Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost
    • ceny
    • široký výběr

• Milá a bezproblémová komunikace
    • Dárek v balíku navíc, co potěšil (řepový těstoviny)
    • Je moc super, že na e-shopu je široký výběr zboží, ale často je skladem u dodavatele, což může znamenat zdržení dodání objednávky třeba o týden, necelé dva týdny a to v některých případech je poměrně dost.

• ceny
    • komunikace

Moc děkuji vše ok

Jsem velmi spokojena

Super obchod, ktery si zamilujete

• Nedodržují termín dodání jenom slibují

Reakce obchodu EcoRevolution

dovolujeme si Vás touto cestou informovat, že jsme pro Vás již vyexpedovali část Vaší objednávky a poslední chybějící položku, která se zdržela přímo u výrobce Vám zašleme hned jakmile ji obdržíme.

Věřím, že se nám podaří vše dořešit k Vaší plné spokojenosti a děkujeme Vám za Vaši objednávku.

EcoRevolution.cz

• Vysoka kvalita
    • Nizke ceny

Super obchod s krasnymi produkty za skvele ceny a to hlavne drogerie. Kosmetiku jsem jeste nezkousela, ale vyzkousim.

Přestože u produktů bylo uvedeno "skladem", některé položky byly buď v menším množství nebo nebyly vůbec. Přišel mi jen informativní e-mail, ale nespecifikoval, o které položky se jedná. Musela jsem se sama spojit s obchodem (telefonicky horor, 3x 15 min na čekačce). Víc než polovina zboží nebyla skladem, náhradu nemohli nabídnout. Vše trvalo, zboží nakonec přišlo asi za 15 dnů.

Reakce obchodu EcoRevolution

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a přijměte, prosím, naši omluvu za delší zpracování Vaší objednávky z důvodu technické chyby na naší straně.

Děkujeme za pochopení a především za Vaši objednávku.

S pozdravem,
    Tým EcoRevolution.cz

Rychlé dodání vyhovující ceny nabízených produktů

Kvalitní eko zboží

• Velký výběr kvalitního zboží
    • České produkty
    • Ekologické balení

Vse super

Rychlé vyřízení objednávky, bezproblémová komunikace.

velká nabídka, krásné zboží, rychlost transakce - spokojenost

Velmi ochotné paní na klientském centru- vstřícné, ochotné pomoci. Děkuji:-)
    Dodávka mírně zpožděná, ale vše vzorně komunikované.

• Ceny
    • Hodne velka nabidka

Naprosta spokojenost

• Zboží přišlo velmi rychle
    • zboží bylo velmi dobře zabalené
    • jeden produkt měl dobu spotřeby BB 10/2024 a druhý 11/2024, jednalo se o zimní balzámy na obličej pro děti, v mém případě pro roční dítě, takže nepoužitelné.

Uvidíme, jak se obchod zachová při reklamaci produktů, nicméně to nebyla zkušenost, jakou bych si při prvním nákupu přála. Toto se mi ještě nikde nestalo a ani by mě nenapadlo, že by se to mohlo stát, čekala bych, že se doba spotřeby před odesláním kontroluje, případně, že je zboží na stránkach označeno jako zboží prošlé, případně s krátkou dobou trvanlivosti. Mít tyto informace, produkty bych pro dítě nezakoupila, ani kdyby byly za zlomek běžné ceny. Velké zklamání.

Reakce obchodu EcoRevolution

děkujeme Vám za Vaši informaci na základě které jsme s Vámi telefonicky hovořili a domluvili se s na vrácení zaplacené částky ve zrychleném režimu.

Věřím, že se nám podařilo vše dořešit k Vaší plné spokojenosti a prosím přijměte naši omluvu za případné komplikace.

S pozdravem,
    Tým EcoRevolution.cz

• Ceny

Velka spokojenost

Trochu jsem místo výdeje hledal, ale nakonec našel