- Produkty jsou dobre
- Nektere produkty maji od partneru a dodaci lhuta je dlouha
Reakce obchodu EcoRevolution
omlouváme se za prodlevu. Vše až na jednu položku máme naskladněno a připraveno. Do 2 dní bude doskladněno.
S pozdravem EcoRevolution. -
Super výběr, ale bohužel inzerují věci, které nedoručí ani za 3 týdny. Nabídnuto rozdělení objednávky, ale člověk něco objednáva, kdyz to potřebuje, že ano...
Reakce obchodu EcoRevolution
vidíme, že domluva probíhá se zákaznickou podporou a mimo dvou položek byla objednávka odeslána.
děkujeme -
Zboží objednání 20.7., stále nedorazilo.
Reakce obchodu EcoRevolution
máte pravdu. U daného produktu máme připraveny 2x položky a dvě položky chybí a ověřujeme, kde se stala chyba. -
obchod doporučuji,ale eco role papírové uterky jim trvá dlouho než je pošlou,protože se stěhují i tak jim to trvádlouho mám zaplacené eco uterky,ale pro stěhování ještě nedorazily
Jsem spokojená.
Reakce obchodu EcoRevolution
děkujeme a budeme se těšit na další objednávku.
Tým EcoRevolution -
Zboží skladem, ale expedice trvá déle než 14 dní. Na dotaz, kdy bude zboží odesláno, mi odpověděl automat, že toho mají moc a odpoví mi za 5 dní.
Reakce obchodu EcoRevolution
za prodlevu se velmi omlouváme. V systému vidím, že jste v komunikaci s naši zákaznickou podporou. -
- Zadny vyhody, po 12 dnech z ozi nedoruceno, ani zadne info podane o objednavce.
Zbozi nebylo doruceno, objednavku jsme sami zrusili.
Reakce obchodu EcoRevolution
za toto nedorozumění se omlouváme. POkud máte zájem ještě o daný produkt, tak nám prosím napište na [email protected] a dáme Vám k objednávce hodnotný dárek jako omluvu.
děkujeme
- Vyber
Super. Doruceno do druheho dne.
Reakce obchodu EcoRevolution
Děkujeme a jsem rádi, že byla spokojenost
Marné dlouhé čekání.Nikdy více
- Objednala jsem si zboží, ale produkt nikdy nedorazil.
Dobrý den, paní Janečková,
vidím, že je objednávka ve stavu odesláno a veškeré informace vč. čísla dopravce máte v emailu.
děkujeme -
- Jak je možné, že tenhle obchod stále existuje? Když má tolik stížností? Objednávka mi byla zrušena, na e-mailu neodpovídají
Reakce obchodu EcoRevolution
objednávka byla stornována systémem, protože se nepropsala platba přes benefitný systém, který jste zvolila.
Zkuste prosím ověřit, že máte dostatek kreditů. -
The store doesn’t provide invoice, estimated date for delivery or anything. They just get your money and send you an email saying that they don’t know when the product will be delivered. I wrote them back and got no answer :(
- Zboží jsem objednala před 12 dny a stàle my nedošlo. Telefon nikdo nebere.
Zboží jsem zaplatila a dosud mi nedošlo.
Dobrý den, paní Blankov,
objednávka byla odeslána. Za prodlevu se omlouváme, ale jedná se o ruční výrobu a produkt nebyl skladem. Věříme, že budeme spokojená. -
- zboží nedorazilo, obchod nekontaktní
Zboží ani po 3 týdnech nedorazilo, obchod nekontaktní. Velmi nedoporučuji !
Dobrý den, Martino,
vidíme, že objednávka byla v pořádku doručena. Za to nepatrné prodlení se omlouváme. -
- totální nekomunikace
- ignorování vaší snahy se spojit
Objednala a zaplatila jsem zboží 20.6.2026 a dodnes (7.7.2026) jsem ho neobdržela. Komunikace s obchodem je jednostranná z mé strany, ani na moje telefonáty ani na maily nereaguje jinak než robotem, takže to beru tak, že robot Ecorevolution.cz si ze mě dělá legraci. Já se moc nebavím. A nikomu bych nedoporučovala v tomto obchodě nakupovat. V následujících hodnoceních bych šla do záporných hodnot, což bohužel neumožňujete. Moje půlhvězdička naskočila nechtě a nepodařilo se mi jí smazat.
Reakce obchodu EcoRevolution
moc nás to mrzí, ale vidíme, že objednávka byla již v pořádku doručena. Některé produkty jsou ruční výroby a nebyla dostatečně velká skladová zásoba. -
Skvělý produkt, rychle dodání.
Děkujeme
- Zboží neni!
dobrý den,
omlouváme se za prodlevu. Dle systému vidíme, že zboží je na cestě.
- Špatná komunikace
- Není možné se tam dovolat
- Na emaily odpovídají se zpožděním 5 dnů
Reakce obchodu EcoRevolution
omlouváme se za prodlevu, kterou uvádíme i v emailu. Stěhovali jsme se do nových skladů a celé období se protáhlo. Vidím, že objednávka byla již vyřešena. -
Již 17ctý pracovní den mám objednané zboží a ještě nepřišlo!!!!!
Reakce obchodu EcoRevolution
omlouváme se a zboží bylo označeno, že je skladem u partnera, kde je delší dodání, ale určitě by to nemělo trvat, tak dlouho. Ale vidíme, že objednávka byla již v pořádku doručena. -
- Zboží evidentně není skladem ani dostupné za dobu, kterou obchod uvádí
- Na zprávy nikdo neodpověděl
- Dodací lhůta byla ve skutečnosti 3 týdny
Zboží mi bylo doručeno po 3 týdnech, kdy už jsem si vše musela sehnat jinde. Na žádost o zrušení objednávky nikdo nereagoval. Byl to můj poslední nákup v tomto obchodě.