• Rychlé odeslání

Rychlé a perfektní

Rychlé a bezproblémové jednání.

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za recenzi! Těší nás Vaše spokojenost s šíří našeho sortimentu i rychlostí dodávky. Přejeme pohodové a bezproblémové užívání zakoupeného produktu. Tým TRENDO

• Potreboval jsem v casove tisni drez rychle z duvodu blizici se montaze kuchyne. Perfektni a rychle jednani po telefonu, jeste ten den odeslano, a druhy den dodano. Maximalni spokojenost.

Super komunikace, rychla dohoda protoze zbozi meli skladem, a jeste rychlejsi odeslani zbozi, se slevou a s darkem.

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojeni a těšíme se na další nákup. Hezký den! Vaše TRENDO.

Vše perfektní, rychlá dodávka, zboží skvěle zabalené.

• Rychlost
    • Skladová dostupnost

Reakce obchodu Eshop Schock

Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí dodávky. Kladného doporučení našim dalším zákazníkům si velmi vážíme. Za tým TRENDO, Pavel.

• Velmi rychlé dodání
    • Super komunikace
    • Zboží dobře zabaleno

Velmi doporučuji, opravdu rychlé dodání a vyřízení objednávky.

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za Vaši recenzi a přejeme poklidné a bezproblémové užívání produktů SCHOCK. V případě jakýchkoliv problémů vzniklých v průběhu záruční doby, ale i po ní, se na nás neváhejte s důvěrou obrátit. Za TRENDO, Pavel Heřman

Velmi rychla dodavka za dobrou cenu

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojení a těšíme se na další nákup. Čekat na vás mohou třeba nové dárky u produktů, možná i nějaký ten slevový kupón :-). Hezký den! Vaše TRENDO.

• rychle a spolehlivé jednání

Reakce obchodu Eshop Schock

Zboží dodáno v pořádku, lhůta dodání výborná a dopravce velmi vstřícný.

Reakce obchodu Eshop Schock

• Potrebovala jsem poradit....velmi ochotny a vstricny personál.Komunikace na vybornou.Mohu jen doporucit.

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi za ocenění naší dobré komunikace. Pochvalu všem vyřídíme a už teď se těšíme na další spolupráci. Za tým TRENDO, Pavel.

vše proběhlo v pořádku.

Reakce obchodu Eshop Schock

Jsme rádi za Vaši spokojenost. Pořádek prý dělá přátele a my se toho snažíme držet. Děkujeme. Za TRENDO, Pavel.

• Doprava zdarma
    • Slevy
    • Komunikace z obchodem
    • Velký výběr

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za pochvalu námi poskytnutého servisu k objednávce. Vaše plná spokojenost je pro nás největší odměnou :-).
    Za TRENDO, Kája

rychlost, způsob dodání

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost je daná naší velkou skladovou zásobou. Když vidíte skladem, je to skutečně skladem. Proto jsou prodlevy v realizaci objednávek minimální. Ještě jednou díky. Za TRENDO, Pavel Heřman

• Zboží bylo na skladě a druhý den k vyzvednutí

Byla to pro nás záchrana:) všude byl dřez na objednávku a dostupnost více jak týden. Na tomto e-shopu mají hodně dřezů na skladě a byl druhý den k vyzvednutí přímo na prodejně v Pardubicích.

Reakce obchodu Eshop Schock

Rádi čteme, že vám naše služby dělají radost a přináší užitek. Na osobní odběry v případě urgentích dodávek nezapomínejte. Navíc je téměř vždy možné nabídnout nějakou alternativu. Za tým TRENDO, Pavel Heřman

• rychlé jednání

Reakce obchodu Eshop Schock

Víme o požadavcích na rychlé dodání a naše skladové zásoby se tomu snažíme přizpůsobit. Pokud vidíte u zboží dostupnost žlutou, kontaktujte nás a společně třaba vymyslíme adekvátní náhradu. Za TRENDO, Pavel Heřman

• Jsem spokojen

Reakce obchodu Eshop Schock

Vaše spokojenost ja naší prioritou. Děkujeme za hodnocení. TRENDO.

• Rychlost, perfektní komunikace

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za pochvalu komunikace. S každým dotazem se snažíme vypořádat k Vaší absolutní spokojeneosti. Dřezy Schock mají spoustu příběhů, proto se o nich mluví snadno. Za tým TRENDO, Pavel Heřman

• Rychlost dodání

Reakce obchodu Eshop Schock

Skladové položky dodáváme obratem. U společnosti Schock ale na dostupnosti dávejte pozor. Vozíme to přímo z Německa s délkou dodání obvykle 7-11 dní. Za recenzi děkujeme. Pavel Heřman, TRENDO.

• Rychlé vyřízení objednávky (expedice i doprava)

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme za zhodnocení dokončeného obchodu s naší společností. Děkujeme za doporučení pro další naše zákazníky. Za tým TRENDO, Pavel Heřman