- Vše bez problémů a rychle vyřízeno
- Rychlá doprava
- Všecko bez problémů
- Vše v pořádku, rychlé dodání
- Rychlé doručení
- Dobrá komunikace
- Velký výběr
- Možnost prohlédnout si zboží i přímo na prodejně
Kočárek jsme od tohoto obchodu již měli před 6 lety na dceru a vychvalovali jsme ho, proto jsme se rozhodli znovu zde nakoupit i pro druhé miminko.
- rychlost odeslání
Vše OK
Obchod sice poslal jiný vzor přebalovací podložky, ale po reklamaci ihned zatelefonovali a situaci řešili k oboustranné spokojenosti.
- Na eshopu u zboží uvedena doba dodání 3-5 dní.... Objednáno 6.10., 9.10. email s oznámením o tom, že kočárek je ve výrobě a předpokládané doručení je 19.10.... spíše by mělo být u zboží, které není skladem, uvedeno, že je to zboží na zakázku a ne určitá doba dodání, kdyz vlastně ve skutečnosti zboží skladem není. Je to klamání zákazníka a nepůsobí to na eshop příliš důvěryhodným dojmem. Nevím, jestli bych příště objednala něco dalšího z tohoto eshopu.
Obsluhující na prodejně dle mého názoru "neví o čem mluví"..... nezkušené a když chtěl člověk vědět něco bližšího o kočárku nebo jeho doručení atd, tak mě odkázali na "zkušenějšího vedoucího", který ale ovšem nebyl k dispozici, až za dva dny. To je podle mě velké mínus - prodávající by takové základní informace měl znát. Když už mi o kočárku něco řekli, tak si předtím otevřeli eshop a info četli odtud - to už jsem dávno měla přečtené sama.
Reakce obchodu eshop.kocarkyvav.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za názor.
- Nejlepší cena
- Objednávka byla obratem vyřízena a odeslána
- Bleskové doručení domů, kočárek sbad hezčí než na fotkách a zatím jsem nenarazila na jeho jedinou chybu
- Rychlost dodání
- Výběr
- Ceny
- Rychlost a meli skladem, jak psali
- velmi odborný personál, který dokáže poradit
Profesionální přístup, erudovaná paní prodavačka. Vše vysvětleno, ukázáno, otázky zodpovězeny.
- Velmi milá komunikace
- Rychlé odeslání objednávky
- Rychlé jednání a ochotný personál, který pomohl s výběrem
S obchodem jsme velice spokojená. Vyjdou zákazníkovi ve všem vstříc, když není zboží na skladě snaží se nahradit podobným. Nemohu nic vytknout
- Velký výběr
- Příznivé ceny
- Rychlost vyřízení
Objednala jsem kočárek, který byl skladem u dodavatele, s doručením 3-5 dní. Zboží přišlo 3. den od objednání, dobře zabalené. Nemám co vytknout, určitě můžu doporučit.