- Předražený výrobek.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- ačkoli přišla výzva k vyzvednutí, že je připraveno na skladě, když jsem přijel, neměli to tam...musel jsem tam jet znovu, což mi stálo čas a peníze, možná přijde i pokuta ze zbytečné cesty
když uz něco nabízím, je dobre to mít možnost sehnat ....
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, zboží bylo v systému uvedené jako skladem ale fyzicky tomu tak nebylo. Omlouváme se za chybu.
Objednal jsem olejovou vanu na Audi A4 B7 1,8T - schválně jsem objednával přímo na tento vůz, protože většina věcí není shodná s ostatními vozy stejné koncernové řady. Přišla mi však klasicky vana z modelů Passat, Superb. Ta sice sedí přírubou na motor, ale chybí na ní nálitky pro přední držák motoru.
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, omlouváme se, ale s dohledáváním dílů na konkrétní vůz může být někdy problém data pro dohledání dílu máme z TecDoc. Katalog TecDoc, vyvijí TecAlliance GmbH sídlící v Německu. V katalogu, tak můžete najít gramatické chyby v názvech kategorií nebo i produktů, správné přiřazení dílů k modelům si zadává výrobce dílu a nemáme možnost to ovlivnit. Nepoužité zboží můžete do 14 dnů vrátit.
Ještě jednou se omlouváme -
- Ani po třech týdnech zboží nedorazilo, ani zpráva či omluva. Objednávku jsem zrušil.
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, zboží bylo v systému uvedené jako skladem ale fyzicky tomu tak nebylo, následně se nám ho nepovedlo sehnat.
Omlouváme se za chybu. -
- kokotizmus
objednaval som na slovensko za 600korun ceskych a v zasielkovni odomna pytali 350€ volal som na 2 cisla pisal maili kazdy na mna jebal!
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, omlouvám se chyba vznikla špatným převodem na Euro.
Objednávka stornována, peníze ani po třech týdnech zpět nedorazily a komunikace skoro žádná.
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, tento zákazník si objednal zboží u kterého byl status není skladem, poptali jsme zboží u několika dodavatelů ale bohužel se nám ho nepodařilo sehnat. Peníze byli poté ihned vráceny.
Omlouváme se -
Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.
Zboží došlo, ale manuál k němu byl od něčeho jiného. Při telefonickém dotazu mi bylo přislíbeno zaslání manuálu poštou ještě tentýž den, ale ani po týdnu nikde nic.
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, kompletní manuál a schéma zapojení je ke stažení přímo u produktu na našem e-shopu.
Omlouváme se mělo být součástí dodávky. -
- Obchod mi dodal ůplně jiné žárovky než jsem si objednal a tvrdili mi, že je to to samé ( úplně jiné balení a o rok kratší uváděná životnost na balení)
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, žárovky byli dodány přesně dle objednačího čísla které bylo v objednávce "OS 64210 ULT-HCB" ale i tak se omlouváme.
- Nemám rád eshop který má zvýrazněnu cenu bez DPH a s DPH takřka neviditelnou. Naletěl jsem.
Reakce obchodu Elán car
Dobrý den, náš shop je především určen registrovaným velkoobchodním partnerům proto je zvýrazněna cena bez DPH, cena s DPH je posílána do všech srovnávačů a je u každého produktu uvedena a nijak jí neschováváme, stačí se jen pozorně dívat. V rekapitulaci a potvrzení objednávky jsou také uvedeny všechny podrobnosti o ceně. Mrzí nás že to berete jako podvod. Jestli s cenou nesouhlasíte, můžete zboží kdykoliv vrátit.
Hezký den Vám přeje Elán car -
Zboží, které mělo datum spotřeby 28 měsíců, bylo z konce roku 2016, takže prakticky prošlé. Na spotřebu zůstaly pouze 2 měsíce z 28 celkových. To se mně nelíbí, zvláště, když nebylo skladem a čekal jsem na naskladnění.
Ještě jednou se omlouváme Elán car -
- Nepředáno k přepravě, po telefonické urgenci hned vyřešeno
- Nepředáno k přepravě, po mailové urgenci nevyřešeno nic
- Zboží - Tekuté řetězy, datum výroby 01/2017, tj. 2 roky z 3 leté expirace již vyčerpány
Zásilka nebyla předána k přepravě, řešila jsem mailem s p. R.P., ten to neprověřil a odkazoval na Zásilkovnu. Zásilkovna to vůbec nedostala, na to p. R.P. už nereagoval. Na telefonickou urgenci (asi pan M.) se během 5 minut vyřešilo vše a druhý den byla zásilka na cestě. Chyba se stát samozřejmě může, ale záleží, jak jí kdo řeší....Dávám 1 hvězdičku pro pana M., za příjemné a rychlé vyřízení problému.
Reakce obchodu Elán car
Děkujeme za recenzi a omlouváme se. Tekuté řetězy nám dodavatel dodal již s touto expirací. V případě zájmu můžete zboží vrátit a bude Vám vrácena částka i s poštovným. Pan R.P. se také omlouvá přislíbil že už se to nebude opakovat.
Ještě jednou se omlouváme Elán car -
- Nulová komunikace prodejce, přijde vám info jen, že obdrželi objednávku. O zpracování či odeslání žádné info. A když jim napíšete email, vůbec vám neodpoví.
Reakce obchodu Elán car
Děkujeme za recenzi a omlouváme se. Informace o průběhu objednávky se odesílají automaticky, prověříme proč se tak nestalo.
Ještě jednou se omlouváme Elán car