Kvalita povlecení je velice špatná, čekal bych za ty peníze spíše bavlnu, tohle je nějaký umělý vlákno.
Reakce obchodu Fotodeky.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu.
Povlečení vyrábíme z Interlocku 100% PES. Složení i materiál je vždy uveden v popisu produktu.
Co se týče bavlny, v tomto případě se bohužel jedná o mylnou představu, že by se jednalo o přední materiál; bavlněné povlečení se dnes dá bez problémů sehnat za 300 Kč. Nejkvalitnější materiály jsou PES materiály, které jsou vyvinuty za konkrétním účelem, aby splňovaly vysoké nároky spotřebitelů. Upadajícího trendu bavlny si můžete všimnout i u sportovců, kde všichni nosí materiály právě z PES a nikoliv z bavlny. -
Objednávka dorazila v pořádku a včas. Bohužel to nebylo to, co jsem si objednala.
- Kupovala jsem teplákovinu. Kvalita tisku je špatná, ve vzoru je bílý pruh. Bohužel mě tlačí čas, tak reklamovat nebudu, ale poměr cena x výkon je špatný.
Nevím, kde je zboží, zatím nepřišlo. Přitom psali, že budou doručovat 22.11.2022 :(
- Osuška je spíše deka, tudíž nesací materiál
Výsledek neodpovídal zadání a to ani poté, co jsem si zaplatila kontrolu fotek.
- Dárek pro milovníka vlaků byl špatně (lokomotiva na obrázku neodpovidala popisu), což jsem jak laik nepoznala, ale výrobce by si měl takovou věc ověřit
Nevím, nemůžu hodnotit jelikož zboží ještě nedorazilo
Není moc dobrá komunikace
- Velmi nekvalitni produkt. Kvalita tisku je v poradku, kvalita produktu, na ktery se tiskne, velmi nizka. Celkove jsem zklamana…
- styl balení a výplně kartonu
- materiál deky
- dárkové balení exclusive rozhodně není exclusive
Nekvalitní pouťové zboží za přemrštěnou cenu.Již nikdy více v tomto obchodě nenakoupím!
A k čemu ta hadrová výplň krabice?!?! -
Dne 15.12.2021 jsem objednala zboží. Do vánoc nedorazilo. Dne 29.12. jsem do obchodu telefonovala a psala-telefon nedostupný a emailem mi přišla automatická odpověď, že od 22.12. do 3.1.2022 mají dovolenou.
Dne 3.1.2022 se mě obchod ptal jestli zboží stále chci, pokud ano pošlou ho nejpozději 5.1.2022. Na objednávce tedy nikdo od 15.12. nepracoval. -
- Nedorazilo zboží
- 2 dny se k nim nejde dovolat a na emaily neodepisují
Objednavala jsem fotodeku 16.12 zaplatila expres vyrobu doufala jsem ze se to stihne do Vánoc jelikož to byl dárek pro maminku. Od 17.12 zadny email zadna zprava jak to s dekou vypada. 22 .12 jsem se rozhodla ze zavolam do obchodu jak to s dekou vypada ze bych pro ni klidne 200km tam a 200km zpet zajela. Ale volane cislo je nedostuone jsou 4 dny po vanocich a ja mam hodnotit nakup ktery porad nemam. Takze jsem minus 2800 za darek ktery vlastne porad nemam a nemam ani zadne zpravy o tom jak to s darkem vypada.
Za 14 dní zboží nedorazilo.
Chapu, ze je pred Vánocemi, ale stačilo napsat, ze zboží bude opožděni nebo cokoliv - již je to déle jak týden, všude psali 1-5 dní - nikdo ani nenapsal jak to s objednávkou vypadá a je zaplacena… nedělá to obchodu moc dobrou reklamu - uvidím co přijde za zboží - pokud přijde
Doteraz som bola spokojná, preto som znovu volila objednávku u Vás, ale teraz je to už cez čiaru, nakoľko úhradu treba predom /2.12.2021/a tovar v nedohľadne
Dlouha cekaci doba na vyrobek, ktery nebyl na obj, byl skladem
prostírání je jen kus látky, není takové, jako je vyobrazeno