- Velký výběr
- Přijatelné ceny
Super
- Jasná nabídka, časté slevy
- Kvalitní zboží
- Rychlé zpracování objednávky a zaslání
- Poměrně vysoká cena bot, to ale souvisí s kvalitou
- komunikace a rychlé dodání
Rychlá komunikace, odeslání i doručení.
- lze osobně vyzvednout na prodejně
- obsluha byla trochu ráznější, než by se nám líbilo.
- chybí vyhrazené parkovací místo pro zákazníky prodejen, pokud jsem ho tedy nepřehlédla
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za reakci. Zákazníkům poskytujeme bezplatný osobní odběr s možností vyzkoušení přímo na prodejně. Jsem ráda, že jste tuto možnost využila a ocenila ji v recenzi. Mrzí mě, že jste nebyla úplně spokojená s chováním obsluhy, situaci prověřím. Parkovací místo u této prodejny bohužel nemáme. Rádi bychom, ale žádná možnost nebyla. Zdraví Kamila z detskeboty.cz
- Velmi oceňuji to, že si mohu zboží doma online vybrat, nechat zaslat na prodejnu, kde si jej můžeme přijít nejprve vyzkoušet a teprve poté zaplatit to.
- Rovněž oceňuji i věrnostní program pro zákazníky.
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za reakci a za pochvalu. Osobní odběry umožňujeme zákazníkům přesně z toho důvodu, o kterém píšete - aby si v pohodlí doma mohl vybrat, co se líbí, a pokud si nejsou jistí "padnutím" bot, můžou se poradit a všechno vyzkoušet s naší odborně vyškolenou paní prodavačkou přímo u nás na prodejně. Osobní odběry nezpoplatňujeme, děláme je pro vás rádi a budeme se těšit zase příště. Zdraví Kamila z detskeboty.cz
Vše proběhlo rychle a bez problémů.
- Bleskové doručení. Prostě perfektní jako vždycky.
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi a za tak velkou pochvalu. Zdraví Kamila z detskeboty.cz
- Rychlost dodání
- Pěkné zboží
- Přijatelné ceny
Dobré ceny, rychlé dodání
- Nakupuji zde pravidelně již 8 let, výhodou je velký výběr obuvi a ochota poradit.
- Otvírací doba, v týdnu nestíháme a v sobotu dopoledne míváme závody, takže musíme plánovat dost dopředu a občas skončíme u konkurence.
Mohu jen doporučit, vždy seriózní jednání.
- rychlé vyřízení,zboží bylo v akci,dobrá cena
- Objednáte až 5 párů bot, necháte si je poslat na prodejnu a tam si vyberete ty, které Vám sednou. Zbytek tam necháte.
Skvela komunikace,rychlé odeslání, jako vždy
vše skvělé, doporučuji
- rychlé dodání