Dětské bačkory Superfit dorazily s výrobní vadou a museli jsme je poslat zpět
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, moc mě mrzí, že nejste s nákupem spokojená. Na Superfit nemáme téměř žádné reklamace, samozřejmě i tak se může stát, že některý pár není úplně v pořádku, ještě jednou se za to omlouváme, pokud si budete přát, na naše náklady vám pošleme nový, bezvadný pár. Zdraví Kamila z detskeboty.cz
Ekologicke baleni do starsi krabice.
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Snažíme se chovat ekologicky a kde to jde, využívat již použité obaly, abychom snížili množství odpadu. Pojďte do toho s námi, stačí se jen zamyslet, kde zbytečně plýtváme a popřemýšlet, jak to dělat lépe. Díky ze pochvalu! Zdraví Kamila z detskeboty.cz
- Výborná nabídka zboží
Zajímavý a široký sortiment , v různých cenových hladinách. Zboží kvalitní.
Opakovaně spokojenost
- Rychle dodani,zbozi v poradku
- Přesný popis (délka stélky)
- Rychlost doručení
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi a za pochvalu. Stélky v botách přeměřujeme, protože velikosti se u jednotlivých výrobců liší, přesné míry najdete u každé boty. Budeme se těšit na příště! Zdraví Kamila z detskeboty.cz
Obchod poslal oznámení že zboží je předáno dopravci, když ani čtvrtý den balík nedorazil, zjišťovala jsem kde je chyba- obchod svedl vše na dopravce, dopravce mi sdělil že obchod podal zásilku a pak ji stornoval, vše bez jakékoliv informace zákazníkovi. Když napodruhé zboží dorazilo, bylo v pomačkané krabici, očividně vícekrát použité, popsané co v ní bylo dříve uloženo, a krabice byla jen lehce přelepená lepící páskou, která se na více místech odlepovala. Zboží už od pohledu nekvalitní, dlouho nevydrží. V tomto obchodě rozhodně už nakupovat nebudu!
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Je mi líto, že jste nebyla s nákupem u nás spokojená. Zboží jste objednala v neděli, v pondělí vám bylo zasláno. Ve čtvrtek se nám balík vrátil, nikdo ho nevyzvedl. Storno z naší strany neproběhlo. Nabídli jsme vám, že balíček zašleme ještě jednou, s tím, že zaplatíme i dopravu, když byly s doručením nějaké trable. Souhlasila jste. Befado gumáky jsou jedny z nejlepších gumáků pro děti, co prodáváme. Mají opravdu dobrou výdrž, nikde se nerozlepují, reklamace na ně nejsou. Pokud máte o zboží pochybnosti, můžete ho samozřejmě vrátit, pro naše zákazníky jsme prodloužili lhůtu na vrácení až na 30 dní. Co se týče balení, snažíme se chovat šetrně k přírodě a využívat opakovaně už použité krabice, přijde nám to jako lepší varianta než zaplavovat svět dalšími obaly. Doufám, že se vám u nás bude příště líbit víc, zdraví Kamila z detskeboty.cz
- nákup probíhal bez problému od objednání pro vyzvednutí
- spíše poznámka: je trochu problém obchod, dobře ukrytý za vjezdem do areálu, objevit; možná by pomohlo bližší nasměrování na webu.
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujme za reakci a za podnět k zamyšlení, popřemýšlíme, jak zákazníkovi ulehčit cestu k nám na prodejnu. Zdraví Kamila z detskeboty.cz
- Milá prodavačka ochotná
- Vše OK
- Malý výběr barev
- Komunikace
- Rychlost doručení
Výborná zkušenost. Boty pro děti jsme potřebovali rychle a dorazily opravdu včas, tj. ve středu objednáno, v pátek doma a mohli jsme jet na dovču.
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi a za pochvalu, všechny boty máme skladem, odesíláme co nejdřív to jde, přece nenecháme zákazníka čekat :) Zdraví Kamila z detskeboty.cz
Vše v pořádku
- rychlost
Hezké zboží a rychlé doručení
- Nejlepší personál, který dětským botám opravdu rozumí. Prodavačkám jde v první řadě o spokojené dítě - rozmluví vám nevhodný nebo unáhlený nákup, i za cenu toho, že si u nich nic nekoupíte a budete se sem muset vrátit ve vhodnější čas.
Reakce obchodu detskeboty.cz
Dobrý den, děkujeme za reakci a za pochvalu. Napsala jste přesně větu, kterou říkáme novým kolegyním, které přijímáme - nesnažte se prodat za každou cenu, na prvním místě je, aby bota perfektně padla, jde o zdraví dětí ... budeme se těšit na příště! Zdraví Kamila z detskeboty.cz
Rychlé vyřízení, dobrá nabídka, vstřícnost
Obchodě příjemný a zkušený personál, vždy poradí.
- Velký výběr i po sezóně
- Rychlé doručení
- Drobný dárek pro děti, který jim udělá radost
- Skvely personál
- Menší zásoba botnns vyzkoušení, je potřeba objednat pres e-shop, musela jsem do obchodu 2x
- Ochotná paní prodavačka