- Skvělá komunikace a krásné květiny
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení! Velmi nás těší, že jste byla spokojená jak s naší komunikací, tak s kvalitou květin. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší motivací.
Budeme se těšit na Vaše další objednávky a přejeme Vám nádherný den.
S pozdravem, Barbora -
- vždy čerstvé a krásné květiny.
u Florey moc ráda nakupuji. Květiny vždy dorazí nádherně svázané, čerstvé. Lze objednat i na víkend. S tímto obchodem jsem velice spokojená.
Dobrý den, Martino,
velmi děkujeme za Vaše krásné hodnocení! Máme velkou radost, že jste s našimi květinami spokojená a že oceňujete jejich čerstvost i vazbu.
Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou a budeme se těšit na Vaše další objednávky.
S přáním krásného dne, Barbora -
Rychla a dobra komunikace. Vse jak ma byt.
Dobrý den, Roberte,
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s naší rychlou a dobrou komunikací. Váš názor je pro nás důležitý a těší nás, že vše proběhlo přesně tak, jak má být.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- doručení
- kvalita květin - začala vadnout hned druhý den po obdržení
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi si vážíme, že jste ocenil naši dopravu, která proběhla v pořádku. Je pro nás důležité, aby květiny dorazily včas a v pořádku, o to více nás mrzí, že nesplnily Vaše očekávání a začaly vadnout již druhý den.
Na spokojenosti našich zákazníků nám opravdu záleží, a proto jsme Vás již několikrát zkoušeli kontaktovat. Chápeme, že se Vám zatím nepodařilo najít vhodný čas na vyřešení této situace, ale budeme Vás kontaktovat znovu, abychom vše dořešili k Vaší plné spokojenosti.
Děkujeme za Vaši trpělivost a věříme, že najdeme řešení, které vše napraví.
S přáním pěkného dne, Barbora -
- Vše proběhlo v pořádku, VEĽKÁ spokojenost
- Bydim 130 km od oslavence a nemohla bych předat květinu.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše krásné hodnocení! Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a květiny dorazily včas, i když jste nemohla být u předání osobně. Vaše spokojenost a radost oslavence jsou pro nás tou nejlepší odměnou.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
S přáním krásného dne, Barbora -
Rychlé vyřízení objednávky, skvělý přístup kurýra
Reakce obchodu Florea.cz
velice děkujeme za Vaši milou recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí vyřízení i přístupem našeho kurýra. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Těšíme se na Vaši další objednávku.
Ok
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
S přáním krásného dne, Anna -
- Nepracuje te o vikendě,rozvoz kurýrní?
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za hodnocení. Doručujeme pouze ve všední dny. O víkendu si naši kurýři užívají zasloužený odpočinek.
S přáním krásného dne, Anna -
Dobrý den, vždy spokojenost a skvělá komunikace.
Dobrý den, Jano,
velmi si vážíme Vaší recenze. Těší nás, že jste spokojená s naším servisem.
Přeji pohodový den, Jiřina. -
- Jednoduché a rychlé
- Kvalitní a skvělá cena
Dobrý den, Zdeňku,
děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Moc nás těší, že jste byl spokojený s jednoduchostí nákupu, rychlostí doručení a kvalitou za skvělou cenu.
S přáním krásného dne, Jiřina. -
Rychlost
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a skvělou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla spokojená s naší rychlostí. Budeme se snažit i nadále poskytovat ty nejlepší služby.
Pohodový zbytek dne, Jiřina. -
- Výběr květin, cena, doručení
Dobrý den, Petře,
děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení. Moc nás těší, že jste byl spokojený s výběrem, cenou i doručením. Budeme se těšit na Vaší další objednávku.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
- Vše absolutně v pořádku. Jednoduchá objednávka, perfektní ceny, profesionalita. Jsem naprosto spokojená, obdarovaná nadšená ❤️
Dobrý den, Andreo,
děkujeme za Vaši krásnou recenzi. Velmi nás těší, že vše proběhlo v pořádku a že jste spokojená s jednoduchostí objednávky, našimi cenami i profesionalitou.
Ještě větší radost nám dělá, že obdarovaná byla nadšená – to je pro nás ta nejlepší odměna. Moc si vážíme Vaší důvěry a budeme se těšit na další spolupráci.
Přeji Vám krásný den plný radosti, Jiřina. -
rychlost a spolehlivost
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše milá slova. Těší nás Vaše spokojenost.
Přeji hezký zbytek dne, Jiřina. -
Já jsem zrušil objednávku špatně jsem si to spočítal. Ale budu určitě dál objednávat.
Dobrý den, Petře,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za to, že jste se s námi podělili o svou zkušenost. Chápeme, že se někdy může stát, že plány nevyjdou podle představ. O to více si vážíme vašeho rozhodnutí u nás v budoucnu znovu objednávat.
Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další příležitost, kdy Vás budeme moci potěšit.
S přáním krásného dne, Barbora -
- Kupujete něco co nevidíte a také to tak dopadlo.. Délka stonků o několik cm kratší
- Kvalita růží katastrofální.
Nejhorší koupě květin v mém životě.
I kytky ze supermarketu mají kvalitu vyšší než z tohoto internetoveho obchoduReakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a je nám líto, že kytice nesplnila Vaše očekávání. Velikost květin uvádíme u každého produktu, aby si zákazník mohl udělat jasnou představu o jejich rozměrech, a k dispozici jsou také videa, která pomáhají lépe přiblížit reálnou velikost květů. Vámi zvolená velikost M má výšku květů kolem 3–4 cm, což se odráží i v nižší ceně. Na našich zákaznících nám velmi záleží, a proto se snažíme každou zpětnou vazbu aktivně řešit. Na květiny poskytujeme záruku 72 hodin. Tuto možnost jsme Vám nabídli, včetně prodloužení lhůty na rozmyšlení, abychom našli řešení, které by Vás uspokojilo. Bohužel jste odmítl všechny námi navrhované možnosti.
- Krásné květiny, spolehlive dodání
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši krásnou zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jste byla spokojená nejen s kvalitou našich květin, ale i s naší spolehlivostí při doručení.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a motivací k neustálému zlepšování. Budeme se těšit na Vaši další objednávku a přejeme Vám příjemný a pohodový den.
S pozdravem, Barbora -
Jsem velice spokojená.
Reakce obchodu Florea.cz
moc si vážíme Vašeho hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo bez komplikací.
Přeji hezký zbytek dne, Jiřina. -
Výhoda je v úspoře času,pokaždé kytice nádherná,mé očekávání vždy předčí mou fantazii a radost darované je k nezaplacení.
Dobrý den, Rudolfe,
děkujeme Vám za skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený a těšíme se na další případnou spolupráci.
Hezký den, Veronika. -
Vše O.K.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme, že jste si našli čas na recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
Hezký den, Veronika.