• Dostupnost,parkování a pokud už tam jste,tak nakoupíte i nad objednané zboží...prostě snaží se poradit a vyhovět .

Reakce obchodu Eneshop.cz

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a 100% hodnocení, které nás potěšilo a dodalo nám chuť do další práce :-)

Jsme moc rádi, že jste byl(a) s nákupem u nás spokojen(a) a budeme se těšit na vaše další objednávky.

• super eshop
    • široký sortiment

jednoznačně doporučuji

Reakce obchodu Eneshop.cz

Děkujeme za vaši milou zpětnou vazbu a 100% hodnocení, které nás potěšilo a dodalo nám chuť do další práce :-)

Rychlá reakce

+ komunikace, rychlé dodání

www.ENESHOP.CZ - spolehlivý dodavatel kvalitních baterií a svítilen

• Velmi rychlé vyřízení objednávky, ochota poradit s výběrem zboží

www.ENESHOP.CZ - spolehlivý dodavatel kvalitních baterií a svítilen

• rychlé, přehledný web, rozumné ceny

nezaregistroval jsem žádnou

Velmi rychlé dodání

• Rychlost

Nic

rychlé dodání

• Slušná cena
    • Rychlé dodání
    • Snad by stálo za úvahu trochu pečlivější zabalení

Reakce obchodu Eneshop.cz

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a hodnocení.

www.ENESHOP.CZ - spolehlivý dodavatel kvalitních baterií a svítilen

• Rychlost dodání produktu.

Žádné.

• Kvalitně zabaleno
    • Příznivé ceny

• Funguje
    • Nic

www.ENESHOP.CZ - spolehlivý dodavatel kvalitních baterií a svítilen

Vše v pořádku obchod proběhl jak má

www.ENESHOP.CZ - spolehlivý dodavatel kvalitních baterií a svítilen

Perfektně zabalené, brzké doručení, super.
    Žádné mínus.

www.ENESHOP.CZ - spolehlivý dodavatel kvalitních baterií a svítilen

• Rozsáhlý výběr tónů, snadné spárování, super bezdrátový dosah, naprostá spokojenost.
    • Žádné nevýhody jsem neobjevil.

Všechno OK

Velká spokojenost