- Rychle vybavenie
Já jsem netušila, že natáčíte tak "rozsekaně". Předpokládala jsem plynulý chod filmu.
- Vcasne dodani. Vyborna komunikace. Splneno prani pro Slouceni dvou nezavislych objednavek. Jeste jedno diky.
Duvera a profesionalita.
- příliš vysoká cena
- nesolidní prodejce, nedoporučuji
Tento prodejce nemá problém vám zaslat jiná DVD než jste si u něj v eshopu zakoupili a jaké máte uvedeny v objednávce. Jedno DVD bylo zcela jiný titul (obal i DVD) a druhé mělo sice správný obal, ale DVD uvnitř byl opět zcela jiný titul. Nakupuji DVD také u jiných prodejců, ale tohle se mi za celou dobu u žádného nestalo. Vzhledem k ceně obou DVD a ceně poštovného je pro mě reklamace naprosto nerentabilní. Za mě první a poslední nákup u tohoto nesolidního prodejce a z uvedeného důvodu jej nedoporučuji.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, pokud vznikne reklamace, tak se musí nahlásit. A vždy se reklamace vyřeší výměnou za jiný výrobek nebo se vrátí peníze. Ale musí se to nahlásit. To je to hlavní, ale vy jste si to sám vyhodnotil bez jakékoliv komunikace s obchodem.
DVD-PREMEIRY.CZ -
- rychlost dodání zboží
- takže obchod jako takovej doporučit můžu, ale!...
- kvalita obrazu na DVD!
Po hodně dlouhý době jsem kupoval original DVD a jsem zklamanej. Ne z eshopu, ale z kvality DVD. Třeba mam zrovna smůlu na titul, kterej se prostě nepovedl, pokud by měla bejt kvalita obrazu na prodávaných DVD stejná, jako u toho, co jsem koupil, je to smutný a do dalšího nákupu origo DVD se mi nechce.
Rozlišení vhodné tak max.na 24"FHD monitor, na větší obrazovce celkem hnusnej obraz :( *já vim, už jsem to četl, že jste jen prodejci a za kvalitu nahrávky neručíte - OK, v tom případě bych uvítal, kdybyste ohledně parametrů obrazu u DVD uváděli (kromě "hrozně důležité" informace, že obraz je barevný) taky rozlišení, plno lidí má v dnešní době doma totiž celkem velký televize a pak se na to nekouká dobře... ale co, aspoň ponaučení, holt jsem žil v naivní představě, že když si koupim original DVD, kupuju si i kvalitu (zvuk a hlavně obraz!), ale bohužel... -
Nuda,založit a už se k filmu nikdy nevracet.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Objednávka byla doručená. Vše proběhlo jak mělo. Za kvalitu natočeného filmu opravdu obchod nemůže.
DVD-PREMIERY.CZ -
prostě jsem myslel že to je DVD a ne Bluy ray který pictus to tak mrdal . mate v tom fakt bordel .
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, každý výrobek je označen názvem média uvnitř závorek. Tak to máme označené posledních 13 let a naštěstí 99,9% zákazníkům toto označení vyhovuje. Pokud jste omylem objednal něco jiného, tak to můžete i vrátit. Slušná odpověď na slušnou recenzi.
- Velmi rychlé vyřízení obědnávky
když zadáte totaz nikdo Vám na něj neodpoví
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, z emailu co patří k této objednávce žádný dotaz do obchodu nedorazil.
- Nevím proč ,ale objednávka mi přišla dvakrát
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, vytvořila jste dvě objednávky a z tohoto důvodu obchod tyto dvě objednávky odeslal. První objednávka byla vytvořená 29.8.2022 (BALÍK NA POŠTU ) a druhá 2.9.2022 (ZASILKOVNA).
Není naše chyba, že jste si vytvořila dvě objednávky a ani o tom nevíte. Ta první objednávka byla v pořádku doručená a mělo to být v této recenzi více oceněné. Ta druhá objednávka na Zásilkovnu nebude z Vaší strany vyzvednutá a nevznikla tímto žádná škoda.
Tato recenze je hodně nefér. Vaše právo zákazníka je do těchto recenzí napsat cokoliv a díky tomuto právu jste tak i učinila.
Moje právo jako provozovatele obchodu je na tuto recenzi odepsat.
DVD-PREMIERY.CZ -
všechny multfilmy zaostávaly nebo se vůbec nezobrazovaly, přestože všechny filmy fungovaly perfektně
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, reklamaci je potřeba nahlásit na email obchodu a vše se řeší výměnou za jiný kus. To je klasický postup.
- po dobu 60 dnů čekáme po zaplacení, zda zboží dostaneme
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, v objednávce je produkt s datem dostupnosti 2.11. To je důvod proč je objednávka v tuto chvíli neodeslaná. Objednávky skladem odesíláme ihned.
DVD přišlo prasklé
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, děkujeme za nahlášení reklamace.
DVD-PREMIERY.CZ -
opět zboží doručeno s německou krabičkou. Všechny menu taky v němčině. Na stránkách o tom nebyla ani zmínka...
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
pro upřesnění: objednal jste si výrobek z DOVOZU, na našem webu jsou uvedeny detailní informace i foto výrobku.
Pokud jste nespokojený s produktem, můžete ho vrátit na adresu skladu: Podnikatelská 545, Praha 9, 190 11.
Děkujeme za spolupráci.
S přáním příjemného dne,
Bc. Veronika Kvitová, zákaznický servis, DVDpremiery.cz -
Bohužel kvalita DVD je velmi špatná.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
pokud je DVD na reklamaci, stačí napsat do obchodu a zboží můžeme vyměnit nebo vrátit peníze.
DVD-PREMIERY.CZ -
- Kvalita hrozná to snad dělají vetnamci
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, pokud je kvalita záznamu horší lze samozřejmě DVD vrátit / reklamovat.
DVD-PREMIERY.CZ -
Prosím zjištěte proč mi zásilka nebyla doručena.Odstrčil
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, zásilka se bude dnes odesílat. Čekalo se na jednu položku až dorazí z lisovny.
DVD-PREMIERY.CZ -
- Neplní termíny dodání, které jsou uvedeny při objednání!
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, objednal jste si produkt u kterého byl posunutý termín vydání o týden. Všem zákazníkům se posílala tato zpráva o posunutí.
DVD-PREMIERY.CZ -
- DVD přišlo z rozříznou páskou na papírovém obalu a scvakle koníkem.samotne DVD mělo škrábance a nějaké ulepené fleky.Očividňe bylo používané.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Dobrý den, pokud je produkt poškozený je potřeba kontaktovat obchod a tuto reklamaci nahlásit. Pošle se jiný kus nebo se vrátí peníze.
DVD-PREMIERY.CZ