• Rychlost

Vážený zákazníku,

děkujeme, že jste si vybral/a právě náš obchod! Velice nás těší, že jste si našel/našla čas na hodnocení a sdílení Vaší zkušenosti. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto nás moc hřeje u srdce, že jste byl/a s naším zbožím i službami spokojen/a.

Každá zpětná vazba nás motivuje k tomu, abychom se neustále zlepšovali a přinášeli Vám produkty, které dělají radost a zpříjemňují každý den – ať už jde o pohodlí na zahradě nebo stylové deštníky, které Vás ochrání před nečasem.

Budeme se těšit, až Vás budeme moci znovu přivítat na našem e-shopu www.dopplershop.cz nebo ve světě sociálních sítí. Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu, kde pravidelně sdílíme inspiraci, novinky a soutěže!

Pokud budete mít jakékoli další přání nebo dotaz, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu vždy pro Vás.

• Rychlost, bezva komunikace
    • Jeden den objednáno, druhý dodáno

• Široký sortiment

Tým Doppler

• Dorazilo výborně zabalené a kvalitní zboží
    • Nic

Rychle, kvalitně a spolehlivě

Tým Doppler

Rychlé dodání zboží. Deštník je moc hezký.

Tým Doppler

Bylo to můj první nákup. Byla jsem spokojená.

Tým Doppler

• Tento deštník je velice malý, lehký, kvalitní.Takový již kupují druhý.

Výborný e-shop. Zboží vždy dodáno velice rychle, komunikace výborná, zboží kvalitní. Tak lehký a malý deštník musí mít každý.

rychlé vyřízení

• Sleva, Cena
    • Doprava zdarma
    • Pěkné provedení deštníku
    • Mírně delší doba dodání než je obvyklé asi kvůli Vánoc

Tým Doppler

Prodává kvalitní deštníky :-)

• Rychlé dodání
    • Polstr na zahradní židli došel v jiné barvě a především ve špatných rozměrech, je menší než jsem objednala.

Zdá se, že po objednávce obchod sáhne po tom, co má po ruce.

Dobrý den, paní Jarmilo,

děkujeme, že jste nám napsala svou zkušenost. Velmi nás mrzí, že jste obdržela polstr v jiné barvě a rozměru, než jste si objednala. Upřímně se omlouváme za toto nedopatření, které rozhodně neodpovídá standardům našeho obchodu.

Rádi bychom tuto situaci co nejrychleji napravili. Prosíme, kontaktujte nás prostřednictvím kontaktů https://www.dopplershop.cz/content/24-reklamace?retino-widget-root-url=/cs/portal/iframe/f9d0116a-2101-4a4b-bc2f-5e5d0e28341c/, abychom mohli dohodnout výměnu za správný produkt nebo nabídnout jiné vhodné řešení.

Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá, a proto uděláme maximum, aby vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na možnost vše napravit.

S přáním hezkého dne,
    Tým Dopplershop.cz

• Komunikace obchodu super.
    • Nabízené zboží není a nebude dostupné.

Myslím si, že co nejde objednat, nemá být nabízeno.

Reakce obchodu Doppler.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za ocenění naší komunikace. Velmi si toho vážíme. Zároveň nás mrzí, že zboží, které jste si vybral, nebylo dostupné.

Plně chápeme Vaši frustraci, pokud je nabízené zboží nedostupné. Našim cílem je poskytovat co nejaktuálnější informace o skladové dostupnosti. Pokud došlo k chybě, omlouváme se a určitě na tom budeme pracovat, abychom situaci v budoucnu předešli.

Děkujeme, že jste nám to dal vědět. Vaše připomínky jsou pro nás cenné a pomáhají nám zlepšovat naše služby. Pokud bychom Vám mohli pomoci najít jiný vhodný produkt, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poradíme.

S přáním hezkého dne,
    Tým Dopplershop.cz

Vše ok. Jaký deštník je, nevím, je to dárek pod stromeček.

Tým Doppler

Velký výběr zboží, dobrá komunikace s obchodem, rychlé dodání.

• Spolehlivost

Vážený zákazníku,

děkujeme, že jste si našel/našla čas na hodnocení našeho obchodu. Vaší zpětné vazby si velmi vážíme, protože nám pomáhá zlepšovat naše služby.

Je nám líto, že jsme zřejmě nesplnili Vaše očekávání na 100 %. Chceme, aby každý nákup u nás byl bezproblémový a spokojenost zákazníka pro nás zůstává na prvním místě. Rádi bychom blíže porozuměli tomu, co konkrétně Vás vedlo k takovému hodnocení, abychom mohli situaci řešit a v budoucnu se podobným problémům vyhnout.

Neváhejte nás prosím kontaktovat na [email protected], kde se Vám budeme individuálně věnovat. Věříme, že společně najdeme řešení, které povede k Vaší spokojenosti.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na Vaši odpověď.

S přáním krásného dne,
    Tým Doppler

• Rychlé a bezproblémové doručení.

• Rychlost, informovanost ohledně zásilky

• rychlost doručení

Tým Doppler

• Výhodná cena vč. dopravy zdarma
    • Rychlé doručení

Tým Doppler

Vše proběhlo k mé spokojenosti!