• Rychlost a vstřícnost

Reakce obchodu Exkalibr.cz

děkujeme za nákup v našem e-shopu. Jsme velmi vděční za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.

Kolektiv Exkalibr.cz

• Rychlost a bezproblémovost dodání.

Kolektiv Exkalibr.cz

Velký výběr a rychlé dodání.

Dobrý den, Radku,

Skvělý obchod. Děkuji

• rychle dodani
    • velky vyber
    • oficialni distribuce

Kolektiv Exkalibr.cz

Kvalitní obchod, měli skladem co jsem potřeboval. Rychlé doručení.

Dobrý den, Tome,

• Psali okamžitá expedice a tak se také stalo.. Super

Kolektiv Exkalibr.cz

JIž třetí objednávka a vše v pořádku.

Kolektiv Exkalibr.cz

• Rychlost, vstřícnost, ochota.
    • Zboží bylo bez českého návodu!

Reakce obchodu Exkalibr.cz

U některých produktů výrobce nedodává tištěné návody v češtině. V těchto případech se snažíme doplňovat české návody ke stažení v PDF na našem e-shopu. Případně můžete napsat na [email protected] a obratem Vám jej zašleme mailem.

• rychlost Vyřízení objednávky
    • -

Kolektiv Exkalibr.cz

• Široký sortiment DeWalt.
    • Autorizovaný prodejce DeWalt.
    • Rychlé dodání.

• rychle dodani
    • dobre ceny
    • autorizovany prodejce

Kolektiv Exkalibr.cz

• Jako vždy vše v pořádku

Reakce obchodu Exkalibr.cz

děkujeme za pravidelné nákupy v našem e-shopu. Jsme velmi vděční za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.

Super komunikace.

• Platba kartou

Objednáno,zaplaceno,doruceno

• Vše ok, rychlost

Kolektiv Exkalibr.cz

• Nabízené zboží na internetu nedostupné

Je nutno pravidelně aktualizovat nabídku na internetu, aby nedocházelo k tomu, že si zákazník objedná zboží, které je nedostupné.

Reakce obchodu Exkalibr.cz

Stavy našich vlastních skladů máme na e-shopu online. Kromě toho pro Vás na e-shopu zobrazujeme také dodavatelské sklady, které se aktualizují pravidelně několikrát denně (tj. tak často jak nám je dodavatel schopen zasílat data) a zde bohužel došlo k problému u vaši objednávky. Tj. na e-shopu jste viděl zboží, které dodavatel vyprodal, ale ještě nám tuto informaci nezaslal v datech. Obratem jsme Vás však o této skutečnosti informovali a snažili se nabídnout řešení.
    Mrzí nás tato vzniklá komplikace. Přijměte prosím naší omluvu.

Hezký den přeje
    Tým Exkalibr.cz