- velký výběr zboží a slušné ceny
- u některých DVD nebyly napsány názvy dílů abych se mohla lépe zorientovat
doporučuji
- Téměř žádné.
- Je oproti konkurenci dražší a není dostupný.
Žádné informace, nedoporučuji.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Produkt co jste si objednal měl datum vydání 16/11 a tento se také objednávka měla expedovat na zvolené výdejní místo. Ale vy jste tento den objednávku sám zrušil z důvodu lepší ceny v jiném obchodě.
DVD-PREMIERY.CZ -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Nakoupila jsem v tomto obchodu sadu DVD Rychle a zběsile. DVD se sekají, někde dokonce chybí i část filmu, proto obchod nedoporučuji.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Tato nepříjemná událost se řeší reklamací. Obchod disky nevyrábí. V rámci reklamace samozřejmě dojde k výměně produktu. Tohle se někdy stát může. To nelze vyloučit. Bylo by fajn kdyby vše fungovalo vždy na 100% po celý rok.
DVD-PREMIERY.CZ -
- mají tam zmatek, v jednom případě jsem objednal DVD jako předobjednávku, kterou odsouhlasili a když DVD vyšlo, napsali ,že je vyprodané.
obchod s nedostatky
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, pane Skalický. Vložil jste do košíku BLU-RAY médium a skutečně bylo v ten moment vyprodané, protože si ho někdo těsně před vámi objednal. Tuto skutečnost jsem Vám telefonicky oznámil, ale vy jste mi do telefonu tvrdil, že o žádné takové objednávce nevíte a chtěl jste objednat DVD. Z tohoto důvodu jsem považoval objednávku za zrušenou.
DVD-PREMIERY.CZ -
Obrazek k danemu titulu neodpovidal.Objednal jsem v domneni ze kupuji co je nafoceno...prisel shit....baleni jine popis jiny ..... u nich uz NIKDY NIC....
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Tak zde muselo dojít k omylu, protože výrobek co jste si objednal plně odpovídá obrázku na shopu. osobně jsem to skenoval přímo z výrobku.
DVD-PREMIERY.CZ -
- Distribuce zboží v poškozených obalech, nebo nedostatečné balení pro přepravu. Podle charakteru poškození je pravděpodobnější varianta distribuce DVD v poškozených krabičkách (ze 4 kusů 4 poškozené!!!).
Za vším hledej člověka...příště koupím jinde.Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, jako majitel obchodu se samozřejmě za tuto nepříjemnost omlouvám, ale z obchodu bylo vše expedované v pořádku. Pokud by zde bylo poškození uvnitř balení, tak to obchod těžko odhalí když je to zabalené. Jako zákazník máte samozřejmě nárok na výměnu zboží. Do dnešního dne jste se neozval, ale zítra Vám určitě zavolám a zboží se vymění. Obchod rozhodně nedoručuje poškozené zboží. Bohužel je každý obchod závislý na externí přepravě kde pracují lidé co k tomu nemají žádný vztah. Ale pokud se kdykoliv tato nepříjemnost stane, tak jako majitel obchodu udělám vše k vyřešení této reklamace. Bohužel v dnešním světě nic nefunguje na 100%. To bych musel investovat velké peníze do vlastní přepravy a do v této filmové oblasti nelze.
- Ceny
- Velmi špatně zabaleno. Pouze obaleno v kartonu bez jakékoli ochrany jako je bublinková fólie. Tedy není se čemu divit, že šubr dorazil promáčknut.
- Reklamovat ale nebudu. Vyhazovat další peníze za poštovné, když by to s největší pravděpodobností jejich stylem balení přišlo úplně stejně, nehodlám.
Pokud chcete mít zvlášť sběratelské edice ve 100% stavu, rozhodně nedoporučuji.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, velmi mě mrzí tato zkušenost. Vzhledem k tomu, že už výrobek není aktivní, tak Vám nabízím vrácení celé částky na účet. Jinak obchod zásilky rozhodně špatně nebalí. Používají se dvojité krabice a některé menší krabice se ještě dávají do bublinkových obálek. Pokud by obchod posílal poškozené výrobky, tak bych předpokládal, že zde bude spousta negativních ohlasů a to není. Bohužel jen právě po negativních ohlasech může obchod pracovat na zlepšení.
Byl bych velice nerad abyste nad tímto mávl rukou jak zde popisujete.
Psal jsem Vám i osobní email na sdělení čísla účtu pro vyplacení náhrady, tak budu čekat na odpověď.
Děkuji a přeji hezké a klidné vánoce
DVD-PREMIERY.CZ
Tel: 777665212 -
- Obchod tentokrát podcenil zabalení zboží. DVD přišlo s poškozeným plastovým obalem.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Pokud se něco takového stane, tak stačí zavolat do obchodu a pošlou se nové obaly nebo i výrobky.
DVD-PREMIEY.CZ -
- obchod vůbec nekomunikuje se zákazníky, kteří si něco objednali! I když zboží se zatím neprodává, je slušnost napsat alespoň kdy bude a že se prozatím omlouvají, že nemohou zboží dodat hned.
neobjednávat zboží, kde se čeká na zahájení prodeje
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, v objednávce máte jediný produkt s dostupností 23.9. Tato dostupnost je také napsaná u výrobku. Vůbec by mě nenapadlo, že v tu chvíli nevíte kdy tento produkt bude naskladněný. Tímto se omlouvám za neodeslaný informační email kde by bylo napsané úplně to samé co je na shopu. Informační emaily se jinak průběžně odesílají. Hlavně u velkých objednávek kde je více výrobku s různou dostupností.
- dostupnost
- DVD (Oscarová edice - tedy plast + papír) mělo rozlámaný plastový obal na několika místech. DVD poškozené nebylo
Zboží jsem dosud neobdržel.
- Sada zboží 4 ks DVD dodavatel pojal jako výprodej , tudíš dodal 2 x 2 sady stejných DVD , do vánoc už je pozdě reklamovat , ale víckrát už na tento obchod nezabloudím , ani jiným zákazníkům nedoporučuji .... Už dlouho takhle se mnou nikdo nevyčůral .....
Už nikdy více .....
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, vaše objednávka byla v pořádku vyskladněná dle objednávky. Vše co bylo objednané, tak bylo také doručené. Navíc tam byl z vaší strany uskutečněna i platba předem. Vždy po objednávce dorazí do emailu kopie objednávky kde je seznam zboží co jste si objednal. Měl jste jeden výrobek objednaný 2x. Vzhledem k úhradě zboží předem by nás nenapadlo, že byste tuto objednávku takto nechtěl zaslat. Jsou celkem běžné objednávky po 2 a více ks. Samozřejmě není problém přebytečné zboží vrátit zpět do obchodu a bude Vám vrácená platba.
DVD-PREMIERY.CZ -
DVD bylo zabaleno tak, ze pri doprave dorazilo s rozmackanym obalem i castecne natrzenym papirovym coverem. Vzhledem ke shonu pred vanocemi jsem jiz nemela nervy resit reklamaci (DVD jsem potrebovala jako drivejsi darek), sehnani noveho DVD obalu byla jednodussi volba, i kdyz original je original, specialne pokud jde o darek. Doporucuji mnohem peclivejsi baleni nez jen kus kartonu.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Hned zítra se bude expedovat nový kus bez nutnosti vrácení poškozeného výrobku.
DVD-PREMIERY.CZ -
- nevím zda a nebo kdy zboží dorazí
nevím zda a nebo kdy zboží dorazí
Když si objednávám na čt edici,mám zboží do 5 dnů doma
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
V objednávce byl produkt, který bude v distribuci až 17.12. Tuto informaci zákazník obdržel. Bohužel není v silách obchodu doručit zboží které ještě neexistuje. Zboží skladem se expeduje ihned.
- X
- Pozdě dodáno.
Sliby chyby - pozdě zpracováno a pozdě dodáno!
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Objednávka byla vytvořená 26.10. s platbou předem. Peníze dorazily na účet vzhledem k svátku 29.10. a ještě tento den se objednávka předala přepravci DPD k doručení. 31.10. byla objednávka předaná zákazníkovi.
JAKUB ZEMAN
DVD-PREMIERY.CZ -
Objednaval jsem 2x dvd z toho jedno bylo v papírovém obalu a proto si mohl kdokoliv nosič vytáhnout a pustit. DVD asi dost kolovalo,bylo na něm dost škrábanců takže v přehrávači se stalo že se film vrátil třeba o dvě kapitoly a zase ve stejném Místě se vrátil zpět ,takže nosič je v podstatě k ničemu..vracet nebudu,kvuli 150 kč nebudu platit znovu poštovné. Ale prodejce by mohl produkt zkontrolovat,než ho prodá zákazníkovi. ;)
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Už dříve jsem zde psal, že obchod nemůže kontrolovat disky ještě odesláním zákazníkovi. Tento postup nelze realizovat. Je zde reklamační systém kdy na základě reklamace se zákazníkovi posílá jiný výrobek nebo se vrací peníze za poškozené zboží. A v některých případech se ani nemusí do obchodu posílat poškozený výrobek.
Jako majitel obchodu můžu tento reklamační postup garantovat. Každá reklamace se na 100% vyřeší.
- nemožnost kontroly
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Bohužel u přepravců není možnost si obsah zásilky přehrát a zjistit zda je vše v pořádku či není. Pokud je ze zásilkou něco v nepořádku, tak stačí zavolat do obchodu a vše se vymění nebo budou vrácené peníze. Toto garantuji jako majitel svého obchodu.
V tomto případě nehrálo DVD s filmem a hned v pondělí posílám jiné DVD.
DVDpremiery.cz -
- Pro dodání zboží jsme vybrali zásilkovnu v obchodním centru TEsco na Rokycanské a zboží bylo doručeno na zásilkovnu do centra města, přesto ,že na papíře uvnitř dodávky byla uvedena správná zásilkovna.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Za tuto špatně provedenou službu se omlouvám. Zákazníkovi bude vrácen poplatek za expedici zpět na účet.
DVD-PREMIERY.CZ