- ve všem super !!!
- ---
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme se těšit opět na příště.
Přeji Vám krásný den, Natálie. -
- Velká spokojenost. Vstřícnost a skvělá komunikace. I když mi byl doručen jiný typ růží, po předešlé domluvě, z důvodu kvality, kterou již nemohli zaručit, byla jsem velmi nadšená. Nadherné růže a nebyl mi účtován ani cenový rozdíl. Slečna/paní, která doručovala, byla velmi milá a profesionální. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Děkuji
Cením si profesionality a kvality obchodu.
Rozhodně doporučuji a opět využiji.Reakce obchodu Florea.cz
Dobrý den, Jano,
velmi si ceníme vaší spokojenosti a poděkování za vaši recenzi. Jsme rádi, že jsme mohli reagovat na vaše požadavky ohledně typu růží a najít společně řešení, které vám vyhovovalo. Vaše uznání vstřícnosti, komunikace a profesionality našeho týmu nás velmi těší. Je skvělé slyšet, že vše proběhlo bez problémů a že jste byla nadšená z krásných růží.
Děkujeme vám za vaši důvěru a podporu. Budeme se těšit na vaši další návštěvu a příležitost vám znovu poskytnout naše služby.
Hezký zbytek dne, Jiřina. -
- Jednoduché objednání
- Rychlé a profesionální dodání
- Hezký výběr
- Chybí větší detaily u květin pro představu velikosti květů
- Nebyla dostupná žádná váza na velkou kytici
Dobrý den, Kláro,
děkujeme vám za vaši recenzi a vaši důvěru. Jsme velmi rádi, že jste byla spokojená s jednoduchým procesem objednání a že dodání proběhlo rychle a profesionálně. Budeme mít vaši zpětnou vazbu ohledně detailů u květin a dostupnosti vázy na velké kytice na paměti, abychom mohli zlepšit naše služby v budoucnu.
Pokud budete mít jakékoliv další požadavky nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
Rychlé jednání a hlavně vstřícné.. tenhle obchod můžu mile doporučit . Nikdy nezklame a vždycky se na všem domluvíme I řidiči ,co vám přiváži květiny jsou moc příjemní.
Reakce obchodu Florea.cz
chtěli bychom poděkovat, za Vaši příznivou recenzi a za doporučení našeho obchodu! Jsme nadšení, že jste byla spokojená s našimi službami a že jsme byli schopni doručit zboží tak rychle. Vaše slova o rychlém jednání, vstřícnosti a příjemném přístupu našich řidičů jsou pro nás velkou poctou.
Děkujeme za Vaši důvěru a za sdílení Vaší zkušenosti s námi. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
S pozdravem, Adéla. -
- Velice příjemná paní na telefonu. Poradil, v klidu a bez spěchu.
- -
Kupovala jsem 10 růží a nevěděla jakou k tomu vázu. Paní poradila a bylo to super. Doporučuji.
Dobrý den, paní Aleno,
velmi děkujeme za Vaši laskavou zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu! Jsme nadšeni, že jste byla spokojená s našimi službami a že jsme Vám mohli poskytnout příjemný nákupní zážitek. Vaše slova o rychlosti doručení a příjemné komunikaci jsou pro nás velkým povzbuzením.
Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši důvěru a těšíme se na Vaši další objednávku!
S pozdravem, Adéla. -
- Doručení květin rychle.
Dobrý den, Jano,
Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další doporučení.
Hezký den, Veronika. -
Jsem velice spokojena.Vsem doporučuji.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste spokojená.
Budeme se těšit na další případnou spolupráci.
Hezký den, Veronika. -
- Čerstvé květiny, všem vždy vydržely dlouho
- Krásné kytice, všichni obdarovaní byli vždy potěšeni, jakou krásnou kytici dostali
- Kurýr se snaží diskrétně doručit květiny bez zkazení překvapení
- Široký výběr, i v zimních měsících, je potřeba mít představu nebo si to nějak vyfiltrovat, protože jinak je toho opravdu hodně
- Každou kytici řeší floristky zvlášť, klidně i zavolají, aby se zeptali, jak chcete kytici uvázat, proto je dobré to připsat do poznámky (za poplatek pošlou i fotku)
- Vytisknou krásný vzkaz, vypadá jako přáníčko (za poplatek) - zmiňuji proto, že v některých jiných květinářstvích vám přidají malý vytištěný proužek papíru, který nevypadá tak pěkně
- Mají levné kytice, které se nedají upravit/převázat, ale jsou za pár stovek. I kytici, kterou si sestavíte sami, můžete mít levnější než kytice v květinářství.
Zatím vždy dobrá zkušenost, jsem spokojená, a i z cenových důvodů vždy objednávám u Florea.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vaší milou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojená s naší službou. Těšíme se na příští případnou objednávku.
Hezký den -
Skvela komunikace a nadherne kvetiny!
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Máme z toho velkou radost a doufáme, že nás příště opět využijete.
Budeme se těšit a přeji Vám pohodový den, Natálie. -
- Velký výběr květin
- Milé jednání
- Rychlost dodání nebo případné řešení problému
- Záleží jim aby byli zákazníci spokojeni
- Profesionální přístup
- Nemám co vytknout
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Samozřejmě nás moc mrzí, že Vám nebo obdarované osobě nedělaly doručené růže radost více dní. Na kvalitě květin si zakládáme stejně jako na přístupu k zákazníkům, a tak se s Vámi rádi v blízké době telefonicky spojíme a situaci společně probereme.
Přeji Vám hezký zbytek dne, Natálie. -
- Komunikace
- Ideální dárek pro kohokoliv
Reakce obchodu Florea.cz
velmi děkujeme za Vaši laskavou zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu! Jsme nesmírně potěšeni, že jste byl spokojen s našimi službami a že jste si vybral ideální dárek v podobě našich květin. Vaše slova o rychlosti doručení a komunikaci jsou pro nás velkým povzbuzením a jsou pro nás důležitou motivací k dalšímu zlepšování našich služeb.
Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši důvěru a těšíme se na Vaši další objednávku.
S přátelskými pozdravy, Adéla. -
Růže byly doručeny s listy , které byli poničené a polámané okraje růží byli již na nahnědlé a okvětní lístky též opadávaly, Kytice byla jako smuteční ,kde chyběla i část stuhy s veršem. Kytici jsem musela kupovat novou což bylo velmi stresující a na poslední chvíli a vzhledem ke všem okolnostem.
Dobrý den, Ivano,
děkujeme Vám za sdílení Vaší zkušenosti s naším obchodem. Mrzí nás, že jste nebyla spokojená s doručenou kyticí, kterou jste si od nás objednala, zejména vzhledem k důležitosti události, ke které jste kytici potřebovala.
Rozumíme, že Vaše očekávání nebylo splněno a je nám to velmi líto, jsme si vědomi, že jsme selhali ve splnění Vašich očekávání a budeme pracovat na tom, abychom se zlepšili a obnovili Vaši důvěru.
O vaší nespokojenosti již víme, a celou situaci s Vámi řešíme.
Hezký zbytek dne, Jiřina. -
- Skvělé služby
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že s objednávkou bylo vše v pořádku.
Přeji Vám pohodový víkend, Jiřina. -
- Velká spokojenost
- Doručení květin na Den matek
- Skvělý přístup
Dobrý den, Markéto,
děkujeme Vám za doporučení našeho obchodu, jsme rádi, že jste s námi spokojená a vše probíhalo dle Vašich představ.
Budeme se těšit na další případné objednávky.
Přeji krásný den, Jiřina. -
jenom kladny
Dobrý den, Petře,
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení, jsme moc rádi, že jste spokojen.
Za celý tým Florea přeji krásný den, Jiřina. -
- Rychlost, vstricnost, odpovídá obr.
Nákup již po několikáté. Kvalita, doručení- vše Ok. Doporučuji
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za kladnou recenzi. Těší nás, že se k nám opakovaně vracíte a že objednání, doručení a i samotná kvalita květin je vždy pořádku.
Přeji Vám hezký víkend, Natálie -
Vše proběhlo báječně :-)
Pouze online sledování kurýra nebylo zcela aktuální.
Nicméně, dorazila mi sms, že byla květina doručena. Za mě tedy naprosto v pořádku :-)Reakce obchodu Florea.cz
Dobrý den, Veroniko,
děkujeme Vám za milou recenzi a stoprocentní hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ. Za problém se sledováním kurýra se omlouváme, ale vždy Vám rádi polohu kurýra sdělíme na naši zákaznické lince, emailu či chatu přímo na eshopu, abyste měla o své objednávce co nejvíce informací.
Budeme se těšit opět někdy příště a přeji Vám krásný den, Natálie. -
- Vše splněno jak bylo objednáno
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za stoprocentní hodnocení. Vždy nás taková recenze potěší a už se těšíme na Vaši příští objednávku.
Přeji Vám krásný den, Jiřina. -
- Perfektni
- Profesionalni
Dobrý den, Jiří,
děkujeme Vám za 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen s našimi službami.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
- Vždy je všechno perfektní. Využívám těchto služeb už několik let a pokaždé maximální spokojenost.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vaší milou recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojený s naší službou. Těšíme se na příští případnou objednávku.
Hezký zbytek dne, Jiřina.