- Rychlost, komunikace...super
Maximální spokojenost. Nakoupím příště znovu, jakmile budu potřebovat cokoli z jejich sortimentu.
Rychlé dodání, zboží podle mých představ.
- Ryclost
Objednávka byla zatím první a vše bylo v pořádku a v čas, za nás super
Obchod odmítl vyřídit moji objednávku z důvodu dovolené. Z mého pohledu velice nekorektní.
Reakce obchodu GastroTrade
pokud jsou dovolené a firma je zavřená, tak bohužel Vaší objednávku nelze vyřídit a navíc jste byl informován předem o tom, že jsou dovolené a všechny objednávky budou vyřízeny , až po dovolené.
Tuto recenzi bereme jako naprosto nekorektní
Děkujeme za pochopení -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Pokud nakupujete na IČO zboží nelze vratit ani vyměnit.
Při nákupu na IČO nelze zboží ani vrátit ani vyměnit. S takovými podminkami při nakupováni přes online shop jsem se ještě nesetkal. Očividně spokojenost zákazníka není na prvním místě.
Vážený pane,
Je spotřebitel a podnikatel. Na Každého se vztahují jiné obchodní zákony.
Můžete si přečíst v obchodních podmínkách na každém eshopu.
Děkujeme za pochopení -
- Vše rychle vyřízeno
Na e-shopu mají staré ceny. Po objednání (naštěstí ne zaplacení) mi napsali že u zboží daná cena neplatí a bude stát o cca 30% víc. Bylo pak na mě zda to dál chci nebo ne.
Jsem velice spokojený hlavně s ryhlostí dodání.
Velice uctivá, pohotová a hodná paní na infolince.
10 dní a zboží "skladem" stále nedoručeno. Žádný mail, info, nic.
Bleskové doručení, výborná komunikace
- skvělý výběr
- dobré ceny
Rychlé a seriózní jednání.
Reakce obchodu GastroTrade
děkujeme za recenzi a ať se s naším zbožím a službami spokojeni.
Váš Gastrotrade -
vše ok
Reakce obchodu GastroTrade
děkujeme , že vše bylo Ok. Akorát jste se uklepl a místo 100 % jste dal jen 10 %, což vizuálně nepůsobí dobře, ale jsme velmi rádi, že jste s námi spokejeni.
Váš Gastrotrade -
Určitě doporučuji, super komunikace, rychlost a výborný stroj.Děkuji