- nemusím do obchodu
- pohodlne si vyberu doma a v klidu
- objednala jsem 3 DVD v 3D
- 2 DVD nejsou v 3D
- nedá se na to dívat
- nebudu vracet,důvod poštovné a protahování nákupu
nebudu už kupovat zajíce v pytli,jsem z nákupu znechucena a hlavně jsem přišla o peníze a musím si koupit DVD v 3D někde jinde,kde uplatním ihned reklamaci.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
U 3D titulů je potřeba dát pozor zda nejsou ve starším 3D provedení. Toto se týká hlavně 3D DVD jak už nových nebo starších. 3D DVD nefungují na 3D televizích!! Po dohodě byl titul vrácen.
dvd želvy ninja díl č.11 měl být originál, místo toho to byl prázdný bílý disk, na kterém nic nebylo.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Proběhne výměna vadného disku.
- nemám zboží
Jestli si něco objednám, očekávám, že to dorazí v dohledné době. V tomto případě jsem se nedočkal.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Objednávka byla už připravená, ale jen díky chybě v komunikaci se ještě nevyzvedla na osobním odběru.
- pohodlné
- přehledné
- velký výběr
- dodávka zboží!!!
jako obchod výborný,ale dodávka katastrofa..
píšete do 1-2 prac.dnů..už je to skoro 14 dníReakce obchodu DVDpremiery.cz
Se zákazníkem problém vyřešen. Jednalo se o objednávka placenou převodem, ale doteď neuhrazenou. Objednávka byla hned odeslaná na dobírku.
- Rychlost odběru.
- Přišel jsem v úterý 8.3. v 17:52, poté, co mi cca v 11 hodin přišla sms, že si zboží mohu vyzvednout ten den mezi 16 - 18 hod nebo dny následující. Bylo zamčeno, paní prodavačka stála za pultem, přepočítávala kasu a odmítala mne vpustit do obchodu. Poté, co jsem ji ukázal sms přes skleněné dveře mne vpustila a stěžovala si, že jdu pozdě, ačkoliv to nebyla pravda. Byla nepříjemná a na mé argumenty, že jsem jednal dle instrukcí nepřistupovala. Nicméně zboží mi vydala, obchod jsem opustil v 17:59. Rozumím tomu, že má zájem odejít z práce s koncem své pracovní doby, v úterý ukončuje účetnictví, má špatné zkušenosti apod. Nicméně tento nákup pro mne představoval vůbec v životě nejhorší zkušenost, co se týká přístupu personálu. Chyba je pravděpodobně v tom, že udáváte možnost vyzvednutí do 18 hodin, zatímco v úterý by fakticky prodávající uvítal tento údaj zkrátit na 17:30.
Rychlé, levné, kvalitní.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Za jednání prodavačky se omlouvám. Určitě si to s ní vyřídím. Můžu Vám jako kompenzaci nabídnout slevový kupón ve výši 150kč na další nákup. Ozvěte se mi na email a já zašlu příslušný kód.
- Dobré ceny, osobní odběr
- Prodavačka (starší paní) - příšerná - hned na začátek neodpověla na pozdrav, neochotná, nechává bezdůvodně čekat, po poškození jednoho DVD (obal byl již jednou otevřen; navíc pomačkán) zprvu ignorující požadavek na vrácení, pak arogantní. Postrádá základy slušnosti.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
V tomto případě se jedná o DVD v papírovím obalu, což se může stát. Každopádně není problém jakékoliv DVD reklamovat a vrátí se peníze nebo se vymění za jiné DVD. Reklamace nejsou problém a vše se vždy obvykle do 14 dnů vyřeší. Bohužel DVD v papírovm obalu většinou jde z distribuce v trafikách následně do disribuce na e-shop ale je většina titulů je vždy v pořádku.
- Neprobíhá žádná komunikace.
Zatím se nemohu vyjádřit, obchod ještě nebyl dokončený.
Jelikož, jsem ještě zásilku nedostala, tak bohužel nemohu hodnitit. :-(
- levne nakupovani
- nemohu sehnat nejake filmy
nemam zadne
- Dodací lhůta!!! Po 3 týdnech zatím nic nedorazilo.
- už druhý týden čekám do zboží a doposud nic nedosšlo!!!
- žádné info o stavu vyřizování objednávky
- Dlžka dodania.10 dní a ešte nič.
Výber a prevedenie OK dlžka dodania pridlhá.
S objednávkou jsem nebyla spokojena, protože chybělo jedno DVD, což jsme bohužel zjistili až doma.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Je potřeba kontaktovat obchod přes email nebo telefon a reklamace bude ihned vyřízena.
- Rychlost,kvalita, pružnost.
- žádné
Tento způsob obchodu všem!!!vřele doporučuji,nemám vůbec žádné výhrady.
bohužel se mi obě DVD, které jsem zakoupila nepřehrávají v DVD přehrávači.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Stačí napsat na email obchodu nebo zavolat a zboží se vymění za jiné. U tohoto sortimentu se to občas může stát. Reklamace u nás není žádný problém.
- Výhoda aj dôvod - možnosť dostať sa k titulom, ktoré neboli inde k dostaniu.
- Asi žiadne
Nebola iná možnosť, ako sa dostať k týmto filmom. Je to drahé (poštovné), a bohužiaľ nie som celkom spokojná s kvalitou tovaru, aj keď tovar nevrátim. Asi nie, neviem.
nepříjemný řidíč PPL
- - nemusím nikam jezdit
- - ceny jsou obvykle levnější než v obchodě
- - zákazník nikdy neví, co opravdu dostane (na fotce někdy vypadá výrobek jinak než ve skutečnosti)
- nákup proběhl velice rychle, nezabral mi ani 5 minut
- zboží jsem dostala přímo domů -
- Zboží zatím do dnešního dne nedorazilo,nevím zda-li nevázne u dopravce.