Přišlo jiné zboží než bylo objednáno a firma na upozornění nereaguje
- Dorazilo
- Neuznávají reklamaci, neuznávají občanský zákoník
Po měsíci hrnek praskl ač byl používán výhradně pro studený čaj po jiných zkušenostech, ani do MW, ani do myčky nešel. Obchod odmítá uznat reklamaci, že byl doručen v pořádku a že při využívání začal praskat už odmítá řešit . Je to jako boty, když si je koupíte, po měsíci by nebyl nárok na opravu. Po náročnější diskuzi kdy mě rovnou odkázali na ČOI jsme dosáhli toho, abych hrnek poslala. Firma se snaží dosáhnout toho, že pokud chtějí zaslat zboží zpět, nebudu chtít zaplatit poštu nebo se po té bude odkazovat na zničení poštou. Ač jsem nabídla, že pokud vyřešíme vše po e-mailu, tak za zpětné zaslání uhradím poštu. Tedy jejich náklad by byl pár korun. Pokud firma odmítá řešit problém i kompromisem, beru ji za neférovou a absolutně NEDOPORUČUJU!!!!
Očekávám reakci obchodu. Bude jim zcela jasné o koho jde.Reakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, hrneček vám byl doručen v pořádku před 59 dny a nyní se jej snažíte reklamovat s tím, že má prasklé dno :-)
Když jsme vás odkázali na ČOI, aby celou situaci posoudil někdo nezávislý, tak jste hned začala vyhrožovat právníky.
Přejeme vám pěkný den a budeme se těšit na případný soudní spor. -
Malý polštářek jsem objednala před týdnem a dosud nepřišel. V dnešní době, kdy zboží přijde i do druhého dne od objednání je to pro mne dlouhá doba. A podotýkám, že není období žádných svátků, tedy není důvod k prodlevě... S pozdravem Jana Valentová.
Reakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, bohužel vyrobit polštářek na zakázku z vašich vlastních fotek zabere trošku více času. Polštářek jsme do 4 pracovních dnů předali přepravci, vzhledem k náročnému procesu výroby (1. tisk, 2. kalandrování, 3. stříhaní, 4. šití) není reálné, že vám bude zboží dodáno do druhého dne, ale v nákupním košíku nabízíme expresní výrobu za příplatek 100 Kč, kdy garantujeme odeslání nejdéle do 72 hodin.
Děkujeme vám za zpětnou vazbu a přejeme pěkný den ;-) -
Minidres do auta vůbec neodpovídá obrázku, podle kterého jsem vybírala.
Je to kus nevzhledné látky, na které vůbec není vidět o jaký dres se jedná.
Nejsem tedy spokojená se zbožím. -
Zbytečně předražené.
- Zboží nedorazilo, je to přesně týden od objednání
Reakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, Vaše objednávka k nám dorazila 30.7 v 11:32 a poté, následující den 1.8 v 8:19 jsme objednávku předali přepravci, a poslali Vám na email veškeré informace. Moc nás mrzí, že Vám je balíček doručovaný až dnes 6.8, ale bohužel, s přepravní službou Balíkovna se nedá vždy počítat, že budete mít zboží doručeno hned následující den. Proto jsou v naší nabídce i jiné přepravní společnosti, jako PPL a GLS, které jsou mnohem rychlejší a také spolehlivější, ale na druhou stranu je cena jejich poštovného samozřejmě vyšší.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den. -
- Nevýhodou je to, že se nedá zboží objednat na dobírku.
Nevýhodou je to, že se nedá zboží objednat na dobírku.Mám špatné zkušenosti s placením předem na účet.Už se mi několikrát stalo, že jsem poslala peníze na účet, zboží mi dosud nepřišlo a tím skončila i komunikace s danou firmou.Je to velká škoda.
Reakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, dobírky na našem e-shopu nenabízíme již 3 roky. Většina našich produktů je totiž vyrobena na zakázku dle přání zákazníka, a už nám došla trpělivost se zákazníky, kteří si objednali zboží na dobírku a poté zboží nepřevzali, čímž naší firmě vznikala škoda okolo 40 000 Kč každý měsíc. Pokud v budoucnu budete objednávat na e-shopech, které nenabízí dobírku, pak to nemusí nutně znamenat, že jsou podvodné. Stačí si o daném e-shopu vyhledat recenze třeba právě zde, na Heureka.cz. PS: Pokud by někdo provozoval podvodný e-shop, tak se bude především zaměřovat na dražší sortiment zboží, jako je nábytek či elektronika.
Přejeme pěkný den a pokud v budoucnu změníte názor, budeme se těšit na Vaše objednávky ;-) -
Po týdnu zatím nic nedošlo, stále čekám na nějaké vyjádření. Sobotková
- Dlouhé dodání bez komunikace
Reakce obchodu Fotodeky.cz
omlouváme se že jsme zboží odeslali až 6 pracovní den; bohužel většinu triček s našimi designy nemáme na skladě a vyrábíme je, až když je někdo objedná. Ale každopádně na e-shopu garantujeme maximálně 5 pracovních dní, takže se ještě jednou moc omlouváme a přejeme pěkný den. -
- Přišlo mi jiné zboží než jsem objednával.
- Doba doručení na zboží skladem.
Reakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, objednal jste si dětské bodýčko ve velikosti 80, které vám bylo také dodáno. Bohužel na štítku výrobce je na středu označení 86 a v pravém dolním rohu je uvedeno: Size 80, což je dost matoucí a nejste první zákazník, který se domníval, že jsme mu dodali špatnou velikost.
Přejeme pěkný den. -
Zboží mi stále ještě nebylo odesláno.
Reakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, u vámi zakoupeného produktu (hrníček z vlastních fotografií) trvá výroba 1 - 5 pracovních dní; dnes je to přesně 5 den a Vaši objednávku jsme předali přepravci. Veškeré informace naleznete ve svém emailu.
Pokud si příště budete přát dárek vyrobit rychleji, tak v nákupním košíku je služba expresní výroba ;-)
Děkujeme za objednávku a přejeme pěkný den. -
- dlouha dodaci doba
V dnesni dobe cekat na balik osmy den je trochu moc
Cekala jsem rychlejsi dodani ,zatim zbozi nedorazilo tak jsem na nej zvedavaReakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, bohužel vámi objednaný produkt nebyl skladem, takže jsme jej museli vyrobit.
U produktu byla uvedena doba výroby v délce 1-5 pracovních dnů, což jsme stihli úplně přesně. Samozřejmě chápeme, že je nepříjemné čekat tak dlouho, a pokud příště budete na objednávku hodně spěchat, pak doporučujeme volit zboží, které je skladem a můžeme je expedovat okamžitě. Bohužel vyrábíme přes 80 000 produktů, a proto není možné mít vše skladem. -
Vůbec žádná komunikace, až po upozornění na objednávku se začalo něco dít.
Reakce obchodu Fotodeky.cz
bohužel jste u vaší objednávky zadal špatně email takže vám bohužel žádné informace ohledně objednávky nemohli dorazit. -
- objednávala jsem 26.4.2024 - zatím nedoručeno, dnes je 3.5.
- výslovně jsem žádala o doručení do 2.5. protože se jedná o dárek
- doručení mi bylo mi písemně přislíbeno
- nespolehlivost
Kvalita uplne na houby!!! Tak drahy hrnek a tak spatna kvalita!
Strasne!! -
- Kvalitní zboží
- Nedošla mi kompletní objednávka
Byla učiněna objednávka, byla uhrazena, přišlo potvrzení o úhradě, další den přišlo info o tom, že se objednávka zpracovává a od té doby - 6 dní - žádné info, komunikace nulová
- Dlouhá doba odeslání zboží.
- Co se tyka objednavky a dodani to probehlo v poradku. Horsi je to s kvalitou deky, ta je příšerná, že se to stydim dat jako dárek a cena do 300 kc max.muj odhad za tak nekvalitni material. Nikomu bych v zadnem pripade nedoporucila nakup a pokud by slo zbozi vratit mile rada zaslu zpet, byla jsem strasne zklamaná. Pisen s pranim ktere jsem si objednala je vysmech nekvalitni kousek natisteneho z jedne strany papir bez pisne, hruza, bes.
Klamavé informace ceny u Doplňkových produktů,viz narozeninové přání za 79Kč, po doručení +99Kč po stažení aplikace, o které nepadla ani zmínka u nabídky. Takže děkujeme