Informovanost a celkový výborný přístup
Reakce obchodu Exkalibr.cz
děkujeme za nákup v našem e-shopu. Jsme velmi vděční za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.
Kolektiv Exkalibr.cz -
- Vždy dobrý výběr a dobré ceny, nakupuji zde často a spokojenost.
Reakce obchodu Exkalibr.cz
děkujeme za pravidelné nákupy v našem e-shopu. Jsme velmi vděční za kladné hodnocení našich služeb a věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.
Kolektiv Exkalibr.cz -
Skvělá domluva, rychle reagují, snaží se najít řešení
Dobrý den, Petře,
- Rychlé doručení
- Široký výběr
- Výhodné ceny
Kolektiv Exkalibr.cz -
Zboží jsem objednala 29.10.2024 a do dnešního dne 17.11.2024 zboží stále nemám. Raději objednám jinde. Obchod mě velice zklamal.
Dobrý den, Lenko,
Bohužel došlo k několikerému opoždění dodávky od výrobce. O čemž Vás průběžně informujeme. Aktuální dodání nám výrobce potvrdil na zítřejší den (pondělí). Ihned po dodání Vám budeme zboží zasílat.
Mrzí nás tato situace a omlouváme se za komplikace.
Mějte hezký den
Tým Exkalibr.cz -
Velký výběr,zboží skladem
Kolektiv Exkalibr.cz -
dobré ceny a velká nabídka zboží
Kolektiv Exkalibr.cz -
Žádné problémy, všechno podle mého očekávání.
Dobrý den, Milane,
- Rychlost doručení
- Balení zásilky
Kolektiv Exkalibr.cz -
- Rychlé dodání, férová cena.
Dobrý den, Radku,
Kolektiv Exkalibr.cz -
Vše na 100% rychlost, kvalita.
- Rychlost dodani
Vše jak má být.
Kolektiv Exkalibr.cz -
Dlouhá doba vyřízení objednávky, faktura je vystavena několik dnů před doručením, tím se zkracuje záruční lhůta.
Reakce obchodu Exkalibr.cz
děkujeme za nákup v našem e-shopu.
Odeslání zboží se opozdilo o jeden den oproti plánu díky státnímu svátku.
Fakturu vystavujeme vždy při vyskladnění zboží, tj. v den odeslání. Zpravidla tedy zákazník obdrží zboží druhý den po odeslání. Ve vašem případě bylo zboží doručeno na výdejní místo dva dny po odeslání. Rozhodně to není z naší strany snaha zkracovat záruční dobu jak píšete. Zjednodušeně totiž z účetního hlediska je nutné vystavit daňový doklad již při vyskladnění zboží, nikoliv někdy v budoucnu.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na [email protected].
Hezký den přeje
- Rychlost, cena
- J
- Cena + Rychlost dodání
Kolektiv Exkalibr.cz -
Sehnal jsem potřebné zboží...
- Výhodná cena
Kolektiv Exkalibr.cz