Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Velmi rychlé vyřízení i dodání, děkuji!

• Vše mají špatný,objednáte něco a oni vám posílají něco jiného.

Reakce obchodu GastroTrade

Prosíme ,aby jste se vyvarovali těchto lží a nepravd. Pokuj je něco špatně ,měli jste to zde napsat a konkretizovat. Všechno je špatně a posílají Vám něco jiného je nepravdivé špinění našeho obchodu.

Děkujeme a děkujeme naším zákazníkům, že tato recenze je naprosto neoprávněná

S pozdravem Váš Gastrotrade

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Komunikativní
    • Flexibilní

• Velmi vstřícné jednání - přáli jsme si dodat ještě jeden krouhací nůž navíc - byl přibalen do zásilky s krouhačem. Ocenili jsme, že prodejce nůž objednal a přibalil k stávající zásilce a nemusely být tedy dva balíky.

• Zboží přišlo bez nadob

Reakce obchodu GastroTrade

nádoby na obrázku jsou pouze ILUSTRAČNÍ. (máte to tam napsáno )
    Tuto reakci nebere vůbec jako adekvátní.
    Děkujeme za pochopení

• rychlost
    • jednání
    • ceny

• Rychlost a komunikace

• rychlost dodání

Velmi rychlá reakce a skvělá domluva. Zboží nám bylo odesláno ještě v den objednání. Doporučuji ostatním.

• Velmi příjemná komunikace
    • Ochotný perzonál
    • Velký výběr

Obchod je plný krásného zboží ve velkém sortimentu. Každý si najde, co potřebuje. Telefonická komunikace s obchodem je patrně největší devizou. Jsou příjemní, výjdou vstříc, poradí… Obchod doporučuji!

• Velmi rychle dodani

Jsem velice spokojena,zboží rychle dodané.

• Komunikace, rychlost

• rychlost vyřízení objednávky
    • super komunikace
    • kvalitní zboží
    • zajímavé ceny jednotlivých produktů

Za mě tento eshop je přesně to, co jsem hledala. Objednala jsem zboží ve všední den v době oběda a následující den před obědem jsem jej měla na místě. Komunikace s nimi je výborná, ceny mají opravdu zajímavé. Já je nemohu nic jiného než DOPORUČIT! :))