Reklama

• Rychlé doručení
    • Výborná kvalita

Skvělá komunikace, ochotní a, což jsem ani nečekala, velmi rychle vyřízená objednávka!

Zboží odpovídá popisu a obrázků. Doručení v pořádku, kvalitní zabalení, dodržení termínu. Pravidelné informace o stavu objednávky emailem..

• vše v pořádku

• rychlé vyřízení objednávky

• Expresní doručení, kvalitní zpracování, doporučuji.

• Rychlost

• rychlá reakce,
    • není

• Perfektní zpracování

• rychlé zpracování a doručení objednávky
    • kvalitní zboží

• Rychlé, dárková krabice,informace průběžné

Objednávka rychle vyřízená a dodaná

• Rychlost

Vše v naprostém pořádku

Pěkný dárek!

Reakce obchodu Fotodeky.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši referenci. S přátelským pozdravem tým Fotodeky.cz

• Jednoduchy postup vytvoreni deky
    • Rychle doruceni
    • Nemoznost blizsiho nahledu na konecny produkt predtim, nez jej zadate do objednavky.
    • Za kontrolu grafikem si musite priplatit 79kc.

Fotodeka byla vyrobena a dorucena rychle. Zvolila jsem nizsi gramaz 190mg a ta je vhodna na leto. Obrazky jsou pekne a syte.

Reakce obchodu Fotodeky.cz

Tato firma je skvělá. Uz u ni dělám třetí zakázku a zcela určitě ji nebudu měnit za žádnou jinou. Mela jsem strašně málo času, presto mi dokázali deku vyrobit a ještě týž den poslat. Nemůžu si vůbec na nic stěžovat. Jsou naprosto skvělí. Rozhodně doporučuji a hlavně moc dodatečně děkuji za velkou ochotu a pomoc. Kdo chce mít super zboží, určitě ať si ho nechá vyrobit v této firmě. Jste skvělí, moc děkuji. Laďka

Reakce obchodu Fotodeky.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši nádhernou referenci. S přátelským pozdravem tým Fotodeky.cz

Zboží přišlo rychle .Objednala jsem hrníček s tropickým ovocem..
    Jedno mínus -tropická směs dorazila prošla ..

Reakce obchodu Fotodeky.cz

• Kvalitní věci, super komunikace, rychlé vyřízení. Velký výběr na jednom místě.

OK

• Rychlé vyřízení

Reakce obchodu Fotodeky.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši pozitivní referenci. S přátelským pozdravem tým Fotodeky.cz