• zakoupeno v Exkalibr.cz před 1 týdnem

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Exkalibr.cz

děkujeme za nákup v našem e-shopu. Jsme velmi vděční za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 týdny

Komunikace s obchodem výborná, dodání rychlé.

Dobrý den, Hano,

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 3 týdny

Vážený obchodníku s politováním vám musím oznámit , že vaš zásilková služba DPD vozila mé objednané zboží 2 dny na vozidle, posléze jsme se s řidičem dohodli aby zboží předal do výdejny určené DPD, což byla SAZKA a.s. Ivona Hrstková , Palacha Pardubice. Bohužel 1.den se zboží nepodařilo vyzvednout, protože prodejna byla zavřena o 1 hodinu dříve. 2.den což byla sobota měla zavřeno úplně, i když na internetových stránkách byla otevírací doba jiná viz.SMS takže se pokusím objednané zboží vyzvednout v pondělí 25.9. tak po těhchto zkušenostech si ještě rozmyslím zda si u vás ještě něco někdy objednám . S pozdravem a úctou Ing.Martin Jechura

Dobrý den, pane Jechuro,

Vaše zkušenost s přepravcem DPD nás mrzí, ale jelikož jste nám o problému nedal dříve vědět, neměli jsme možnost toto žádným způsobem ovlivnit. Každopádně dle informací z DPD máte zásilku převzatou. Tak věříme, že jinak proběhlo vše v pořádku a přejeme ať Vám zakoupené zboží dobře slouží.
    A pokud se v budoucnu rozhodnete pro další nákup u nás, tak doporučuji vybrat přepravce, ze kterým máte dobrou zkušenost. U zboží nabízíme vždy více přepravců a jejich služeb, ať si může každý zákazník vybrat dle svých preferencí.

Hezký den přeje
    Tým exkalibr.cz

• rychlé vyřízení objednávky

Dobrý den, Martine,

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 1 měsícem

Naprostá paráda, nakupoval jsem několikrát, dodávka vždy na druhý den a vše v pořádku!

Reakce obchodu Exkalibr.cz

děkujeme za pravidelné nákupy v našem e-shopu. Jsme velmi vděční za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 1 měsícem

Zboží bylo doručeno do druhého dne.

Dobrý den, Mirko,

• Rychlost vyřízení
    • Cena

Dobrý den, Dariuszi,

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 měsíci

velmi rychlá komunikace a perfektní služby

Dobrý den, Zdenku,

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 měsíci

Rychlý, bezproblémový nákup, ukázková komunikace obchodu, doporučuji.

Dobrý den, Tome,

Vše O.K.

• Objednávka vyřízena rychlostí blesku. Nečekaně rychle. SKVĚLÉ

ok

Reakce obchodu Exkalibr.cz

děkujeme za nákupy v našem e-shopu. Jsme velmi vděční za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 měsíci

• na speciální technické dotazy jsou vždy schopni odborně poradit
    • zde již nakupuji automaticky, protože jsem spokojen s výrobky a za příznivé ceny, než má konkurence.

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 měsíci

Rychle daně zboží. Skvělá komunikace.

Rychlost a spolehlivost

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 měsíci

Zboží bylo levné a nikde jinde takové nebylo.

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 měsíci

V obchodě jsem nakupoval podruhé, vše proběhlo v pořádku. Doporučuji.

• zakoupeno v Exkalibr.cz před 2 měsíci

Rychlost dodavky, kvalitni vyrobek.

• Rychlost vyřízení objednávky, komunikace,

Dobrý den, Tomáši,