Strasne prihlasovani do profilu. Pres potvrzovani obrazku kvuli tomu jestli nejste bot ???

Za dalsi stranky vypadaji a jsou prehledne tak jako by je dekalo 5ti lete dite.

Dost casto nejde platit platebnimi kartami. Nejdriv asi rok neslo platit kartou mbank pak neslo platit kartou airbank a applepay nakonec take prestal fungovat.

Pokud mate vernostni body a jenich uplatneni take otresny. Nekolikrat se mi vzdy vymaze objednavku a zavinam znova. Plus minus kterym pridavate body je i na tabletu jsko spendlikova hlavicka a jakmile se trefite kousek vedle vse se smaze.

Nakupuji zde pouze jedinou vec kdyz je nouze. Jinak radsi utracim penize jinde kde nemam takoveto problemy kde mi objednavka nezabere pul hodiny tak jako tady.

Podpora je desna strasne neprijemni. Oni dekaji vse spravne a nic spatneho nevidi.

A po objednavce vam prijde sest mailu!!! Takze super spamovani od nich.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, děkujeme, že i přes neustále negativní hodnocení z vaší strany se stále vracíte na nákup v našem eshopu :)

Tím že mne zde na této stránce okradli tak nemám moc co k tomu říci , pořídil jsem si ještě Mafii definitivní edici za 700kč a přišel mi naprosto vadný kód , ale obchodu to nebylo divné, takže jsem pak psal na podporu a ta řekla že napíše steamu, ale bylo jasné že je to podvod, protože ten kód nevypadal jako kódy normální . No a už to jsou 3 týdny a obchod pořad nic .

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás komplikace, která nastala s vámi zakoupeným klíčem, avšak pokud se objevil problém, který bylo nutné řešit se samotnou podporou Steam, tak bylo potřeba vyčkat na jejich vyjádření. Jsme rádi, že se vše podařilo vyřešit.

• Schopnost řešit problém
    • Délka řešení a způsob řešení problému

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás komplikace, která nastala, avšak pokud se za celou dobu neobjevil problém s daným produktem, tak je nutné jej z naší strany zkontrolovat.

Priserne zadavani benefitbodu. Nekolikrat se vam to vymaze pokud nemate tabket 120 palcu. Na standartnim tabletu 9,7 je to dost hruza vyplnovat. Vsechno male. Overeni pri prihlasivani jako do narodni banky pomalu. Des a hruza. Karta samozrejme i kdyz vam to nabizi ulozeni tak se neulozi. Furt nechapu jak eshop se hrami muze mit tak strasny web co pripomina skolni praci z roku 1980

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, doposud jsme neobdrželi žádné negativní hodnocení zadávání benefit bodů apod. Každopádně rozumíme, že ne všem toto nastavení vyhovuje. Jsme rádi, že i přes vaše časté negativní hodnocení preferujete náš eshop za což děkujeme :)

Po jedny objednavce vas zasype hromada emailu. Je to dost obtezujici

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, je nám líto, že vás obtěžují emaily, které vám sdělují informaci o vytvoření a doručení objednávky.

• Nejde nainstalovat ani na druhý počítač.

Nevím,proč ale hra nejde nainstalovat. Mám dva počítače, ale ani na jeden to nejde.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás, že máte problém s instalací dané hry, avšak to jakožto prodejce elektronických klíčů bohužel nemůžeme ovlivnit. Pokud se vám tedy klíč podařilo v pořádku aktivovat, tak z naší strany proběhlo vše v pořádku. Za technické nedostatky a nesplnění požadavků PC bohužel nemůžeme a proto nás toto hodnocení velice mrzí. Každopádně pokud nebyl váš problém vyřešen, tak nás můžete kontaktovat na náš email a kolegové vám zkusí pomoci.

• jeste nic nedoslo

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, objednávka je dokončena až po dokončení platby. Jakmile tedy je objednávka zaplacena, poté dojde k doručení klíče.

Nepřehledný systém objednávání - nakonec jsem to musel zrušit. Objednávkový systém je ,,dělaný,, na platby kartou on-line. Běžným bankovním převodem - téměř nemožné... když už se zadařilo, po dvou dnech mi platba přistála zpět na účet, a nikdo nedokázal říct proč. Takže ztracené cca 4 dny. Nakonec jsem objednal jinde - a během hodiny mi obchod potvrdil přijetí platby ( běžným převodem ) a zaslal klíč.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás komplikace s platbou k vaší objednávce. Dle systému však nebyl zaznamenán jediný problém s danou platební metodou. V takovém případě je bohužel nutné kontaktovat banku.

Stala jsem se obětí podvodu s odcizením karty a s politováním oznamuji,že já si nic neobjednala,ale z mého účtu peníze odešly na váš za koupi něčěho,co si objednal nekdo jiný.Vše bylo hlášeno na policii, ale nevím jak jednat dále.Snad jen,pošlete mi na jakou adresu jste posílali objednávky a já to předám příslušnému orgánu.Děkuji za vstříctnost,Vlková

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás, že jste se stala obětí, kdy vám byla odcizena platební karta. Pokud z Vaší karty proběhla neoprávněná transakce, je zapotřebí kontaktovat svou banku popř. PČR, se kterými se budeme velmi rádi podílet na spolupráci při vyšetřování. Také nás však mrzí vaše hodnocení na základě toho, že vám byla odcizena karta, za což pochopitelně nemůžeme.

Placeno kartou, okamžitě strhnuto...... reakce žádná

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, bohužel nechápeme, o jaký problém se ve vašem případě jedná. Všechny produkty jsou doručovány elektronicky formou aktivačního klíče, po doručení platby a dokončení objednávky Vám tak přijde automatický email, a klíč naleznete na našich stránkách, ve Vašem profilu po rozkliknutí požadované objednávky.

Neorehledne msle pusmenka orimobjefnani mackat plus minus na body je strasny. Znamenka maji velikost hlavicky spendliku takze se to neustale prehazuje nekam jinam. Web na urovni 1. Rocniku stredni skoly a to pred 10 lety. Alespon po roce opravili nemoznost platit kartou mbank.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, bohužel nerozumíme vašemu hodnocení, každopádně děkujeme za váš názor :)

Hra nešla zprovoznit.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás vaše hodnocení, ačkoliv námi dodaný klíč byl v pořádku a tedy problém není způsoben z naší strany a nemůžeme tak tento problém ovlivnit.

• Cena je vsoká. Když si to spočtu, máte 1 EUR za 31 Kč.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás, že vnímáte naše ceny za vysoké, avšak veškeré ceny si můžete srovnat přímo zde na heuréce, kdy ve srovnání si dovolíme tvrdit, že nemáme vysoké ceny :)

• Nedostatečné popsané produkty. Na eshopu není vůbec zřejmé, že nekupujete hru jako takovou, ale pouze jakýsi klíč, který Vám zašlou emailem???? Komunikace z vrchu ve stylu "kdyz se nám bude chtít, uděláme Vám laskavost". Nikdy víc!

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás vaše hodnocení, ačkoliv máte veškeré informace uvedeny na naší stránce, případně máte k dispozici chat a email, kde nás můžete kontaktovat v případě dotazu k danému produktu. Co se týče poznámky ohledně komunikace, tak pravděpodobně máte na mysli vrácení zakoupeného produktu. V takovém případě se nedá odstoupit od smlouvy, na což jste také při nákupu upozorněn a kolegové vám pouze vysvětlili, že možnost navrácení produktu je pouze vstřícnost vůči zákazníkovi. Proto nás mrzí, že ačkoliv jsme se vám snažili vyjít vstříc, tak jsme získali takové hodnocení.

• Cena
    • Elektronickou licenci doručují 24h
    • V předobjednávce o tom, že budou produkt doručovat 24h, nebyla žádná poznámka

Zklamání s délkou doručení elektr. licence.. Objednávka zrušena, objednáno jinde, kde byl kód hry doručen ihned

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás vaše hodnocení, ačkoliv veškeré informace máte uvedeny přímo u daného produktu.

Koupil jsem xbox gold live ktery nesel zadat! Xbox hlasil, ze zadat tento kod nelze. Potom, co jsem ho znova zakoupil jinde, vse bez problemu. Meli byste se stydet, za prodej neceho co nefunguje!

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás problém, který máte s klíčem, avšak v emailu jsme vaší zprávu o daném problému nezaregistrovali. Pokud tedy máte nějaký problém s klíčem, tak se na nás neváhejte obrátit a kolegové se na to podívají.

Odeslali jste nám jiné zboží
    Při reklamaci jste chtěli tolik věci, ze jsme to vzdali
    Dodnes je syn zklamaný.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás komplikace, která nastala, avšak bohužel v případě reklamace, je nutné doložit dané snímky, na základě kterých poté můžeme učinit nápravu.

Před měsícem a půl jsem si objednala hru a ještě nedorazila.

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, v případě, kdy nebyla objednávka řádně dokončena, tak nelze produkt doručit, jelikož jsou klíče dodány až po zaplacení. Stav vaší transakce můžete rovněž nalézt v emailu od platební brány.

po nainstalování nejde spustit

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, mrzí nás, že máte problémy se spuštěním hry, avšak nevidíme důvod hodnotit náš eshop na základě tohoto tvrzení, jelikož námi dodaný klíč byl v pořádku a problém se spuštěním bude tedy někde jinde.

nefungoval jim nákup více položek na přes platební terminál

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, omlouváme se za chybu, která zapříčinila problém, jenž zmiňujete.