Toto byl můj první nákup bohužel neobdržela jsem to co jsem si objednala. Objednávka zněla DVD kolekce Lví král toto bylo také vyfakturováno poslali jste však kolekci DVD Madagaskar.
- Po 12 dnech zboží nemám.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Bohužel byla při objednávce zadaná platba předem a do dnešního dne platba nedorazila a právě z tohoto důvodu se zboží ještě neodeslalo.
DVDpremiery.cz -
- Máte špatného dovozce PPL, tedy měli byste ho upozornit, jak se zachází se zbožím, které převáží, zvláště pokud je zásilka označena jako křehké.(Přišel mi totálně rozsekaný plastový obal a CD rozházený). Vracet nic nebudu a to jen s toho důvodu, že to mám jako vánoční dárek a nemám na to čas. Pokud si něco objednám, čekám, že to přijde v pořádku.
Už si nic od vás neobjednám, dokud nevyměníte řidiče PPL.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Stížnost na řidiče se určitě přepošle na PPL. V kompetenci obchodu není vyměňovat řidiče. Toto je v kompetenci PPL. Bohužel třetí strana jako přepravce velmi často poškozuje dobré jméno obchodu. S tímto nešvarem se potýkají všichni co prodáváme po internetu.
DVDpremiery.cz -
- obaly na dvd byly popraskane
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Samozřejmě se poškozené zboží ihned vymění. Tak maximálně do několika dnů bude odeslané nové zboží.
DVDpremiery.cz -
- zboží nekvalitní - DVD se nadají přehrávat, chybná data, pravděpodobně se jedná o kopírovaná DVD
Pokud se chcete opravdu na filmy podívat, nekupujte je v tomto obchodě.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
V žádném případě s tímto nesouhlasím. Garantuji originální původ všech filmů ve svém obchodě a vše je nakupováno od místních distributorů nebo prodejců.
Může se však stát, že některé filmy nejdou přehrát, protože může jít o výrobní vadu. Toto se stává u všech filmů (DVD i BLU-RAY filmů) a nerozhoduje ani cena výrobku.
Stačí jen zavolat ke mně do obchodu a vše bude rychle a bez problému vyřízeno a vyměněné.
DVDpremiery.cz
P.S. Ještě dnes bude nové zboží odeslané zákazníkovi. -
- ?
- vyzvednutí zásilek
Komunikace obchodu absolutně žádná a dál se nechci vyjadřovat, můj názor by byl i dost negativně ovlivněný osobou při vyzvedání zásilky na Florenci ! Fakt luxus :-((
- Nikde jinde jsem nenašel jiný obchod.
- Na stránkách internetu jsem si objednal seriály Dexter. Byl k dodání skoro ihned. Objednal jsem si je 31.12.2012. Nyní čtu na stránkách , že bude dostupný až po 16.1.2013. Mohli jste dát vědět.
Zatím jsem bez názoru, ještě jsem objednávku od Vás nedostal.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Se zákazníkem jsem se již spojil a vysvětlil kde je problém proč to ještě nebylo dodané. Každý rok mají 2 největší distribuitoři u nás (Magic Box a Bontonfilm) až do poloviny ledna zavřené sklady. A z tohoto důvodu jsou posunuté dodací termíny. U výrobku je dostupnost titulu vždy napsaná. Od 16.1. už to bude vše fungovat bez problémů každý týden.
DVDpremiery.cz -
- V tomto případě, měl poždované zboží skladem a bylo možné ho získat včas.
- Účtují si poplatek za osobní odběr.
Nákup se maličko zamotal, vzhledem k předvánočnímu přetížení, ale obchod velice dobře zakomunikoval a vše se stihlo, přestože doba dodání byla kvůli tomu trochu delší. Co ale nesnáším a kvůli čemu již tento obchod nevyužiji, budu-li mít jinou možnost, je poplatek za osobní odběr. Co je to za módu? Naštěstí jsou ještě obchody, které tento mor nepostihl:-(((
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
V této recenzi odpovím na nenáviděné poplatky. Využíváme externí síť odběrných výdejen dvou firem a to zasilkovna.cz a ulozenka.cz. Obě tyto firmy si za každý balík a to bez ohledu na velikost nebo cenu účtují od 35-45 kč bez DPH. Ceníky těchto dvou firem jsou veřejně přístupné na jejich webových stránkách. Opravdu není možné při takto nízkých maržích a cenách co jsou v tomto filmovém průmyslu každou objednávku dotovat touto částkou. Osobní odběry v Praze jsou například na Praze 4 na Praze 9 již od 500 kč zdarma. Ostatní odběry jsou od 1.000 kč zdarma. A díky těmto firmám můžu nabízet tolik výdejních poboček. Až budeme mít svůj vlastní osobní odběr, tak nebude problém tento poplatek neúčtovat. Ale určitě se nikdy nestane, že bychom měli tak rozsáhlou síť jako máme teď a bylo by to vše zdarma. Vy jste udělal objednávku za 176 kč a tam byl účtovaný poplatek 29 kč. Samozřejmě tento poplatek nepokryje poplatek od ulozenky.cz a je ze strany DVDpremiery.cz ještě dotovaný z ceny zakoupeného DVD.
DVDpremiery.cz nežijí z poplatků za osobní odběry. Jen to účtujeme, protože to účtují i z té druhé strany a zdarma to jde až od určité částky.
- široký výběr
- chybné informace
- dlouhá doba pro nápravu
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Reklamace se ze zákona mají vyřídit maximálně do 30 dnů od doručení reklamovaného výrobku jinak se automaticky vrací peníze. Během roku reklamce vyřizuji od 2-7 dnů od doručení pokud mám to zboží skladem. Peníze se také bez jakýkoliv problémů včas vrací na účet. Jen teď za posledních 14 dnů se to mohlo zpozdit z důvodu předvánočních nákupů. Reklamace jsou ve skladu na určeném místě a o tomto víkendu se budou všechny vyřizovat. Na tuto recenzi nemohu konkrétněji odpovědět, protože neznám číslo objednávky.
Přeji všem hezké vánoce.
DVDpremiery.cz -
- DVD z tohoto obchodu jsou levná, proto jsem zde nakupovala.
- Nekvalitní zboží
Už bych v tomto obchodě nenakoupila, nestěžuji si na služby, dodací lhůtu apod., ale koupila jsem 10x DVD a jdou z toho dvě, ostátní jsou prázdná.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Pravděpodobně ta chyba vznikla při kompletaci kolekce ve výrobě. Samozřejmě není problém toto zboží reklamovat a já Vám pošlu to chybějí (poškozené) zboží. V tomto oboru nejsou reklamace žádný problém. Stačí zavolat na mé telefonní číslo (777665212) nebo napsat email do obchodu a vše bude hned vyřešené.
- žádnou
- 19.11.2012 jsem objednal,proběhl pouze jeden telefonický rozhovor /23.11/ s informací,že DVD bude do 30.11.2012 a nic.
bez komentáře
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Ano.Proběhl hovor s informací o dodání zboží 30.11. a dnes 30.11. bude v odpoledních hodinách zboží na místě, neboť včera večer dorazilo. Vůbec nevidím na tomto postupu z mé strany nic špatného.
Hezký den.
DVDpremiery.cz -
- žiadne máte to úplne neprehladne a ste nespoľahlivý!!!!!
- Neprehľadnosť a neschopnosť plus zlá komunikácia!!!!
Nekupujte radšej nič a nezabijete zbytočne čas s výberom a objednaukou ktorú aj tak nedostanete zrejme nikdy!!!
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Zásilka byla z obchodu vyskladněna v termínu, ale na straně Slovenské pošty došlo ke chybě a zákazník nebyl do dnešního dne vyzván k vyzvednutí své objednávky. Tento problém byl okamžitě vyřešený a zákazník byl o stavu své objednávky informován.
Pokud by byl jakýkoliv dotaz ohledně doručení, tak není problém nás kontaktovat na telefonu (777665212) nebo emailu ([email protected]) a vše se hned vyřeší.
- dobré ceny
- osobní odběr
- nemá přehled o svém zboží
Chtěl jsem jako dárek DVD(TV seriál) v plechovém balení i za vyšší cenu.Vyšší cena souhlasila, balení ale nikoliv, bylo jen papírové.Když jsem na to poukázal,ze strany obchodu byly jen samé výmluvy a žádná ochota k nápravě,třeba jen snížením ceny.Už zde nenakoupím.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Zákaznikovi byla hned nabídnuta možnost vrácení peněz, ale to on odmítnul. Nakonec jsem se ještě dnes s ním domluvil na jiném řešení této nepříjemné situace.
DVDpremiery.cz -
- Nelze pokazit výrobek, protože ani nedorazí
- Zboží zaplatíte, ale už jej neuvidíte
K.O.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Problém je ve výrobku co dodavatel neměl delší dobu skladem a ještě se měnil datum expedice na náš sklad. Se zákazníkem jsem se po telefonu domluvil a v pátek až zboží dorazí na sklad, bude expedováno. Chyba obchodu byla v komunikaci a za to se omlouvám.
DVDpremiery.cz -
Nejsem spokojená se zabalením DVD. Byly dané pouze v krabici, tudíž při dopravě byl u dvou obal zevnitř poškozen a DVD v něm špatně drží, ale na funkci to nemá naštěstí vliv.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Zákazník si objednal 4 kusy DVD v klasických krabičkách. Tuto objednávku nelze přepravit jinak než ve speciální krabici která k tomu byla určená. Samozřejmě je tu garance z naší strany poškozený výrobek vrátit a bude vyměněný. A také se dá poškozená zásilka reklamovat i u přepravce.
Ve všech těchto případech není problém se obrátit emailem nebo telefonicky na náš obchod a vše bude ke spokojenosti obou stran vyřešeno.
- Zadne...
- Cekam na dodani temer mesic...(informace, ze zbozi bude 24.10. az 26.10. je pro dalsi obchodovani neakceptovatelne.
Kupujte tam, kde doba dodani je max 10 dni.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Zákazník chtěl poslat objednávku jako kompletní, ale bohužel přehlédnul jeden titul s dostupností okolo 24.10. (Avatar BD). Se zákazníkem jsem se telefonicky spojil a vše bylo hned vysvětleno a objednávka je rozdělena na dvě části.
DVDpremiery.cz -
pokud se rozhodnete pro osobní odběr, pohlídejet si, aby to neposlali na Aljašku.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Pokud bych věděl číslo objednávky, mohl bych se na to podívat kde se stala chyba.
DVDpremiery.cz -
- zbozi nejen ze nedorazilo ale ani mne nikdo nekontaktoval kdy se tak stane
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Objednávka je na výdejním místě připravená již od 22.8. pod číslem: 201204532. Je tam navíc ještě prodloužení do 14.9. Stačí si ji vyzvednout. Chyba není na straně obchodu, ale na straně firmy Zasilkovna.cz.
DVDpremiery.cz -
Poslali místo řádného DVD špinavý a poškrábaný shit. Ale dobře mi tak, mám si líp vybírat, kde nakoupím. Za těch pár korun užitečná zkušenost stojí.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Se zákazníkem byl v rámci reklamace tento problém vyřešený a do 3-4 dnů bude zaslaný nový výrobek.
Rychlost,pohodlnost