• Rychlé dodání

Nemám co vytknout, byla jsem velmi spokojena, zboží dorazilo třetí den od připsání platby, i přes to, že zboží bylo skladem pouze u dodavatele.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Rychlé dodání a kvalitní produkty za super cenu

Produkt zabalený v obrovské krabici, ale to je detail.

• Nejlepší cena na trhu + rychlost dodání

Příjemné jednání rychlé dodání.

• Rychlé dodání, komunikace

Rychlost doručení, vše OK.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Velký vběr
    • Levnější ceny
    • Skladem na webu ale dodací lhůta přes 14dní

Vyhověli mému doplňkovému přání. Telefonicky se mnou spojili, ale má práce přes den neumožňuje reagovat.
    Emailová komunikace nic moc. Uhradila jsem online zboží při objednávce, které bylo na webu skladem- tedy dodání do 3dnů. Ale dodací lhůta přesáhla 10dní.

• Naprostá spokojenost. Volali že pro balení došlo k poškození produktu ale hned druhý den bylo zboží doručeno.

• Rychle doručení:)
    • Krabice ve které byl kocarek byli hodně rozbité

Kočárek dorazil za 2 dny a v pořádku

• rychle odeslani
    • doruceno jako bussines balik
    • navod k jinemu zbozi
    • navod v jinem nez ceskem jazyce

Zbozi bylo hned nasledujici den u nas. Bohuzel jako firemni balik, takze zadne prubezne zpravy, zniceho nic u domu a vola ze ma balik. Pravdou je ze od eshopu jsem den predem dostal email o odeslani zasilky. Kazdopadne hodne me rozladilo kdyz jsem hledal navod. Navod pouze v polstine a anglictine. Coz bych pominul, kdyby alespon obrazky v navodu odpovidali typu postylky. No slozeno bez navodu za pomoci youtube, kde jedinym problemem byla posuvna bocnice, kdy mi chvili trvalo nez jsem dosel k tomu ze ji mam otocenou takze jsem vodorovne otocil bocnici a uz jse vse vporadku. Super je te to je drevo. Plastova ochrana se mi take libi. Ocekavam ze od tohoto prodejce koupim i dalsi veci.

• Rychlé odeslání

Lze platit pouze převodem nikoli přes platební bránu

Zadala jsem dvě adresy; 1. fakturační, 2. doručovací - po mém závěrečném potvrzení se objevily obě adresy stejné, řekla jsem si nu což, o tu fakturační mi moc nejde, přežiju to. Jaké však bylo překvapení, když volal kurýr a sháněl mě na původně zadané fakturační adrese!!!! A v přiložené faktuře bylo moje i manželovo jméno a doručivací adresa. Takže vše špatně. DOPORUČUJI OBCHODU SE ZAMĚŘIT NA TUTO PROBLEMATIKU, značně mi ztížil převzetí!

• Rychlost
    • Sortiment
    • I kamenne prodejny

• Rychlost vyřízení objednávky i dodání.

Jeden den objednáno, druhý den doručeno.

• Rychlé dodání zboží
    • Výborná komunikace obchodu
    • Zboží nepřišlo v originálním balení
    • Zboží jevilo známky vystaveného kusu

Zákazník by mohl být upozorněn, že zboží nedostane v originálním balení, nebo že dostane vystavený kus.
    Prý se jedná o předprodejní servis...

Při objednání kočárku došla objednávka hned druhý den. Naprostá spokojenost!

Rychlé dodání, výborná komunikace.

• Rychle doruceni

Byla jsem velmi spokojená.

Zcela bezproblémový nákup a rychlé vyřízení mé pbjednávky.