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za plné hodnocení a krásnou zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že právě poměr kvality, ceny a výběru stříbrných mincí vnímáte jako nejlepší. Přesně na této kombinaci se snažíme dlouhodobě stavět naši nabídku, aby si u nás vybral investor i sběratel a zároveň měl dobrý pocit z ceny i kvality.

nakupujeme pravidelne

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za plné hodnocení a především za vaši pravidelnou důvěru.

Velmi nás těší, že u nás nakupujete opakovaně a že jste dlouhodobě spokojeni. Právě vracející se zákazníci jsou pro nás tím největším oceněním a motivací držet vysoký standard služeb i nadále.

• Rychlost dodání a komunikace

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za hodnocení 90 % i za konkrétní zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete rychlost dodání a komunikaci, protože právě tyto dvě věci jsou pro nás velmi důležité. Pokud by bylo něco, co nám chybělo k plným 100 %, budeme rádi za podnět.

Vaší důvěry si velmi vážíme a budeme se těšit na další nákup.

Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus

• dobrá nabídka zboží, komunikace a rychlost dodání

Moc děkujeme za pěknou a konkrétní zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete dobrou nabídku zboží, komunikaci i rychlost dodání. Právě široký výběr, osobní přístup a rychlé vyřízení objednávek jsou pro nás velmi důležité.

• Široký sortiment.

Asi vyšší ceny, ale vyrovnávají to kvalitním servisem.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete široký sortiment a především kvalitu našeho servisu. Na cenách si přitom dáváme velice záležet a snažíme se je průběžně nastavovat co nejvýhodněji podle aktuální situace na trhu. O to více nás těší, že celkově vnímáte poměr nabídky a našich služeb pozitivně.

Děkujeme za důvěru a budeme se těšit na další nákup.

Vše ok.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za hodnocení 100 %.

Těší nás, že bylo vše v pořádku a že jste byl s nákupem spokojen. Vaší důvěry si velmi vážíme a budeme se těšit na další nákup.

• Rychlé, dobře zabaleno

Moc děkujeme za pěknou a konkrétní zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete rychlé doručení i pečlivé zabalení zásilky. Právě bezpečné balení je pro nás při zasílání drahých kovů stejně důležité jako rychlá expedice.

Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus

Solidní jednání, rychlost dodání a příznivé ceny nákupu i výkupu.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za krásnou a konkrétní zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete solidní jednání, rychlost dodání i příznivé ceny při nákupu i výkupu. Právě férový přístup, rychlé vyřízení a transparentní ceny jsou hodnoty, na kterých si dlouhodobě zakládáme.

Vaší důvěry si opravdu vážíme a budeme se snažit, aby i každá další zkušenost byla stejně pozitivní.

• Výborné ceny
    • Rychlé dodání
    • Přesné informace k produktům

Nakoupil jsem již poněkolikáté, vše proběhlo bez nejmenšího problému. Dostal jsem detailní informace o stavu a průběhu objednávky, vše dorazilo včas a správně zabalené.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za nádhernou a podrobnou zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že se k nám opakovaně vracíte a že oceňujete naše ceny, rychlé dodání i přesné informace u produktů. Právě transparentnost a aktuální informace jsou pro nás stejně důležité jako samotná kvalita zboží. Máme radost, že celý průběh objednávky proběhl bez nejmenšího problému, že jste byl průběžně informován o jejím stavu a že zásilka dorazila včas a pečlivě zabalená.

Děkujeme za vaši dlouhodobou důvěru a budeme se těšit na další nákup.

• Rychlý a spolehlivý !!

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za hodnocení 90 % i za vaši zpětnou vazbu.

Máme radost, že jste byl spokojen s rychlostí i spolehlivostí našich služeb. Právě na tom si dlouhodobě zakládáme a těší nás, že se to pozitivně promítlo i do vaší zkušenosti.

Vaší důvěry si velmi vážíme a budeme se těšit, až vás budeme moci přesvědčit i o těch zbývajících deseti procentech.

• Rychlý a spolehlivý !!

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za hodnocení 90 % i za milou zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete rychlost i spolehlivost, protože právě na těchto hodnotách stavíme naše služby.

Pokud byste měl jakýkoli podnět, co bychom mohli ještě zlepšit, budeme rádi, když se s námi o něj podělíte.

Děkujeme za vaši důvěru a budeme se těšit na další nákup.

Absolutní spokojenost

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu.

Velmi nás těší vaše absolutní spokojenost. Takové hodnocení je pro nás tou největší odměnou a motivací pokračovat ve stejné kvalitě služeb.

Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus

Perfektní po všech stránkách. Díky, DOPORUČUJI!

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za nádhernou zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že bylo podle vás vše perfektní po všech stránkách. Takové hodnocení je pro nás tou největší odměnou a potvrzením, že naše práce má smysl.

Děkujeme také za vaše doporučení. Vaší důvěry si opravdu vážíme a budeme se snažit, aby i každý další nákup proběhl stejně bezchybně.

Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus

• rýchle dodanie, široký sortiment

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Ďakujeme za peknú spätnú väzbu.

Veľmi nás teší, že oceňujete rýchle dodanie aj široký sortiment. Práve snaha ponúknuť čo najväčší výber produktov a zároveň objednávky vybaviť čo najrýchlejšie patrí medzi naše hlavné priority.

Vašu dôveru si úprimne vážime a budeme sa tešiť na váš ďalší nákup.

Za tím GOLD & SILVER Matěj Kraus

• Ceny
    • Rychlost dodání

Moc děkujeme za pěknou a konkrétní zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete naše ceny i rychlost dodání. Právě kombinace férových cen a rychlé expedice je pro nás jednou z hlavních priorit.

Vaší důvěry si opravdu vážíme a budeme se snažit, aby i každý další nákup proběhl stejně hladce a k vaší spokojenosti.

Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus

Nakupuji zde opakovaně a zatím vše během několika let proběhlo k mé naprosté spokojenosti. Budu zde i nadále nakupovat.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za vaši dlouhodobou důvěru a krásnou zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že u nás nakupujete opakovaně už několik let a že po celou dobu vše proběhlo k vaší naprosté spokojenosti. Taková dlouhodobá spokojenost je pro nás tím největším oceněním a potvrzením, že svou práci děláme správně.

Máme radost, že u nás plánujete nakupovat i nadále. Vaší důvěry si opravdu vážíme a uděláme vše pro to, abychom vás nezklamali ani při dalších objednávkách.

Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus

• Velká spokojenost, expresní doručení, velký výběr.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za krásnou a konkrétní zpětnou vazbu.

Velmi nás těší, že oceňujete expresní doručení i velký výběr produktů. Právě široký sortiment a co nejrychlejší expedice jsou pro nás jednou z hlavních priorit.

Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou. Děkujeme za důvěru a budeme se těšit na další nákup.