• Rychlost
    • Tovar bol rozbalený

Batéria bola poškodená, poškrabaná.

Reakce obchodu Eshop Schock

Prodáváme pouze nové zboží, nikoli rozbalené, použité nebo poškozené. K poškození může dojít např. při dopravě. Každé poškození s námi řešte e-mailem nebo telefonicky, kdy vám sdělíme instrukce k řešení. Určitě si poškozené zboží nenechávejte. Komunikujte s námi otevřeně, ne anonymně přes recenze. To vám totiž nemůžeme pomoct. I přes nespokojenost děkujeme za 60%. Za tým TRENDO, Pavel Heřman

• nejsou flexibilní v komunikaci, dlouhé dodání

uváděné zboží nemají skladem, přesto že to uvádějí a termín dodání byl 10dní na místo 3dní.

Reakce obchodu Eshop Schock

Produkty společnosti SCHOCK objednáváme přímo od výrobce v Německu. Jde o zakázkové zboží, minimum celkové nabídky držíme skladem. Co objednáme v úterý, přijde v pátek, co objednáme ve čtvrtek, naskladníme další týden v úterý. Obvykle jsou zásoby v Německu dostačující a pokrývají naši poptávku a zásobování funguje bez problémů. K nejdelšímu dodání dochází, pokud zboží objednáte ve čtvrtek odpoledne, my potom v úterý, další pátek naskladníme a zákazník má zboží následující pondělí. Na pracovní dny je to poté 8 dní + víkend. Snažte se proto své nákupy produktů SCHOCK plánovat. Není to hned. Zákazníkovi se omlouváme a ostatním děkujeme za pochopení. Za tým TRENDO, Pavel Heřman

• cena
    • nedodržení termínu
    • zboží není skladem, přestože píší "běžně skladem"
    • komunikace nulová

Rozhodně nedoporučuji něco objednávat, tragédie!

• Eshop firmy Trendo s.r.o. (mají několik eshopů) nabízí zboží, které je údajně skladem, ve skutečnosti, ale není zboží ani vyrobeno!! Takže klamou spotřebitele a poškozují je. Rozhodně nedoporučuji po své vlastní zkušenosti nakupovat na těchto eshopech. Firma mi způsobila finanční škodu, kterou budu vymáhat.

NEDOPORUČUJI nakupovat na eshopech firmy Trendo s.r.o. Slibují zboží, které vůbec nemají a není ani vyrobeno (přitom mají u zboží napsáno, že je skladem). Svým podvodným jednáním a nekalými praktikami mně osobně způsobili velkou škodu, kterou budu po nich vymáhat.

Reakce obchodu Eshop Schock

Děkujeme, že jste si našel čas napsat tuto recenzi.
    Bohužel pokud nám výrobce německých dřezů Schock předá informace, že dřezy budou do expedičního dne vyrobeny, to jsou zpravidla cca 2 pracovní dny a budou v řádném termínu expedovány a následně v den expedice nás informují o poškození výrobní linky a termínu posunutí cca o týden, s tím nejsme schopni nic udělat, to se prostě může stát komukoliv a kdykoliv. O této situaci jste byl informován. V eshopu máme u produktu uvedeno „běžně skladem s termínem dodání 2-5 pracovních dnů“ což dodržujeme. U vaší objednávky by se bohužel díky neočekávané události termín dodání prodloužil na 11 pracovních dnů, za což se omlouváme. Ročně dodáme tisíce dřezů po celé ČR do druhého dne, ale ne každému jak vidět se lze zavděčit, i přes naší snahu se domluvit na nějaké alternativě. Následné vyhrožování právníky, kvůli opožděnému dodání dřezu, to mi přijde divné, až nelidské.
    Ještě jednou se moc omlouváme, za nedodržení termínu dodání o celých 6 pracovních dní, ale v našich silách to prostě v tomto případě jinak nešlo.

Aleš Hlaváček
    www.eshop-schock.cz