• Velký výběr
    • Nic

Super

• Jasná nabídka, časté slevy
    • Kvalitní zboží
    • Rychlé zpracování objednávky a zaslání
    • Poměrně vysoká cena bot, to ale souvisí s kvalitou

• komunikace a rychlé dodání

Rychlá komunikace, odeslání i doručení.

• lze osobně vyzvednout na prodejně
    • obsluha byla trochu ráznější, než by se nám líbilo.
    • chybí vyhrazené parkovací místo pro zákazníky prodejen, pokud jsem ho tedy nepřehlédla

Reakce obchodu detskeboty.cz

Dobrý den, děkujeme za reakci. Zákazníkům poskytujeme bezplatný osobní odběr s možností vyzkoušení přímo na prodejně. Jsem ráda, že jste tuto možnost využila a ocenila ji v recenzi. Mrzí mě, že jste nebyla úplně spokojená s chováním obsluhy, situaci prověřím. Parkovací místo u této prodejny bohužel nemáme. Rádi bychom, ale žádná možnost nebyla. Zdraví Kamila z detskeboty.cz

• Velmi oceňuji to, že si mohu zboží doma online vybrat, nechat zaslat na prodejnu, kde si jej můžeme přijít nejprve vyzkoušet a teprve poté zaplatit to.
    • Rovněž oceňuji i věrnostní program pro zákazníky.

Reakce obchodu detskeboty.cz

Dobrý den, děkujeme za reakci a za pochvalu. Osobní odběry umožňujeme zákazníkům přesně z toho důvodu, o kterém píšete - aby si v pohodlí doma mohl vybrat, co se líbí, a pokud si nejsou jistí "padnutím" bot, můžou se poradit a všechno vyzkoušet s naší odborně vyškolenou paní prodavačkou přímo u nás na prodejně. Osobní odběry nezpoplatňujeme, děláme je pro vás rádi a budeme se těšit zase příště. Zdraví Kamila z detskeboty.cz

• Rychlé dodání

Vše proběhlo rychle a bez problémů.

• Bleskové doručení. Prostě perfektní jako vždycky.

Reakce obchodu detskeboty.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi a za tak velkou pochvalu. Zdraví Kamila z detskeboty.cz

• Rychlost dodání
    • Pěkné zboží
    • Přijatelné ceny

Dobré ceny, rychlé dodání

• Nakupuji zde pravidelně již 8 let, výhodou je velký výběr obuvi a ochota poradit.
    • Otvírací doba, v týdnu nestíháme a v sobotu dopoledne míváme závody, takže musíme plánovat dost dopředu a občas skončíme u konkurence.

Mohu jen doporučit, vždy seriózní jednání.

• rychlé vyřízení,zboží bylo v akci,dobrá cena
    • nic

• Objednáte až 5 párů bot, necháte si je poslat na prodejnu a tam si vyberete ty, které Vám sednou. Zbytek tam necháte.

Skvela komunikace,rychlé odeslání, jako vždy

vše skvělé, doporučuji

• rychlé dodání