- Krásné čerstvé květiny, rychlé dodání, pěkná vazba
Dobrý den, Jano,
srdečně Vám děkujeme za milé hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
Těší nás, že jste s našimi službami takto spokojená.
Přeji Vám pohodový den, Veronika. -
Perfektní spolupráce, od objednání až po doručení vše bez problémů.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vyplněné hodnocení s maximálním počtem hvězd. Jsme moc rádi, že nákup proběhl dle Vašieho očekávání a jste spokojený. To nás těší a budeme se těšit na případnou další objednávku.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za recenzi s plným počtem hvězd. Moc si toho vážíme a jsme rádi, že jste s námi spokojený. Budeme se těšit na další objednávku.
Přeji pohodový den, Simona. -
KVĚTINA S PŘESNÝM POČTEM RŮŽÍ PŘIŠLA POŠKOZENA-JEDEN KVĚT ULOMEN.STAROSTI S NÁPRAVOU VE VLASTNÍ REŽII.DORUČENÍ V PÁTEK BEZ MOŽNOSTI VYŘEŠENÍ S OBCHODNÍKEM.
Dobrý den Tomáši,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si moc vážíme a je pro nás důležitá. Vždy se věnujeme každé zpětné vazbě zákazníka, jak pozitivní tak negativní. O Vaší nespokojenosti již víme a snažili jsme se vše vyřešit k Vaší spokojenosti. Hned po doručení kytice jsme se s Vámi spojili telefonicky a snažili se domluvit na řešení této nepříjemné situace.
Rádi se s Vámi znovu spojíme telefonicky ještě dnes a důvod přetrvávající nespokojenosti s Vámi probereme.
Jajo vždy velká spokojenost
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení s plným počtem hvězd. Jsme rádi, že využíváte naše služby a jste s námi moc spokojená. Budeme se těšit na příští nákup.
Přeji pohodový den, Simona. -
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vysoké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byl s nákupem spokojený a vše proběhlo dle Vašich představ. Budeme se těšit na další objednávku.
Přeji krásný den, Simona. -
Profesionalni servis. Skvela komunikace.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za hodnocení a já osobně za moc milý telefonát. :)
Jsme moc rádi, že jste spokojený s našimi službami a budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
Krásný den, Veronika. -
- Rychlá reakce na vzniklé problémy
- Bleskové odeslání
- Profesionální přístup
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vysoké hodnocení a zpětnou vazbu.
Jsme rádi, že jste spokojený s našimi službami i komunikací.
Přeji Vám pohodový den, Veronika. -
Spolehlivé doručení, čerstvé, pěkné květiny
Reakce obchodu Florea.cz
srdečně Vám děkujeme za moc milé hodnocení.
Těší nás, že jste s našimi službami takto spokojený.
- pohodové, přehledné objednání
- doručení až do ruky obdarované
- cena, proti kamennému květinářství
- dlouhé doručovací okno, kdyby se podařilo zkrátit, bylo by to úžasné
- opravdu velký rozdíl v ceně doručování "na minutu" a "volně", ale rozumím, ta služba má svoji hodnotu
k významným příležitostem objednávám již jen zde a velká spokojenost
posledně, když se vazba, poprvé a zatím naposled, moc nepovedla, byla okamžitě zaslána omluva ve formě nádherné náhradní kytice
za mě, perfektní služba na trhuReakce obchodu Florea.cz
Dobré ráno,
moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení, která je pro nás velice důležitá.
Jsme rádi, že i přes komplikace a u poslední objednávky jsme se s Vámi dohodli na vhodném řešení a jste s našimi službami stále spokojený.
Doručujeme květiny po celé ČR a čas doručení u standardní dopravy skutečně dopředu nejsme schopni odhadnout, veškeré adresy a poté i trasy doručení se dozvídáme den dopředu po 17. hodině.
Doručení na minutu přesně je prémiová služba, kde zákazník může zvolit konkrétní čas a objednávce je tak přidělena časová priorita při plánování tras, kurýr na adresu doráží s předstihem 30 minut, aby doručení vyšlo přesně dle představ zákazníka.
Budeme se těšit na další příjemnou spolupráci s Vámi.
Pohodový den přeje Veronika. -
Bezproblémová komunikace. Moment překvapení z dovážky kytice zaručen.
Reakce obchodu Florea.cz
Dobrý den, velice si vážíme Vaší zpětné vazby a skvělého hodnocení. Pokud byla obdarovaná překvapená a mile potěšena, je to skvělé! Jsme rádi.
Hezký den,
Adéla. -
Bohužel byla dodána úplně jiná kytice než jsem objednala. Zde selhal lidský faktor v podobě brigadnice která zásilku dorucovala. Jinak tuto společnost pravidelně využívám a vždy velká spokojenost.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Pokud dorazilo jiné zboží, než jste si objednala tak to určitě není v pořádku a chápou, že jste zklamaná, což určitě nebylo naším úmyslem.
Spojíme se s Vámi, abychom mohli vše probrat a záležitost napravit.
Přeji krásný advent, Veronika. -
Krasna kvetinova krabicka, kuryr byl velmi prijemny. Urcite Floreu opet vyuziji.
Dobrý den, Jano,
mockrát Vám děkujeme za vysoké hodnocení, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku, pochvalu kurýrovi s radostí předáme.
Budeme se těšit na další doručení květin.
- Profesionalita
Doporucuji všem .
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za plný počet pěti hvězdiček. Jsme rádi, že jste s naší službou spokojený.
Chci moc poděkovat. Maminka byla nadšená a já též. Jste skvěli ❤️
Dobrý den, Jiřino,
srdečně děkujeme za moc milé hodnocení a poděkování, je příjemné číst, že jsme maminku potěšili a byla nadšená.
Budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
- Krásné květiny
- Ochotní kurýři
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste spokojená jak s komunikací kolegů tak i kvalitou květin.
S přáním příjemného dne, Veronika. -
Mohu doporučit.
Dobrý den, Pavčo,
děkujeme za Vaše 100% hodnocení, zpětná vazba je pro nás velice důležitá.
Hezký zbytek dne, Markéta. -
- Z pohodlí domova
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za vysoké hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený.
Krásný zbytek dne přeje Veronika. -
Objednávám kytice pravidelně asi v počtu 20-25 kusů za rok a musím konstatovat, že vždy udělají radost a vše probíhá v naprostém pořádku, včetně komunikace kurýrů a nísledně obchodního oddělení, pokud je nějaký problém a adresát není k zastižení
Reakce obchodu Florea.cz
Velice si vážíme Vaší recenze. Na kvalitních službách si dáváme záležet. Mockrát děkujeme za četné objednávky a budeme se těšit opět příště.
Hezký den, Adéla. -
- Vstřícná a super komunikace. Poradí a přesměrují kurýra na jinou adresu. Ráda jak se o květinu postarat. Vřele doporučuji
- Žádná
Všem mohu jen doporučit. Jste v obchodě všichni úžasný a vstřícný. Mockrát děkuji
Reakce obchodu Florea.cz
velice si vážíme Vaší recenze, zpětná vazba je pro nás velice důležitá. Vážíme hodnocení všech 5 hvězd.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
S přáním krásného dne, Adéla.