Zboží došlo v pořádku.
Děkujeme za pochvalu :-) Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- rychle a kvalitni dodani
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za plné hodnocení dokončeného obchodu a těšíme se na další případnou spolupráci. TRENDO
- Nečekaná rychlost, ochota poradit
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za recenzi a věříme, že i dalším zákazníkům umožníme prožít obdobně nečekané zážitky :-). TRENDO
- rychlost
rychlý a bezproblémový obchod
Děkujeme za pochvalu :-) TRENDO
- rychlé vyřízení
Reakce obchodu Dobracena.cz
Rychlost je nejčastěji zmiňovaná vlastnost obchodu s námi. To, co vidíte v zelené dostupnosti, může být u vás následující pracovní den. U žlutých dostupností nás před objednávkou neváhejte kontaktovat. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
Velký výběr zboží,rychlé dodání.
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za čas, který jste věnoval kladnému hodnocení. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- Velmi rychlé vyřízení objednávky, již podruhé jsme využili obchod a opět velká spokojenost
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost je daná naší velkou skladovou zásobou. Když vidíte skladem, je to skutečně skladem. Proto jsou prodlevy v realizaci objednávek minimální. Ještě jednou díky. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
Dobrý výrobek obchod doporučuji
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- Rychlé vyřízení objednávky, přehledné stránky
- Žádné
Reakce obchodu Dobracena.cz
Víme, že rychlost expedice je pro Vás důležitá. Zboží skladem můžete mít již druhý den. Za tým TRENDO, Pavel Heřman.
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za pochvalu a pozitivní hodnocení. TRENDO
- zboží nedorazilo
,,,,
Reakce obchodu Dobracena.cz
Na tuto recenzi není možné nijak reagovat. Chybí podrobnosti. Obecně vzato ke každé objednávce s obtížně dostupným nebo skončeným sortimentem probíhá z naší strany komunikace. Nespokojenost zákazníka nás samozřejmě mrzí. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- Nemám
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za nákup na našem e-shopu. TRENDO
- operativnost
nevím o ní
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za recenzi. Pokud Vám k plné spokojenosti cokoliv schází, neváhejte nám o tom napsat. TRENDO
Oceňuji rychlost dodání a komunikaci.
Jediné mínus je, že barva na obrázku neodpovídá barvě skutečné.Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za čas věnovaný recenzi našeho obchodu. I přes veškeré úsilí grafiků je potřeba k zobrazeným barvám přistupovat s rezervou a brát je pouze jako ilustrativní. U většiny granitových dřezů lze zajistit zaslání vzorku, popř. na naší provozovně v Pardubicích jsou k dispozici celé vzorníky. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- velký výběr a dobré ceny
Reakce obchodu Dobracena.cz
Na našem e-shopu www.dobracena.cz najdete pouze dobré ceny :-). Za recenzi děkujeme. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- SPOLEHLIVOST
- PŘÁTELSKÉ A KOREKTNÍ JEDNÁNÍ
- PERFEKTNÍ KOMUNIKACE
- RYCHLOST
- 100 % SPOKOJENOST
- VŠEM MOHU OPRAVDU DOPORUČIT
Reakce obchodu Dobracena.cz
Občas se najde někdo, kdo si dá práci s recenzí, jako je tato. Velmi si vážíme Vašeho času, který jste sepsání věnoval/a. Bereme to jako ocenění, diplom, skvělou odezvu na naši práci. Děkujeme. Za celý tým TRENDO, Pavel Heřman
vše ok
Děkujeme za kladnou recenzi. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- dobrá cena
- výborná komunikace
- serióznost
Obchod se mě včas telefonicky dotázal, zda souhlasím se zvýšenou cenou. I tak ale bylo zboží levnější než jinde. Spokojenost, doporučuji.
Reakce obchodu Dobracena.cz
Nečekaná pointa v podobě poděkování za zvýšenou cenu. To se jen tak neslyší ;-). Komunikace, poradenství, vysvětlení, doporučení. To vše a mnohem víc může obsahovat obchod s námi. Jen to popisování barev po telefonu je peklo :-D. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
nakupoval jsem tu už několikrát a nikdy nebyl žádný problém takže já jsem spokojeny doporučuji
Reakce obchodu Dobracena.cz
Děkujeme za slova věrného zákazníka. Děkujeme za šíření dobrého jména naší dobré ceny a dobré společnosti. Tak zase příště :-). Za tým TRENDO, Pavel Heřman
Solidní, rychlé jednání, dodržen termín dodání, kvalitně zabalené zboží. Doporučuji.
Reakce obchodu Dobracena.cz
Solidnost = spolehlivost a slušnost. Jsme rádi, že nás takto vidíte a vnímáte. Děkujeme. Za tým TRENDO, Pavel Heřman