Obchod dává možnost udělat radost kyticí někomu milému, aniž bychom ho obtěžovali svou návštěvou. Nenahraditelná služba.

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme za milá slova. Jsme rádi, že Vám naše služba umožňuje udělat radost na dálku.
    Těší nás, že můžeme být součástí takových okamžiků.
    Hezký zbytek dne, Veronika.

• Rychlost

Nevim

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že zboží dorazilo včas.
    Budeme se těšit na další společnou spolupráci.
    Krásný zbytek dne, Veronika.

Byla jsem víc než spokojená s vašimi službami ..budu vás všem svým známým doporučovat

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za plný počet 5*. Jsme rádi, že jste byla spokojená s naší službou.

Krásný zbytek dne, Veronika.

Víc než jsem čekal!!! Skvělé!!!!!!!!

Dobrý den, Martine,
    moc děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ. Těšíme se na další spolupráci.
    Přeji krásný zbytek dne, Veronika.

Maximální spokojenost od objednání až do dodání kytky. Objednávala jsem díky komunikaci a spokojenosti již podruhé, při příští příležitosti určitě využiji. Moc děkuji a doporučuji všem.
    Oceňuji i cenovou nabídku.

Dobrý den, Zuzano,
    velmi si vážíme Vašeho hodnocení.
    Jsme moc rádi, že jste ocenila naši komunikaci a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
    S přáním příjemného dne, Veronika.

Ok

Dobrý den, Milane,
    moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
    Hezký den, Veronika.

To co je na obrazku opravdu dostanete. Proste ta sluzba nema chybu.

Reakce obchodu Florea.cz

moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste ocenil náš přístup. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
    Hezký den, Veronik

K reklamaci se postavily příkladně ,dostal jsem novou kytici :)

• Perfektní servis

Reakce obchodu Florea.cz

moc děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Těšíme se na další spolupráci.
    Přeju krásný zbytek dne, Veronika.

• Komunikace s obchodem výborná

Hezký den, Veronika.

Jsem spokojena, kytice dorazila ke své majitelce v určeném časovém horizontu.

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že kytice dorazila včas a že vše proběhlo podle Vašich očekávání. Doufáme, že Vaše obdarovaná měla radost.

Hezký zbytek dne, Jiřina.

• Vše profesionálně spolehlivé.

Dobrý den, Leo,

moc děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi profesionálními a spolehlivými službami. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Krásný zbytek dne, Jiřina.

• vše super

všechno v pořádku, výborná komunikace, profesionální kurýr.

Dobrý den, Zdeno,

moc Vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že všechno proběhlo bez problémů a že jste byla spokojená s komunikací i s profesionálním přístupem kurýra. Vaše spokojenost nás velmi těší.

Těšíme se na Vaše další objednávky.

Příjemný zbytek dne, Jiřina.

Super komunikace na zákaznické lince. Zase 100% spokojenost . Děkuji

Reakce obchodu Florea.cz

Přeju krásný zbytek dne, Veronika.

• Kvalitní květiny, v,drží při správném ošetření bez problemu 14 dni

Dle mého názoru nejlepší e schop, co si objednáte dodají v nejvyšší kvalitě. Dodržují čas doručení a květiny jsou vezeny ve speciálně upraveném aute.

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme za krásné hodnocení. Velmi nás těší, že jste spokojený s kvalitou našich květin i služeb. Dbáme na to, aby se květiny dostaly k Vám v perfektním stavu a včas, a jsme rádi, že to oceňujete.
    Těšíme se na vaše další objednávky.

S přáním krásného dne, Anna

Skvělé jednání

Dobrý den, Pavlo,

velice děkujeme za Vaše milé hodnocení. Moc nás těší, že jste byla spokojená s našimi službami.
    Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.
    Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Přeji Vám krásný den, Kamila

• bezproblémová komunikace, ochota, pomoc, nalezení řešení

Reakce obchodu Florea.cz

Velmi si vážíme vašeho hodnocení! Jsme potěšeni, že jste ocenila naši ochotu, komunikaci a snahu vyřešit vše k vaší spokojenosti. Budeme se těšit na vaši další objednávku!

S přáním krásného dne, Bára

Nakupuji už několik let a vždy k plné spokojenosti nás/mně i obdarovaného. Květiny vždy potěší.

Reakce obchodu Florea.cz

Děkujeme Vám za věrnost a krásná slova.
    Je pro nás nesmírnou radostí vědět, že naše květiny pravidelně přinášejí radost. Vaše spokojenost je pro nás tou největší motivací a těšíme se na další příležitosti, kdy Vám budeme moci znovu udělat radost.

Přeji Vám pohodový den, Kamila

Jako vždy, vše super. Děkuji

Reakce obchodu Florea.cz

moc vám děkujeme za vaši milou recenzi! Jsme nadšení, že jste s našimi službami opět spokojen a že vše proběhlo podle vašich představ. Vaše podpora nás opravdu těší a motivuje nás k tomu, abychom se stále zlepšovali.

S přáním krásného dne, Bára

předání kytky na větší vzdálenost - krásné vazby

Reakce obchodu Florea.cz

děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu a recenzi. Jsme rádi, že předání kytice proběhlo dle vašich představ, a kytice se líbila.

Hezký zbytek dne, Jiřina.