• Krásné čerstvé květiny, rychlé dodání, pěkná vazba

Dobrý den, Jano,
    srdečně Vám děkujeme za milé hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
    Těší nás, že jste s našimi službami takto spokojená.
    Přeji Vám pohodový den, Veronika.

Perfektní spolupráce, od objednání až po doručení vše bez problémů.

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za vyplněné hodnocení s maximálním počtem hvězd. Jsme moc rádi, že nákup proběhl dle Vašieho očekávání a jste spokojený. To nás těší a budeme se těšit na případnou další objednávku.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za recenzi s plným počtem hvězd. Moc si toho vážíme a jsme rádi, že jste s námi spokojený. Budeme se těšit na další objednávku.

Přeji pohodový den, Simona.

KVĚTINA S PŘESNÝM POČTEM RŮŽÍ PŘIŠLA POŠKOZENA-JEDEN KVĚT ULOMEN.STAROSTI S NÁPRAVOU VE VLASTNÍ REŽII.DORUČENÍ V PÁTEK BEZ MOŽNOSTI VYŘEŠENÍ S OBCHODNÍKEM.

Dobrý den Tomáši,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu, které si moc vážíme a je pro nás důležitá. Vždy se věnujeme každé zpětné vazbě zákazníka, jak pozitivní tak negativní. O Vaší nespokojenosti již víme a snažili jsme se vše vyřešit k Vaší spokojenosti. Hned po doručení kytice jsme se s Vámi spojili telefonicky a snažili se domluvit na řešení této nepříjemné situace.
    Rádi se s Vámi znovu spojíme telefonicky ještě dnes a důvod přetrvávající nespokojenosti s Vámi probereme.

Jajo vždy velká spokojenost

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení s plným počtem hvězd. Jsme rádi, že využíváte naše služby a jste s námi moc spokojená. Budeme se těšit na příští nákup.

Přeji pohodový den, Simona.

• Rychlost

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za vysoké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste byl s nákupem spokojený a vše proběhlo dle Vašich představ. Budeme se těšit na další objednávku.

Přeji krásný den, Simona.

Profesionalni servis. Skvela komunikace.

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za hodnocení a já osobně za moc milý telefonát. :)
    Jsme moc rádi, že jste spokojený s našimi službami a budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
    Krásný den, Veronika.

• Rychlá reakce na vzniklé problémy
    • Bleskové odeslání
    • Profesionální přístup

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za vysoké hodnocení a zpětnou vazbu.
    Jsme rádi, že jste spokojený s našimi službami i komunikací.
    Přeji Vám pohodový den, Veronika.

Spolehlivé doručení, čerstvé, pěkné květiny

Reakce obchodu Florea.cz

srdečně Vám děkujeme za moc milé hodnocení.
    Těší nás, že jste s našimi službami takto spokojený.

• pohodové, přehledné objednání
    • doručení až do ruky obdarované
    • cena, proti kamennému květinářství
    • dlouhé doručovací okno, kdyby se podařilo zkrátit, bylo by to úžasné
    • opravdu velký rozdíl v ceně doručování "na minutu" a "volně", ale rozumím, ta služba má svoji hodnotu

k významným příležitostem objednávám již jen zde a velká spokojenost
    posledně, když se vazba, poprvé a zatím naposled, moc nepovedla, byla okamžitě zaslána omluva ve formě nádherné náhradní kytice
    za mě, perfektní služba na trhu

Dobré ráno,
    moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení, která je pro nás velice důležitá.
    Jsme rádi, že i přes komplikace a u poslední objednávky jsme se s Vámi dohodli na vhodném řešení a jste s našimi službami stále spokojený.
    Doručujeme květiny po celé ČR a čas doručení u standardní dopravy skutečně dopředu nejsme schopni odhadnout, veškeré adresy a poté i trasy doručení se dozvídáme den dopředu po 17. hodině.
    Doručení na minutu přesně je prémiová služba, kde zákazník může zvolit konkrétní čas a objednávce je tak přidělena časová priorita při plánování tras, kurýr na adresu doráží s předstihem 30 minut, aby doručení vyšlo přesně dle představ zákazníka.
    Budeme se těšit na další příjemnou spolupráci s Vámi.
    Pohodový den přeje Veronika.

Bezproblémová komunikace. Moment překvapení z dovážky kytice zaručen.

Reakce obchodu Florea.cz

Dobrý den, velice si vážíme Vaší zpětné vazby a skvělého hodnocení. Pokud byla obdarovaná překvapená a mile potěšena, je to skvělé! Jsme rádi.
    Hezký den,
    Adéla.

Bohužel byla dodána úplně jiná kytice než jsem objednala. Zde selhal lidský faktor v podobě brigadnice která zásilku dorucovala. Jinak tuto společnost pravidelně využívám a vždy velká spokojenost.

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Pokud dorazilo jiné zboží, než jste si objednala tak to určitě není v pořádku a chápou, že jste zklamaná, což určitě nebylo naším úmyslem.
    Spojíme se s Vámi, abychom mohli vše probrat a záležitost napravit.
    Přeji krásný advent, Veronika.

Krasna kvetinova krabicka, kuryr byl velmi prijemny. Urcite Floreu opet vyuziji.

Dobrý den, Jano,
    mockrát Vám děkujeme za vysoké hodnocení, jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku, pochvalu kurýrovi s radostí předáme.
    Budeme se těšit na další doručení květin.

• Profesionalita

Doporucuji všem .

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za plný počet pěti hvězdiček. Jsme rádi, že jste s naší službou spokojený.

Chci moc poděkovat. Maminka byla nadšená a já též. Jste skvěli ❤️

Dobrý den, Jiřino,
    srdečně děkujeme za moc milé hodnocení a poděkování, je příjemné číst, že jsme maminku potěšili a byla nadšená.
    Budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.

• Krásné květiny
    • Ochotní kurýři

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste spokojená jak s komunikací kolegů tak i kvalitou květin.
    S přáním příjemného dne, Veronika.

Mohu doporučit.

Dobrý den, Pavčo,
    děkujeme za Vaše 100% hodnocení, zpětná vazba je pro nás velice důležitá.
    Budeme se těšit na Vaši další objednávku.

Hezký zbytek dne, Markéta.

• Z pohodlí domova

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme za vysoké hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený.
    Krásný zbytek dne přeje Veronika.

Objednávám kytice pravidelně asi v počtu 20-25 kusů za rok a musím konstatovat, že vždy udělají radost a vše probíhá v naprostém pořádku, včetně komunikace kurýrů a nísledně obchodního oddělení, pokud je nějaký problém a adresát není k zastižení

Reakce obchodu Florea.cz

Velice si vážíme Vaší recenze. Na kvalitních službách si dáváme záležet. Mockrát děkujeme za četné objednávky a budeme se těšit opět příště.
    Hezký den, Adéla.

• Vstřícná a super komunikace. Poradí a přesměrují kurýra na jinou adresu. Ráda jak se o květinu postarat. Vřele doporučuji
    • Žádná

Všem mohu jen doporučit. Jste v obchodě všichni úžasný a vstřícný. Mockrát děkuji

Reakce obchodu Florea.cz

velice si vážíme Vaší recenze, zpětná vazba je pro nás velice důležitá. Vážíme hodnocení všech 5 hvězd.
    Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
    S přáním krásného dne, Adéla.