Opět krásná kytka! Byla jsem zvědavá, jak bude vypadat kytice míchaných růží JANNY s oxypetalem TANIOKA BLUE. Super!
- 100% spokojenost
Maminka chtěla před vánoci poděkovat svým sousedkám za nezištnou pomoc, takže mě poprosila, abych objednala pár kytek. S Floreou mám velmi dobré zkušenosti a ani tentokrát nezklamala. Díky za krásné kytičky růží se šiškami!
- pohodlí
Líbila se mi možnost fotografie kytice před odesláním. Líbí se mi, že je možnost nechat dovézt kytici téměř kamkoliv. Příjemná komunikace s obchodem. Za mě velká spokojenost.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše milé hodnocení.
Moc si vážíme Vaší spokojenosti a jsme rádi, že naše služby splnily Vaše očekávání. Těšíme se na Vaši další objednávku.
- Super kurýr
- Nádherné růže
- Skvělá stránka
Moji mamince jsem koupila 100 růži , došli ve správný den a pan kurýr byl neskutečně milí, růže samozřejmě nádherně.
Reakce obchodu Florea.cz
mockrát děkujeme za úžasnou recenzi. Jsme nadšení, že růže udělaly radost a že náš kurýr i služby splnily Vaše očekávání.
Vaše spokojenost nás motivuje pokračovat v tom, co děláme.
- Vždy profesionální přístup
- Neznám
Zájem o zákazníky, vždy poradí
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za krásná slova. Profesionální přístup a zájem o naše zákazníky jsou pro nás klíčové, a jsme rádi, že jste to ocenili. Rádi Vám kdykoliv znovu poradíme.
Přeji hezký den, Veronika. -
- vše proběhlo bez problémů a v dohodnutých termínech
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme, že jste si našli čas na hodnocení. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami a dodrželi jsme vše, jak bylo dohodnuto. Těšíme se na další spolupráci!
Přeji hezký den, Veronika. -
- Vše dle dohody splněno za mě super
- Žádné
Dobrý den, Tomáši,
děkujeme za skvělou zpětnou vazbu. Těší nás, že vše proběhlo podle Vašich představ. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Top není co vytknout.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za skvělou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený.
- Krásná květina
- Skvělé dodání
- Usměvavý personál
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši krásnou recenzi. Jsme rádi, že se Vám květina líbila a že jste byl spokojený s dodáním i naším personálem.
S přáním krásného dne, Anna -
- bohatý výběr rychlá komunikace
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete náš bohatý výběr a rychlou komunikaci. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou.
S přáním krásného dne, Anna -
Mé zkušenosti jsou velmi dobré.objednavka vyřízena velmi rychle.komunikace jak s podporou,tak i s dopravcem absolutně bez problémů a s vstřícným jednáním. Mohu jen doporučit
Reakce obchodu Florea.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi. Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami. Rychlé vyřízení objednávky a příjemná komunikace jsou pro nás prioritou. Těší nás, že jste byl s nákupem spokojen a že nás doporučujete. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
S přáním krásného dne, Anna -
- Skvělá komunikace a krásné květiny
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení! Velmi nás těší, že jste byla spokojená jak s naší komunikací, tak s kvalitou květin. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší motivací.
Budeme se těšit na Vaše další objednávky a přejeme Vám nádherný den.
S pozdravem, Barbora -
- vždy čerstvé a krásné květiny.
u Florey moc ráda nakupuji. Květiny vždy dorazí nádherně svázané, čerstvé. Lze objednat i na víkend. S tímto obchodem jsem velice spokojená.
Dobrý den, Martino,
velmi děkujeme za Vaše krásné hodnocení! Máme velkou radost, že jste s našimi květinami spokojená a že oceňujete jejich čerstvost i vazbu.
Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou a budeme se těšit na Vaše další objednávky.
S přáním krásného dne, Barbora -
Rychla a dobra komunikace. Vse jak ma byt.
Dobrý den, Roberte,
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s naší rychlou a dobrou komunikací. Váš názor je pro nás důležitý a těší nás, že vše proběhlo přesně tak, jak má být.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- doručení
- kvalita květin - začala vadnout hned druhý den po obdržení
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi si vážíme, že jste ocenil naši dopravu, která proběhla v pořádku. Je pro nás důležité, aby květiny dorazily včas a v pořádku, o to více nás mrzí, že nesplnily Vaše očekávání a začaly vadnout již druhý den.
Na spokojenosti našich zákazníků nám opravdu záleží, a proto jsme Vás již několikrát zkoušeli kontaktovat. Chápeme, že se Vám zatím nepodařilo najít vhodný čas na vyřešení této situace, ale budeme Vás kontaktovat znovu, abychom vše dořešili k Vaší plné spokojenosti.
Děkujeme za Vaši trpělivost a věříme, že najdeme řešení, které vše napraví.
S přáním pěkného dne, Barbora -
- Vše proběhlo v pořádku, VEĽKÁ spokojenost
- Bydim 130 km od oslavence a nemohla bych předat květinu.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše krásné hodnocení! Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a květiny dorazily včas, i když jste nemohla být u předání osobně. Vaše spokojenost a radost oslavence jsou pro nás tou nejlepší odměnou.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
S přáním krásného dne, Barbora -
Rychlé vyřízení objednávky, skvělý přístup kurýra
Reakce obchodu Florea.cz
velice děkujeme za Vaši milou recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí vyřízení i přístupem našeho kurýra. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Těšíme se na Vaši další objednávku.
Ok
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
S přáním krásného dne, Anna -
- Nepracuje te o vikendě,rozvoz kurýrní?
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za hodnocení. Doručujeme pouze ve všední dny. O víkendu si naši kurýři užívají zasloužený odpočinek.
S přáním krásného dne, Anna