• prodej značkového zboží
    • jedna fotografie u produktu je málo, nebyla vidět zádová část (střih) oblečení

Doba dodání na kontaktní místo byla delší než inzerovaná, ale to mohlo být kvůli zvýšené poptávce (probíhající akce). S kvalitou oblečení jsem byla spokojená, žádné rozpárané švy apod., jen málo nošené.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, děkujeme za podnět - dobu dodání i popisy zboží se snažíme zlepšovat. Tereza, tým Genesis

Vše proběhlo bez problémů, tak jak to má být.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojeni s našimi službami. Děkujeme za přízeň. Tereza, tým Genesis

• Rychlost dodání, doprava zdarma.

Rychlost, spolehlivost, cena.

Dobrý den, vaše spokojenost nás velmi těší. Tereza, tým Genesis

• Nelze vybrat jiného dopravce jen PPL

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, při doručení zboží můžete využít dokonce 4 možnosti: dodání na výdejnu, dodání do jednoho z našich Penguin boxů, PPL a také Penguin Logistic - https://www.genesis-eshop.cz/pomoc-faq/doruceni-zbozi/
    Věříme, že si vyberete to, co je pro vás nejideálnější. Tereza, tým Genesis

• Vše přehledně na netu
    • Zboží jsem si nechala doručit na vydejnu
    • Zatím jsem na žádnou nevýhodu nenarazila

Urcite doporučuji, nakupuju často skvělé kousky za pár korun

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, moc děkujeme za milá slova, vážíme si jich. Tereza, tým Genesis

• příjemný personál

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, děkujeme za pochvalu našich kolegyň, moc si jí vážíme :-) Tereza, tým Genesis

vše rychle vyřízené a zboží rychle dodané

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, děkujeme za skvělé hodnocení i doporučení. Tereza, tým Genesis

• Hodně muziky za málo peněz.
    • Vynikající, okamžitá a vstřícná komunikace a ochota při řešení reklamace neúplné zásilky s omluvou obchodu z důvodu zjištění poškozeného zboží před odesláním, což oceňuji. Čekám na vrácení peněz. Za to velká pochvala a spokojenost.
    • Přes e-shop Genesis nemáte možnost zjistit předem materiál oblečení.
    • Na materiálu jsem se zde několikrát "vypekla". Je to risk jako zajíc v pytli.
    • Ve velké objednávce chyběly jedny šaty, které jsem zaplatila předem.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, děkujeme za ocenění naší snahy při komunikaci a při řešení problémů. S e-shopem máte pravdu, bohužel momentálně není kapacitně v našich silách u každého kousku uvádět jednotlivé rozměry a materiál, ale do budoucna se budeme snažit polepšit. Děkujeme za pochopení, Tereza, tým Genesis

• Dobrý den, koupila jsem některé velmi kvalitní zboží, hlavně boty a jsem moc spokojená, že nevyhovující zboží lze vrátit.
    • Dobrý den, přišlo mi zboží jiné než jsem si objednala nebo zaúčtovali mi boty a nedodali. Pozdě chodí platba na vrácené zboží na účet.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, snažíme se, aby byl váš zážitek z nakupování co nejlepší. Omlouváme se, pokud tomu tak nebylo a pro příště se budeme snažit polepšit. Děkujeme za pochopení, Tereza, tým Genesis

• Levné, pěkné zboží
    • Vyzvednutí v boxech Penguin do druhého dne

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, vaše spokojenost je pro nás to nejdůležitější. Tereza, tým Genesis

• Cena
    • Rychlost

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, moc moc děkujeme za skvělé doporučení, vážíme si ho. Tereza, tým Genesis

• Rychle doručeno, zboží pěkné.
    • Neuvedeny rozměry, pouze velikost. Uvedená velikost se může u jednotlivých výrobců lišit.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, děkujeme za pochvalu. S rozdílnou velikostí u jednotlivých výrobců máte pravdu, ovšem zatím kapacitně nestíháme ještě každý kus přeměřovat. Do budoucna ale víme, že na tom musíme zapracovat. Děkujeme za pochopení, Tereza, tým Genesis

• žádný problém, vše proběhlo v pohodě

vše je bez problémů a výběr a nákup v klidu i zboží bylo v pořádku

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, jsme moc rádi, že vše proběhlo tak, jak mělo. Děkujeme za přízeň. Tereza, tým Genesis

• Super věci.

Dobrý den, moc děkujeme za vysoké hodnocení. Tereza, tým Genesis

• Nakupuji pravidelne
    • Lze vratit

Dele trva doprava, ale vzdy bez problemu dojde.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, jsme rádi, že se k nám pravidelně vracíte. Děkujeme za přízeň, Tereza, tým Genesis

• doprava trvá týden a i víc
    • zboží nemají miry a složení materiály

Takovou nabídku nema žádný jiny sekáč online ,každý den nove zboží, super kvalita ,, doprava zdarma

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, děkujeme za vysoké hodnocení i za pochvalu. Zboží se opravdu snažíme dodávat maximálně do týdne, při větším počtu objednávek se ale občas termín prodlouží. O nedostatečných popiskách víme, do budoucna se na tom budeme snažit zapracovat. Momentálně ale nemáme kapacity na to, abychom každý kousek přeměřovali. Děkujeme za pochopení. Tereza, tým Genesis

Byla jsem moc spokojená. Perfektní způsob vyzvednutí zdarma v boxu. A super možnost vrácení.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Tereza, tým Genesis

• Spokojenost maximální

Dobrý den, moc děkujeme za vysoké hodnocení. Tereza, tým Genesis

Je dobré si v klidu domova objednat, vyzvednout v boxu a to s dopravou zdarma a případné vrácení zboží je také jednoduché, takže doporučuji i když ne vždy je velikost ve skutečnosti taková jaká je psaná, výrobci se liší, ale vzhledem k ceně , proč to nezkusit.

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, jsme rádi, že vám náš systém objednávání i vracení zboží vyhovuje. Děkujeme za přízeň, Tereza, tým Genesis

• hezké věci
    • nízké ceny
    • u jedněch šortek byl rozbitý zip - neuvedeno v popisu

Reakce obchodu Genesis E-shop

Dobrý den, omlouváme se za komplikace - občas se nějaký vadný kousek přehlédne. Určitě doporučujeme vrácení zboží zdarma. Tereza, tým Genesis