Nechápu jak je možné, že mi za celý týden není schopné dojít oblečení a ještě mi pošlete dotazník spokojenosti! Co vám se mám jako dobrého napsat.
- rychlost
- komunikace
- Dobrý výběr sportovního vybavení pro celou rodinu za velice rozumné ceny.
Rychlé vyřízení objednávky, široká nabídka zboží
- Snadná dostupnost
Velmi ochotný personál
- Mám ohodnotit objednávku, kterou ještě nemám...
- Teď co máte ty obchodní partnery, tak mi zboží chodí později.Kdyz mi to nesedí a chci vrátit zboží, tak mi ani neposlou formulář
Naprosta nekomunikace o tom, kdy bude zbozi doruceno.
Zboží nedorazilo,napsali jste po 22.11. že bude, a objednávka zněla na XL velikost.
Tak snad se dočkám. -
Skvělá rychlost ,spolehlivost a kvalita.
- velký výběr, kvalitní produkty
vesta je perfektní, v kombinaci s mikinou a péřovou turistickou bundou velmi pěkně zafungovala při 7C. perfektní, lehká a pěkné provedení. určitě doporučuji
- Od objednání a zaplacení uběhl týden bez jakékoli informace ze strany obchodu.
bez problémů
Rychlost vyřízení objednávky a dodání zbozi
- Rychlé dodání i vyřízení vrácení zboží.
- Zboží na prodejně jsme nedostali do ničeho zabalené (např. do tašky jako je tomu u jiných obchodů).
- neskutečně pomalé doručování
- Výrobek byl v menši krabičce a byl dán do velké krabice na volno bez vycpáni bublinkovou folii či pomačkaným papirem. Při přepravě v krabici "létal" ze strany na stranu, což vzhledem k tomu, že se jedná o elektronický výrobek by mu mohlo uškodit .
- Absolutní blbost poslat si zboží na prodejnu a nemožnost ho vyzkoušet. Nejprve vše zaplatit a až poté zkoušet. Proboha. Prosím... změňte to. Neznám v okolí nikoho, kdo by na tohle nenadával. Každý slušný obchod to má naopak. Díky tomu jsme zrušili objednávku. Nebudeme platit už z principu x stejných hadrů jen jinou velikost jen proto, že na pobočce Zličín věčně nejsou kusy od dané velikosti k vyzkoušení. To půjdeme raději do jiného sportu.
Nemožnost vyzkoušení o jednáních kusů bez zaplacení. Pravěk v nakupování. Řešíme objednávky.
Super ceny i výběr možnost bezpl.vrácení na otázky odpovídají rychle
tragicke dodani. zimni boty budou az na pristi zimu