Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

• snadné objednání

rychlé objednání i dodání

• Rychle a ochotně poradili.

Objednával jsem zboží, které mělo být údajně skladem a po týdnu mi přišla odpověď, že je objednávka stornována.

Reakce obchodu GastroTrade

Dobrý den, nemáme uvedeno skladem ALE (skladem v distribučním centru), kde máte uvedenou dobu dodání 4 -8 týdnů.

Děkujeme za pochopení

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychlost,dobrá komunikace

Byl jsem spokojen

• Přehledná nabídka, rychlost dodání a solidnost jednání.

Doporučuji.

1. Tovar dorazi poskozen, a podle napisu na krabici i pri objednavce maji stejny problem dokola, tezko odhadnou jestli tovar odesilaji jis poskozeny, anebo skutecne dopravce poskodi, ale kvalita baleni je taky slaba takze chyba obchodu
    2. nedorazil presne objednany tovar, komunikace obchodu ohledne toho zadna

Reakce obchodu GastroTrade

Dobrý den, nevíme proč jste nás nekontaktoval, pokud je nějaký problém .

• Vstřícné a jednání o změně objednávky
    • Rychlé dodání
    • Nebylo k dispozici inzerované zboží

!!!!!13.12.2020 zaplaceno zboží , druhý den obchod stornoval objednávku a dodnes 3.1.2021 mi nebyly vráceny peníze, už dva e-maily a telefonát a obchod nereaguje!!!!!!!

Reakce obchodu GastroTrade

Dobrý den, peníze Vám nebyly navráceny z důvodu, že do dnešního dne jsme od Vás neobdrželi vyplněný FORMULÁŘ NA VRÁCENÍ PENĚZ " tudíž jsme nevěděli , kde tu částku vrátit. s pozdravem Gastrotrade

• rychlost dodání

• spokojenost s výběrem různých rozměrů sáčků na vakuování,rychlá dodávka

• Super obchod
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Rychlá expedice
    • Zatím nic

• výborná komunikace
    • kvalitní zboží

• Žádná
    • Bohužel jsem dostal poškozený přístroj a reklamaci mi majitel obchodu rozmluvil.

Celková nespokojenost s kvalitou přístroje.

Reakce obchodu GastroTrade

Dobrý den, majitel v této firmě nepracuje tudíž Vám nic nemohl vymluvit a na reklamaci máte zákonné právo.

• nedostatečné informace o objednávce

informace o nebyly uspokojivé, musela jsem opakovaně dotazovat emailem. Informace jako např. zda je zboží skladem, předpokládaný termín naskladnění a následovně termín expedice.

• po 14 dnech nic nepřišlo, pouze chtěli zaslat potvrzení o platbě z banky i když mi z obchodu přišel mail s potvrzením platby