Nejde platit kartou od mbank.
Uz vic jsk mesic a neresi to a nezajima je to vubec.Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, je nám líto, že jste měl problémy s platbou přes mBank, avšak podle dostupné konverzace vám kolegové sdělili, že žádný problém zaznamenán nebyl a rovněž byla provedena kontrolní platba, která proběhla v pořádku. V systému také vidíme, že jste následně zaplatil přes mBank v pořádku. Pokud jste měl tedy problém s platbou, nemusí se automaticky jednat o problém z naší strany.
Upozornění na aktivaci jen v konzoli Xbox ONE je jen na internetu v e-shopu. V uložených kódech v uživatelském účtu upozornění už není. Navíc pod kódy je popsán možný způsob aktivace i přes Windows Live účet. Při použití tohoto způsobu se ale aktivuje jiný typ licence. Při upozornění na špatně uvedený postup pod aktivačním klíčem jsem byl odbyt s tím, že v e-shopu je to uvedené. Tam sice jo, ale v uživatelském účtu při zobrazení kódu už ne, takže když třeba po měsíci si zobrazíte kód a nebudete si pamatovat na upozornění ze stránky e-shopu a budete to aktivovat pomocí Windows Live účtu přes internet (což považuji za pohodlnější způsob aktivace), tak se vám aktivuje Game Pass pro Windows a ne pro Xbox ONE pro který jste si ho koupili.
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, samotný Xbox game pass lze aktivovat jak v Pc s operačním systémem Windows 10, tak i v konzoli Xbox s tím, že kde daný produkt aktivujete, tam se vám Xbox game pass projeví. Aby tedy nedošlo k nedorozumění máme na našem eshopu upozornění, že tento klíč slouží primárně pro aktivaci v konzoli Xbox. Jelikož se najdou lidé, kteří chtějí Xbox game pass přesto aktivovat v Pc, máme proto v návodu, také informaci pro aktivaci v Pc. Pro všechny nesrovnalosti vám jsou k dispozici rovněž kolegové na chatu nebo emailu, kteří vám na vše rádi zodpoví. Věříme tedy, že se vše vyjasnilo a při případném nákupu proběhne vše bez zbytečných nesrovnalostí.
- Nelze platit kartami od mbanky. Nefunkcni brana. Ihned pise rekace vyprsela a provozovatel to neresi uz nekolik mesicu. Skoda.
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, mrzí nás problémy, které jste měl s touto platební metodou, avšak po kontrolní platbě nám vše fungovalo v pořádku. Každopádně pokud problém přetrvává, určitě se na nás neváhejte obrátit a kolegové se vám pokusí pomoci.
Zakoupil jsem tento kupon jako darek k narozeninam, do zasoby, az dojde zavadeci kupon od MS.
Jake bylo me prekvapeni, kdyz po zadani jsem se dozvedel, ze kupon jiz byl pouzit, tedy je bezcenny.
Zakaznicka podpora jednala rychla, zjistovala a zjistovala, ale s vysledkem, ze kupon jiz byl cca pred mesicem pouzit a tedy nemam narok na nahradu.
Jsem si jisty, ze z meho pocitace kupon neunikl, kupon jsem samozrejme nikde nesdilel, nepreposilal a rozhodne NEvyuzil.
Nevim, kde se stala chyba, jestli na strane MS nebo na strane Game Shopu.
Kazdopadne durazne varuji pred nakupem podobneho zbozi na tomto eshopu!!! Nebo se vam muze stat, ze vyhodite penize kanalem jako ja.Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, mrzí nás, že nastaly ve vašem případě problémy. Bohužel pokud reklamujete produkt po více jak dvou měsících, tak je nutné kontaktovat danou podporu pro ověření informací. Samotná podpora daného klienta nám potvrdila, že váš klíč byl již aktivován po datu zakoupení. V takovém případě bohužel musel dojít k aktivaci ať už od vás nebo někoho ze známých.
- Přišel špatný kód
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, podle emailové komunikace to vypadá, že jste zakoupila klíč pro jinou platformu, než jste chtěli. Nejedná se tedy o špatný kód, ale o zakoupení kódu pro jinou platformu. Každopádně i přesto děkujeme za vaše hodnocení.
- Premium steam klíč a taková blbost za kterou by jste nedali ani 5 centů.
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, je nám líto, že jste získal hru, která se vám zrovna nelíbí. Bohužel se jedná o náhodný klíč, u kterého nelze dopředu vědět, jakou hru získáte. Věříme však, že příště budete mít více štěstí.
- Kod nebyl dorucen ihned, jak bylo inzerovano, musel jsem druhy den psat na podporu
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, za komplikace se omlouváme, někdy s platbou nebo doručením mohou nastat potíže, jako ve vašem případě. Věříme však, že vše bylo vyřešeno v rámci minut a případný další nákup proběhne bez komplikací.
- Prehledny e-shop
- Dobre ceny
- Zaplatim jsem kupon pomoci karty, objednavka mi vygenerovala chybu kde nebyl kod, technicka podpora mi cca po 2 hodinach poskytla nahradni klic pomoci chatu ktery nefungoval. Po tom po me chteli nafotit a popsat milion veci jak jsem aktivoval klic. Po cca dalsi hodine jsem chat opustil s tim at si moje 10 euro nechaji, po nejake dobe jsem dostal email s tim ze "vsichni jsme jenom lidi" a konecne jsem obdrzel funkcni aktivacni klic, po cca 3 hodinach nervovani jsem nakonec zakoupene zbozi dostal, kazdopadne uz nikdy vice zde kupovat nebudu a pro pripadne nove zakazniky doporucuji si nejprve zjistit opravdovou skladovou zasobu nebo funkcnost jejich systemu.
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, jak jste sám uvedl, všichni jsme pouze lidi a chyby chtě nechtě přicházejí, i když neradi. Stejně tak jako v kamenném obchodě, v případě vadného produktu je nutno chybu doložit. Myslíme si však, že veškerý vyřešený problém během tří hodin je velice nadprůměrný čas, opačný názor však respektujeme.
Omlouváme se za komplikace a věříme, že při případném dalším nákupu bude již vše v pořádku. -
- Nejde spustit
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, co přesně nejde spustit? V systému jsme nedohledali žádný pokus o komunikaci, abychom vám mohli na vše odpovědět. Proto nás toto hodnocení dost mrzí. :(
Klíč, který byl dostupný obratem po zaplacení byl nefunkční, následně problematické dokazování, aby byla reklamace uznána... po dvou dnech dokazování, peníze vráceny na účet.
Vzhledem k formě komunikace s obchodem nikdy více....Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, za komplikace se velice omlouváme. Neberte, prosím, fakt, že zasílání potřebných snímků by mělo sloužit k tomu, aby se zákazník očistil. Jedná se o nastavení třetí nezávislé strany, která celé reklamace vyhodnocuje. Víme, že při chybných snímcích reklamace trvá o hodně déle, případně by nebyla uznána. V případě potíží vždy chceme, aby reklamace byla zákazníkovi uznána okamžitě, i když to může vyžadovat více úsilí. Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za komplikace.
- čekací doba na klíč
Penize z účtu mají okamžitě, doručení klíče trvalo více než 5 hodin
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, ve vašem případě jsem dohledal, že se jednalo o produkt s doručením do 24 hodin, na což upozorňujeme u každé hry. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naši zákaznickou podporu, kolegové vám rádi se vším poradí. :)
zakoupený KEY byl již jednou použitý, nicméně se vše vyřešilo...
Poslali mi jiny klic nez jsem objednal.
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, za komplikace se pochopitelně omlouváme. Pokud jste ještě tak neučinil, kontaktujte nás na emailu info@gameshop.cz, kde vám kolegové sdělí vše potřebné pro získání vámi získané hry.
Žiadna keďže za 20€ steam kredit som zaplatil 27€ čož je ojeb voči ľuďom a ďalej v tomto obchode nebudem nakupovať ďakujem za pochopenie
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, takto kolegové produkt nacenili s ohlédnutím na dostupnost a náklady s produktem spojené. O ceně produktu víte již při objednávání, žádný další nárust při objednávce není.
Klic byl nefunkcni po tydnu penize vraceny .
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, za komplikace se pochopitelně omlouváme a trable při aktivaci klíče nás mrzí. Věříme, že při případném dalším nákupu bude vše v pořádku. Veškeré problémy vždy řešíme individuálně.
- BLBE SE PEACUJE S JEJIMI KÓDY
Reakce obchodu GAME SHOP
Marku, děkujeme Vám za hodnocení, avšak ke každému klíči je připojen návod pro jeho aktivaci. Pakliže něčemu nerozumíte, můžete se zeptat naši podpory na e-mailu info@gameshop.cz nebo na našem chatu. Kde jsou kolegové aktivní každý den od 11-20 hodin.
Zboží jsem zaplatil obchodu ale faktura přišla od pravděpodobně smyšlené firmy:
Amazepc HK Ltd
Rm916 9/F Xiankejiguang Bld BA
Shenzen
11111Reakce obchodu GAME SHOP
provozovatelem e-shopu je společnost Umbrellaline 2010 s.r.o. Ta poskytuje svůj prostor dalším prodejcům, od kterých nakupujete již aktivační klíče, ve Vašem případě je tedy prodejce společnost Amazepc HK Ltd
Omlouváme se za případné nedorozumění.
Hezký den přeji -
Nejde mi stáhnout hra, protože jsou údajně zadávané špatně přihlašovací ůdaje(přitom jsou správné).Pro zaslání nového hesla se nemohu dostat přes e-mail,protože to hlásí chybu. Když jsem napsal na help@topcd tak se mi ani nikdo neozval. Mám zaplacenou hru a nemohu ji hrát, takže zkušenost s obchodem je zatím dost špatná.
Reakce obchodu GAME SHOP
Luďku, děkujeme Vám za nákup i hodnocení!
Náš kontaktní email je uveden v kontaktech zde:https://www.gameshop.cz/text/contact/
a je to info@gameshop.cz
Již jsme Vám napsali email a doufáme, že daný problém brzy vyřešíme.
Děkuji za spolupráci při řešení problému -
Nabízejí platbu kartou online, ale až potom, co potvrdíte objednávku, tak je vám tato platba zamítnuta a můžete zaplatit převodem. Potřeboval jsem peněženku doplnit hned, tak jsem se obrátil jinam a požádal o zrušení objednávky. Kdybych se následující den nepodíval na stav objednávky, tak bych ani nezjistil, že objednávku zrušili. O zrušení objednávky mne do dnes neinformovali. Divný přístup.
Reakce obchodu GAME SHOP
bohužel platba kartou byla u Vaší objednávky zamítnuta platební bránou GoPay, která zpracovává platby.
Objednávku jsme zrušili na Vaši žádost a na Váš email bylo odpovězeno co nejdříve a to dne 19.5 v 10:50. Je možné, že naše odpověď skončila ve Vaší nevyžádané poště.
Mrzí nás, že jste s námi měl takovou nepříjemnou zkušenost.
Hezký den přeji -
nejde hra stahnout
Reakce obchodu GAME SHOP
máte zakoupenou hru pro http://digitopcd.cz/
Klíč z Vaší objednávky uplatníte tam. Hru poté naleznete na této stránce v herní knihovně, kde provedete stažení a poté instalaci hry.
Hezký večer přejeme